Отговори
# 690
Kоментар от Фейсбук: Липсва класа , интелигентност и култура на секса и в двамата .  Joy Joy

# 691
Стаменова отдавна се хили особено доволно и нагаждачески на Фотев. Харесват й ласкателствата му. Има хитър план и чрез нея ще го осъществи.

# 692
Kоментар от Фейсбук: Липсва класа , интелигентност и култура на секса и в двамата .  Joy Joy

Какво е класа и интелигентност в секса? Thinking Thinking За една прЕателка питам, че е грешница.... иска двама братя Laughing

# 693
Абе Тони, Бабми си ми е, ама грешното Зори си я биваше в целувките още от доцента Sunglasses Joy

Злати, на всеки му такава липса на клас, интелигентност и култура в секса Wink

# 694

Joy
Е това е много добро, качват нивото! Joy
Класата е така да влезеш през вратата с момата, да я поразхвърляш и да я изгониш!
Направи ми впечатление, че въпреки гадната ситуация и решението на Тони да се махне, на Марио не му и хрумна да помоли Зорница да си тръгне. Heart

# 695
Майчеееее, злато си!!!!! Пропуснала си четеъртото гифче - след като влязоха в стаята Wink Hug

Викаш с всеки изминал мъж има напредък - при предишния само спалнята и хола, тук спалня, хол, кухня?

Леле, Зорница как го засмука Марио - давай, момиче!!!!

Обаче на Зорница как й се промени физиономията, изведнъж грейна. Heart Eyes Ееех този Марио, чудеса прави с нея.

Остава да разберем дали в банята е влизала а? Joy

# 696
Тя си пада по изпълнения в банята Simple Smile За справка епизод 2 Joy Грешница такава!

# 697
  • София
Вера и аз чакам, ама май всички са на тея награди и ни оставиха да чакаме.

Ох нещо не съм в кондиция. Около мен щъкаха хлапетата и не успях да гледам като хората. Нова плей не тръгва и се ядосвам.

# 698
Вера и аз чакам, ама май всички са на тея награди и ни оставиха да чакаме.

Изпих си виното, докато чакам, а филм още не съм гледала.
Сега трябва да сипвам още толкова, че с тия гифчета, дето Майчето ги направи, резко се разсъних.

# 699
Вече съм сигурна Жени упрекваше Зорница, че не са казали истината на Тони и той затова и блещеше тея умопомрачените неща къде щял да води Зорница.

# 700
  • София
И аз плакна очи с гифчетата на Майчето, ма ми е тъпо, че не мога да участвам в разговора. Все едно бяло петно, нищо не се сещам.
Само за бастунитеподаръци  на Калин. Но там имахме Мишева, а тя се оказа голям пич, разбра бързо, къде и е мястото.

# 701
Тя си пада по изпълнения в банята Simple Smile За справка епизод 2 Joy Грешница такава!

Значи, не знам аз за банята, ама трябва да ни пуснат някоя сцена от спалнята дето се обичат и ако може да няма голи дупета...разбираш ме по-интелигентна и с класа, че тая в колата например си беше пълен потрес, може ли се такова нещо? Joy Грях е! И задължително с гащите страстоубийки, че ще пада голям разврат ако е нещо по-така. Joy

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 23:49 от yanitsa.s

# 702
Какви гащи, какви 5 лева? облечени от глава до пети, за да е по-целомъдрено!

Начи гащите страстоубийки си бяха идеални! Виж - нито интелигентният Банков, нито посредственият Марио я върнаха наша Зори Wink

# 703
  • София
Във водолазни костюми. Да ги питам аз. Ей на бардак я превърнаха тази болница, линейки, коли, кушетки, прозорци. Аман

Майче, спиш ли вече? И аз може ли да помоля за едно гифче на Зорница и Марио от началото на епизода, когато ги дадоха навън. Бяха разкошни.

# 704
Зорница е жена, която и в чувал да я облечеш, пак ще ги подлуди тез мъже,  грешна жена, ама страшно хубава Wink Joy
Марио го анатемосват също, ама той е изгубена кауза вече, Зори го преведе към тъмната страна на грешниците Joy

Общи условия

Активация на акаунт