Отговори
# 795
Марио, Зорница, Тони, Албена, Фотеви, Тасев покрай тях - всички тези хубавци ще има да си минават през чистилището и през следващия сезон. Сами разбирате как няма да въртят на шиш Калин и Наталия и Мазови чак толкова, защото все пак тях пет сезона ги ръгат с ръжените Grinning
Така че ще има хубави моменти, ще има и лоши, ама накрая всички ще плеснат с ръце и ще се прегърнат. Нека има драма, няма лошо. Аз за момента не съм много сърдита на сценаристите. Драматизират, ама сравнително умерено. Малко байгън ми дойде Ваня, но и тя си отиде по предназначение. След това и с Тони попрекалиха, обаче пък много отчетливо ни показаха критичната му точка и съм спокойна, че поне няма да откача занапред. Сега, че ще има страдания покрай черния му дроб е ясно от ден първи, ама ще се оправи и това все някога Simple Smile)

# 796
Ще гледам. Ако е загуба на време ще дойда пак да ви оплюя хубавичко.😋🤗

# 797
Да ни е честит новият сезон, грешници!

Смея се с вас на глас, и също си мисля, че щом ще има продължение, финалът ще бъде кофти отворен за някои.. А така си мечтая за едно предложение за брак...и после в 6ти сезон Зорница в бяла рокля, Диана би била толкова красива Hug Но сигурно няма да ме огрее така безпроблемно..  Pensive 
Банков и Мишева, Банков и Ванчето, Банков и Ненева, Банков и Йосиф- с който искат да го гаджосват, само далече от Огнянова ако може. Въпреки че къде е жена му в цялата работа, пак ли е в кома Grinning
За тези дами, които в ФБ защитават Огнянова и луди ги правят стринките, евала! Smile  Trollface

# 798
Ще гледам. Ако е загуба на време ще дойда пак да ви оплюя хубавичко.😋🤗
Чакаме с нетърпение. Simple Smile Ние тука имаме от време на време нужда някой да ни центрира малко, че залитаме в романтични крайности, така че няма да е лошо да кажеш "бляяяя, каква е тая боза" и десет страници да спорим на тая тема Grinning Hug

# 799
Тони явно вече е решил да живее истински живот и да не зависи от брат си. Хубаво е, че е решил да загърби драмите и депресията, по нещо, което няма връщане назад и вече се е случило. Сега и Албена налази.Grinning Ами подхождат си и хубаво сте ги описали тука, лика прилика са си. Joy Аз си го представям това между тях (щото знам, че ще има) като авантюра отначало и постепенно да прерастне в любов. Едва ли толкова бързо ще забрави Огнянова, че и да се влюби веднага. Ще е както Калин забрави Биляна с помощта на Наталия и после знаете, влюбиха се. За следващия сезон обаче предполагам ще му треснат на него една драма с черния дроб, с Албенчето ще се обичат, ама ако има опасност за живота му ще е една драмааа... мани мани. Ама сега мога да кажа само - да се взимат младите,  Тони има нужда от щастие.

# 800
  • Разпиляна във въображението
Няма нужда от още едно предложение в края на сезон. Видя се какво става на мъжете след само месец-два - отказва се. Макар че имаше и бърза сватба + бебе + предложение за брак. А още по-другия свърши със сватба + 2-ма починали. Като цяло това се изтърка.

# 801
Жена му на Банков се е развела с него обвинява го за дъщеря им и не иска да го вижда, била му е шута от Германия и той идва да му го бият и тука и после да се укроти с някоя директорска позиция. В последния епизод Марио предлага на Зори на оперативката в болницата пред всички. Врабчев клати глава. Тончо се радва, но после му призлява и припада сезона свършва. Албенка ще го лекува наесен.

# 802
С риск за изпадна от темата /стр.53 ???/ -като видях това прекрасно , мило и обнадеждаващо промо

https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/946261?autostart=true  , направо : А-у-у-у , Антонио !
Супер ще ги съберат двете ранени души заедно !

# 803
Аз нямам претенции чак за сватба. Дотук във връзката между Марио и Зорница сценаристите удовлетвориха всичките ми желания - той да я обича и уважава, да се грижи за нея, да бъде нежен и добър с нея, да се борят един за друг, Марио да не се отказва...отначалото ни показаха една бавно зараждаща се връзка, която има стабилни основи. постепенно се разгърнаха, имаха известни криволичения, но в крайна сметка се намериха и е видно, че се обичат и държат един на друг. Оттук нататък, то е ясно, че ще имат сътресения, но вярвам, че ще преминат заедно през тях. Някога накрая на следващия сезон няма да се разсърдя ако има и едно бебе, за да излекуват и тази мъка на Зорница. Но айде стига с тия случайни бебета, че аман и байгън от тях. Докато дойде тоя момент обаче, нека си живеят и без бели рокли и сватбени маршове, само да не забравят да се грижат един за друг.

# 804
# 805
  • София
Само Албена да не преспи с баща си. Този мръсник как предложи да я закара до тях, добре че му отказа. За новия сезон само да не пипат Фотев, другите ако искат да умират, да се женят и разделят. Mr. Green Може и Ванчето да върнат. Ако може и мама Гочева по-често да я дават.

# 806
Само Албена да не преспи с баща си. Този мръсник как предложи да я закара до тях, добре че му отказа. За новия сезон само да не пипат Фотев, другите ако искат да умират, да се женят и разделят. Mr. Green Може и Ванчето да върнат. Ако може и мама Гочева по-често да я дават.
Албена нали се полуизвини на Захариев и се разбраха снощи на раздяла? Аз мисля, че това залитане приключи, Захариев си гушка щастливо корема на Галя, Албенчето ще е заета да изучава коя точка е края на света и така Simple Smile. Не мисля, че ще има там повече проблеми от кръвосмесителско естество.

Гочева и на мен ми харесва много и също така и аз искам Фотев да си стои мирно и тихо и да го дават по-често, че е много як. И как играе, леле, снощи тръпки ме побиваха, докато гледах сцената с обувките.

# 807
  • София
Искам Банков да се върне с жена си. Еми крайно време е да се покаем трайно и да имаме само святи и чисти мисли, а както знаем развода не е разрешен от светата църква на Свети Кирил.

Не държа на сцени в кревата с Марио и Зорница. Искам да ги виждам като в последния епизод, свободни и щастливи заедно. Особено много, ама наистина много, направо жадувам за сцени, в които Марио свири на китарата само за Зорница.
Искам Калин в операционната, колкото по често с Ковачев, толкова по-добре.
Мазови, Гочева, Стаменова, Фотев, клюкарките на болницата, всички очаквам да са част от новия сезон.
Инчето и Боби, както и Тони и Албена ще са в центъра му, това е ясно.

Горното, примесено със здравословна доза драми, шок и страдание. Този сезон им се получава добре

Трябва да кажа, че монолозите в началото на епизода бяха толкова хубави и думите на героите точно в десятката. Така добре описваха всеки един от тях. Инфантилната ми душа се разтапяше от умиление.

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 13:46 от rosita_ta

# 808
Вече взех да умувам за шести сезон - кои ли бг актьори ще вкарат? Все някоя нова фигура ще има Thinking

# 809
Вече взех да умувам за шести сезон - кои ли бг актьори ще вкарат? Все някоя нова фигура ще има Thinking

Които и актьори да вкарат, все ще уцелят, като гледам как добре им се получава. Само да не вземат да изкарват, че тогава ще се бием през ръцете вече Grinning

Общи условия

Активация на акаунт