Отговори
# 675
Марио и Зори, наистина приличаха на родители с тяхното питане към Тони за яденето Joy, толкова не знаеха в момента какво да му кажат, след начина им на влизане в апартамента Grinning

# 676
  • София
“Обвинявате” е доста силно. Извинявам се, че не съм зяпнала нон-стоп в тв и съм изпуснала този важен надпис за единия месец.
Цялата папка приличаше на един лист и по думите й разбрах, че е по-скоро таблица с приходите на тези болници. За разходи не спомена.

# 677
Обаче Зорница и Марио ме разбиха, ще го хранят Тони, на него му иде да ги удуши, обаче те като майки, гладен ли си, да ти сготвя.... Сладури. Май и на двамата трудно им функционират мозъците вече. А Марио нов човек, точно го каза като се е усетил да беше казал, а не да бяга като децата, не че те са невинни. Той и Марио не отрече, че е виновен.
Това, което най-много ми хареса у Марио, е че съзнава вината си, признава грешката си, но това не означава, че ще се откаже от щастието си. Дано запази тази позиция и не дава повече на заден.

Всъщност, с това предложение на Зорница да му сготви и леко тръгна към кухнята -като истинска стопанка на къщата се държеше Grinning

Забравих да кажа, че братята по съдба Тасев и Марио бяха много сладки в операционната Simple Smile

# 678
Майче, много смешни ми бяха - и веднага - гладен ли си, да ти сготвя нещо? Grinning Grinning
Кака и Батко станаха Мама и Татко - ама объркаха Чичо Тони с бебе Тони Grinning

# 679
Майче, не е това сцената, на която чакаме гифче Stuck Out Tongue Winking Eye

# 680
Фотев е намислил някаква гадория. Нали при интервюто на Калин се закани жестоко на всички лекари и каза на Ина да им влезе под кожата. Тези глупости на Стаменова са немислими. Ще ги изработи всички той. Фотев е умен и отмъстителен.  А Стаменова беше, като един великан до него.
Не ми стана ясна репликата на Жени към Зорница за честността??? Тя нищо не знае за тях освен, че ги видя да се целуват на стълбити и смахнатите обяснения на Тони.
С Тасев стават интересни работи???

# 681
  • София
И аз се чудя какви ги е намислил Фотев. Ще ги изиграе и то много страшно. Дано да сподели с Ина, а тя със сигурност ще каже на лекарите.
А Стаменова се ласкае от вниманието на Фотев. Това обаче ще и изиграе лоша шега, ще притъпи острото и независимо поведение и ще падне в някаква клопка.

Марио и Зорница бяха като в небрано лозе. Толкова им беше неудобно, че се чудеха какво да кажат, но и двамата решиха да го хранят Тони. 😂
Москита, и аз си помислих, че Зорница вече цял месец се е разпорежда в къщата.

Pupsi, извинявам се ако е прозвучало грубо. Разбира се, че няма проблем да се изпускат надписи, сцени, думи. 👍🏻

# 682
Ми тя нали любовта на мъжа минавала през стомаха Joy Явно решиха, че така ще ги заобича отново хахаххахахха

Фотев става все по-интересен инважен персонаж. В началото го даваха от дъжд на вятър, но това ще се промени. Още ме гложди как Ина ще се справи с бременността

А Стаменова вече омекна....като я гледам в промото...

# 683
Еми ако Тони яде, няма да се налага да си говорят, докато измислят какво да кажат Joy
Е явно този път Зори се е завъртяла и в кухнята, че предния път не изглеждаше да е била там Joy

Ето и останалите, сладури, думите на Марио, ми вдъхнаха увереност, че вече е на етап, в който не би се отказал от нея за нищо на света Heart:

# 684
Майчеееее, злато си!!!!! Пропуснала си четеъртото гифче - след като влязоха в стаята Wink Hug

Викаш с всеки изминал мъж има напредък - при предишния само спалнята и хола, тук спалня, хол, кухня?

Леле, Зорница как го засмука Марио - давай, момиче!!!!

# 685
  • София
Евгения ме издразни - на всяка манджа мерудия. И с какъв осъдителен тон й четеше морал.😆
А Захариев беше як като помаха на Стаменова от колата. 😂
Врабчо изчезна нещо, вече няма нужда от него.

# 686
  • София
Няма проблем. Не съм се засегнала. Аз по принцип си обвинявам сценаристите в недомислици 😁. В случая ми беше все едно колко е бил скокът. Така или иначе пак са си на същото дередже в болницата. Напоследък и пациенти нямат горките. 😁 Но пък ще правят ултрамодерна болница. Евентуално.
Стаменова и на мен ми е малко като пренавита. Фотев само я поглежда и тя вече пърха с мигли и облича минижупа. Simple Smile Проекти разнася, шеф на болницата... Може наистина да иска да ги изпокара.

# 687
Тя май от Тончо е прихванала тези вендузи Yum

# 688
Стана 23.20 и още не са го качили в Нова Плей 😠

# 689
Тя май от Тончо е прихванала тези вендузи Yum

А после го нахейтихте момчето заради целувката Joy Виж на какви неща научи Кака си Wink Марио да му е благодарен Joy

Общи условия

Активация на акаунт