Отговори
# 765
Чак наесен? И кой ще прави сценария за шести сезон през лятото????
Е на есен е официално. Joy

# 766
Да го връщат Вергов и на мене ми се гледа, ама далеч от Зори. То и без това тя не го заслужава, да си се палпира с чернокосия грешник, а на Банков друга мадама ще му измислят.

# 767
Да го връщат Вергов и на мене ми се гледа, ама далеч от Зори. То и без това тя не го заслужава, да си се палпира с чернокосия грешник, а на Банков друга мадама ще му измислят.

Ааааа, Зорница има да изсмуква силиците на Доктор Шеф на спешното Wink Не я давам на Доцент Виктор Жена ми е в Кома

За Виктор Ванчето?
Сега си мисля, че Банков ще си ходи с Мишева...всъщност...

# 768
Колкото ми харесва Велислав с няколко дневна брада,толкова несимпатичен ми е Вергов брадясал Wink

# 769
И теорията във фейса  нали беше Банков ще се върне и Зорница ще припадне по него, защото той е истинската любов и сега като видяха, че и да се върне шанс никакъв с нея, анатема тя не го заслужава. Смях.

# 770
  • София
Дами, нека някой каже с две думи какво казват за новия сезон, че аз не мога да го изгледам.

# 771
Дами, нека някой каже с две думи какво казват за новия сезон, че аз не мога да го изгледам.

Нищо, само че официално казва, че шести сезон ще има - от есента. Това е
Започват снимките.

# 772
Росита - нищо. Ще има шести сезон, сега са съсредоточени върху финализирането на пети. Доцент Банков никога не си е тръгвал от Св. Кирил и винаги е бил сред нас.

И теорията във фейса  нали беше Банков ще се върне и Зорница ще припадне по него, защото той е истинската любов и сега като видяха, че и да се върне шанс никакъв с нея, анатема тя не го заслужава. Смях.
Аа, там нещата (де)градират. Първоначално беше само да се върне, ще видят те какво е истинска любов. После стана - само да се върне, той ще я вкара в правия път. Сега вече тя е толкова паднала ниско, че нещата са "само да се върне и в никакъв случай да не припарва до тази пропаднала жена" Grinning

Много се радвам, че ще има шести сезон Heart Обичам ги героите и не искам да се разделям с тях.

Между другото, в последните епизоди се върнаха читавите сценаристи и нещата са много добре, много ми харесват. И даже не мога да кажа, че е свързано с присъствието или неприсъствието на моите любимци, щото вчера ги дадоха за 2 минути, а целият епизод ми беше много интересен.

Мишева е една чудесна жена, която знае много добре къде ѝ е мястото и може да ѝ е малко мъчно, че не е специална, но това не означава, че ще седне да прави глупости. Simple Smile

# 773
Извинявам се за двойния пост, но има вероятност някой да пропусне в противен случай промото, а то трябва да се види. Тони и Албена са страшни сладури Heart Eyes

https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/946261?autostart=true

Дона, по повод на това, че искахме да изкара малко време без да се завърта около жена - изкара един месец, стига му толкова. Всички чакри са отпушени и като гледам е готов за действие Grinning

# 774
Извинявам се за двойния пост, но има вероятност някой да пропусне в противен случай промото, а то трябва да се види. Тони и Албена са страшни сладури Heart Eyes

https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/946261?autostart=true

Дона, по повод на това, че искахме да изкара малко време без да се завърта около жена - изкара един месец, стига му толкова. Всички чакри са отпушени и като гледам е готов за действие Grinning

Ауууууууууууууууууууууууууу, колко са сладкииииииииииииииииииииии
"Ей, любопитке!!!!"  Heart Eyes Heart Eyes

# 775
  • София
Духа на Банков броди из коридорите на МБАЛ Св. Кирил , Баууу.

Радвам се, че ще има нов сезон. Дано и след края на този мисля така Simple Smile.
Харесвам героите, харесва ми да се нервирам на глупостите на сценаристите, и ми е страшно приятно тук.

Ауу Тониии, това е твоето момиче. Много си отиват.
А Батко как гледаше, май хич не му стана приятно. Зори как тръгна, стори ми се, че ще прегърне Тони. Мнее, сторило ми се е. Изгледах пак.

# 776
Заграждаааааааааай, Тонииииииии!
Момата беше объркана. Вече ѝ мина. Пак им давам благословията си! А и не е съгрешила, имаше само лоши помисли, но се поправи. Joy

# 777
Росита, хич не е тръгвала да го прегръща, стана си просто от стола. Батко според мен гледа някъде тъжно Тони, който не иска да говори с него.

"Няма да се измъкнеш" звучи направо като заплаха от страна на Тони Joy Но предполагам, че Албена няма да се опитва много активно да се измъква Grinning

# 778
Ей, вие пък сакън Тони да не докосне с пръст Зорница - все пак ще му става снаха, роднини са почти Grinning Grinning

Няма да се измъкнеш звучи супер сладко, ако си съгласен да не се измъкнеш Wink Няма какво да се лъжем Simple Smile А Снахата не дава вид на уплашена  Wink

Ех, аморе....като знам,ч е ще му скофтят сега черния дроб, ми иде да ги шибна!

# 779
  • София
Какво ще му стане на черния дроб на Тони? Ако се пази, всичко ще е ок. Но като го няма батко му да му дава хапченцето, може и да се влоши и да го лекуват следващия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт