Отговори
# 780
  • София
Знам, че е само промо и сценаритите могат да изригнат, но искам да каже, че Тони ме изненада сташно приятно.
Очаквах да мрънка, да е заядлив и депресиран. Но само по погледа му личи, че няма дълго да дълбае в тази рана. Ще си каже какво му е на сърцето и отново ще е отворен и ще гледа ведро на живота.

Дами, видях, облякох вретище и отидох да се покайвам с чаша кафе в ръка. Имах грешни мисли и за Тони, и за Зорница, и за Марио. За последния особено грешни, да пази господ и да не чува мъжа ми Simple Smile

# 781
Какво ще му стане на черния дроб на Тони? Ако се пази, всичко ще е ок. Но като го няма батко му да му дава хапченцето, може и да се влоши и да го лекуват следващия сезон.

Тони е леко голям и може сам да си взима хапченцето. Айде.
Ми нещо, нали трябва да има гадория с тях в шести сезон. Няма каквод руго да измислят

# 782
Какво ще му стане на черния дроб на Тони? Ако се пази, всичко ще е ок. Но като го няма батко му да му дава хапченцето, може и да се влоши и да го лекуват следващия сезон.
Не е така, лекарят, с когото се срещна Марио в първия епизод, му каза, че организмът във всеки един момент може да отхвърли органа и имуносупресорите няма да помогнат. Марио тогава каза - В Израел ще помогнат. Ама не отидоха там, така че тая опасност виси постоянно.

Росита, всъщност Тони даваше индикации, че може да се справи с това нещо още много отдавна, просто Марио постъпи страхливо, като отложи толкова разговора.
И да, в този един месец видяхме, че Тони може да се справи без брат си, да си пие хапчетата, да се грижи за здравето си, да пътува и нищо да не му стане. Аз не мисля, че Тони ще се върне да живее при брат си повече и това е най-чудесното. След снощи си спомних за един от началните епизоди, в който Марио намери спринцовка в джоба на Тони, вдигна му луд скандал, после го накара да си събуе чорапите и да му прегледа пръстите да не би да се боде....истината е, че макар и болезнен, този разрив, който се получи, е изключително здравословен. Марио никога вече няма да накара Тони да си събува чорапите и ще спре да му бъде баща. След като си изстрадат предателството, ще бъдат истински братя.

# 783
Знам, че е само промо и сценаритите могат да изригнат, но искам да каже, че Тони ме изненада сташно приятно.
Очаквах да мрънка, да е заядлив и депресиран. Но само по погледа му личи, че няма дълго да дълбае в тази рана. Ще си каже какво му е на сърцето и отново ще е отворен и ще гледа ведро на живота.

Дами, видях, облякох вретище и отидох да се покайвам с чаша кафе в ръка. Имах грешни мисли и за Тони, и за Зорница, и за Марио. За последния особено грешни, да пази господ и да не чува мъжа ми Simple Smile

Ааааааа, я сега си признайте кой ви каза, че Тони ще ви изненада???? Аз като  говоря от Февруари, че той е прекрасен, не ми вярвате Joy Мъжа ти нищо няма да чуе, за господ не съм сигурна Grinning Грешница такава!

# 784
  • София
Да се взимат младите и двамата имат нужда. Сега и Албенчето ще трябва да я защитавам във фейса, че след Огнянова и нея ще я набедят за "обща".

# 785
  • Разпиляна във въображението
Тони от лепка на Зорница ще стане лепка на Албена. Нищо де, поне тази отчаяно иска някой до себе си.
Иначе образът на Албена го направиха също хаотичен. Не се разбра защо е напуснала предишната болница, нито защо така се спече в първия ден. После дойде болестта на майка й, падна си по Директора, майка й умря, беше закачлива в операционната, после депресирана, след това напориста по отношение на Директора, отново закачлива в операционната. Вчера викаше по сестрите все едно е лекар с дълъг стаж в болницата и започна да държи сметка за апаратурата, но Директорът отново я спяси иначе момчето си отиваше младо. А преди това гледаше мръсно към Петър и Галя в стил Фатално привличане. И отново стана закачлива, а сега пък флиртува с Тони.

