Отговори
# 810
  • София
Най-много Бобчо да разкарат, да му теглят куршума. Laughing

# 811
Аз мисля, че Бобчо може да изкара още един сезон. Защото Наум казваше някога скоро, че се дипломира края на юли, началото на август нещо такова. Тоест, може да си вмести в програмата и шести сезон и след много мъки и неволи в самия му край да избягат с Ина някъде към топлите страни Grinning

# 812
  • София, България
А някой може ли да ми каже какво точно каза Фотев на Ина в сцената с обувките, че малко изпуснах точно тази част?

# 813
А някой може ли да ми каже какво точно каза Фотев на Ина в сцената с обувките, че малко изпуснах точно тази част?
Каза ѝ, че не си е купила нищо от мола, после взе двата чифта обувки, които тя носеше оттам, премери едната, каза ѝ, че е жалко, че такава красива обувка ѝ е голяма, после премери другата, която пък ѝ беше малка. Ина запази самообладание, каза му, че са нямали нейния номер, но ги е взела да види как стоят с роклите ѝ и ако ѝ хареса, да си поръча правилния номер. Той ѝ каза, че нещо става  с нея и я попита какво е - той, работата, нещо друго.
В общи линии това помня.

# 814
  • София
Според мен Фотев отдавна е надушил какво точно става. Той е доста умен, просто изчаква. newsm78

# 815
  • София, България
Благодаря. Много ми е зловещ Фотев, говори мистериозно, прикрито, никога не знаеш какво му се върти в главата, ноо имам чувството, че самият актьор нещо си е правил на зъбите ли, челюстта ли и малко като скелетите по анимациите си отваря устата и говора му  странен, а гласът му е известен и когато е дублирал любим мой персонаж не ми е правило впечатление за странен говор, а сега на сами актьор едва му разбирам понякога какво казва, не знам защо така. Може проблема да е в моя телевизор хаха

# 816
  • Ню Йорк
Ако съберат Албена и Тони ще е много тъпо. И двамата са неуравновесени и с крехка психика, направо ще е ужас и мъчение да ги гледаме.
Фотев какво точно крои с болницата продължавам да не проумявам. Все пак разбрахме, че икономическата обосновка е твърде неясна материя за сценаристите, така че може да е какво ли не, аз що се мъча да търся логика. Сигурно ще излезе, че просто впечатлява Стаменова похарчвайки няколо милиона Wink

Наум си взе държавния изпит и нищо не му пречи да снима, така че тая надежда, че ще оцелее.

# 817
Ейййй, Диана е калича във фейсбук профил си клипчето от снощи - как Зорница и Марио се разхождат Grinning

Значи тоя път не работят на различни етажи аххаххахаха Поопознала го е като човек, имаме напредък!!!

https://www.facebook.com/DianaDimitrovaOfficial/videos/168372020449733/

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 14:07 от Анонимен

# 818
Ако съберат Албена и Тони ще е много тъпо. И двамата са неуравновесени и с крехка психика, направо ще е ужас и мъчение да ги гледаме.
Фотев какво точно крои с болницата продължавам да не проумявам. Все пак разбрахме, че икономическата обосновка е твърде неясна материя за сценаристите, така че може да е какво ли не, аз що се мъча да търся логика. Сигурно ще излезе, че просто впечатлява Стаменова похарчвайки няколо милиона Wink

Наум си взе държавния изпит и нищо не му пречи да снима, така че тая надежда, че ще оцелее.
Защо не ще излекуват мъката си като отворят нова страница в живота си .

# 819
Ми безинтересна ми е серията. Наполовина съм изгледала, ама скука. А Стаменова ми е много смешна. Хич не мога да я приема насериозно.  На смях ме избива с този тоалет и прическа.  Да не споменавам патоса, с който говори.

# 820
Стаменова е въздух под налягане, и с токчета е като кобила.

# 821
Ейййй, Диана е калича във фейсбук профил си клипчето от снощи - как Зорница и Марио се разхождат Grinning

Значи тоя път не работят на различни етажи аххаххахаха Поопознала го е като човек, имаме напредък!!!

https://www.facebook.com/DianaDimitrovaOfficial/videos/168372020449733/
Ех, бе ! Много са готини така двамата- щастливи, небрежни, усмихнати, влюбени и освободени !

# 822
Такава не сме я виждали досега!!!

# 823
И грам женственост няма в тази жена, язък ѝ за фигурата. Като работник - общак е, очаквам всеки момент да хване брадвата и да понацепи малко дърва примерно.

# 824
Наистина Стаменова беше комична снощи.
Както и в предния епизод на вечерята със Захриев, хилеше се като влюбена ученичка. Не остана нищо от строгия образ, който й градяха. Сега сигурно ще я превърнат в Пешко 2, ще търчи по дупето на Фотев за всяко нещо.
В началото, когато тя подхождаше мнително и рязко към него ми беше по-интересно да ги гледам.

Общи условия

Активация на акаунт