Боже, така я описах, че наистина добре ще си паснат двамата - бива ги люшкането на емоционално ниво.

# 786
  • София
Така е Праведна Пророчице Дона. Ние с нашите черни души и помисли, трудно прозряхме благия и мил характер на Тоний Прекрасни.

О, Албена е в казана от доста време. И ние се постарахме да я натирим там. Но вече сме си грешни, един грях повече или по-малко няма значение. Но пък бързо се покайваме и искаме прошка.

Мириел, те Албена и Тони са идеална драма двойка за следващия сезон. Залагам си главата, че ще има доста развитие около тях и черния дроб на Тони.

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 11:33 от rosita_ta

# 787
Хахахаха, леле, Мириел, колко точно си я описала Албенка Grinning

Двамата са хаотични и ще се канализират. Освен това, Тони цял живот е бил обгрижван и някой се е грижил за него. Ако за негова зла участ се бяха получили нещата с Огнянова, това щеше да продължи и тя да го отглежда. Албена е толкова изгубена душа, че ако Тони се влюби в нея, той ще трябва да се погрижи за нея. И да порасне още. Да стане по-грижовен, по-мислещ за някой друг, по-отговорен. Какво по-хубаво от това?

# 788
Заграждаааааааааай, Тонииииииии!
Момата беше объркана. Вече ѝ мина. Пак им давам благословията си! А и не е съгрешила, имаше само лоши помисли, но се поправи. Joy

Положението е :Мачкай , Гришо !

# 789
Аре, опростих ти греховете, от мен да мине. то и аз не съм от най-праведните. Амин!
Албена е в казана от раждането си Grinning
А, това с черния дроб ако се случи, и четиримата ще са в кюпа с гадориите, Марио няма да остави брат си.

еййй, с новия сеозн още по-интересно ми стана фотев какви ще ги забърка. Не вярвам да го разкарат

Вера ще ме съсипеш!!!!

# 790
С риск за изпадна от темата /стр.53 ???/ -като видях това прекрасно , мило и обнадеждаващо промо

https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/946261?autostart=true  , направо : А-у-у-у , Антонио !

# 791
Не мога да ви изчета! Но мернах новината за новия сезон и много се радвам!
Дано този завърши подобаващо, но да не е пълна трагедия!

Ели, темата вече е седмична и няма значение колко страници ще навъртим, ще пуснат нова в понеделник Simple Smile

# 792
  • София
Гришо мачка са само Никол. Грешник

Кака и Батко, заедно с Албенчето, които се грижат за Тони - това е наслада за очите.
Сега само Калин да не се изцепи нещо за Марио и Албена, че май, май не схвана правилно нещата в операционната.

Ели, никакво отпадане.

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 11:45 от rosita_ta

# 793
Нещо не съм обърнала внимание за темата  Blush !
Ако  скофтят финала на сезона , ще се върна на  вчерашния епизод , където Зори и Марио  са като хлапета - разхождат се небрежно и без грижи, хилят се и се целуват -разбира се , колкото и  неморално да изглежда това на  стринките  Naughty .
Сега ще помоля  Някой да ми опрости  греховете и  лошите помисли Praynig  /нали така е по американските филми/ и хуквам по задачи . Като се  върна пред компютъра  , сигурно няма да мога да ви  изчета  Peace Joy

# 794
С риск за изпадна от темата /стр.53 ???/ -като видях това прекрасно , мило и обнадеждаващо промо

https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/946261?autostart=true  , направо : А-у-у-у , Антонио !

И ти ли, Грешнице!!!!

За съжаление, смятам, че ще го скофтят Sad Дано греша

Общи условия

Активация на акаунт