Отговори
# 750
За мен в оная ситуация, когато завариха Тони, и двамата си глътнаха граматиката и изтърсиха супер глупости. Неочаквано си беше.
Те щяха да се изядат, граматиката ли няма да си глътнат? Безсрамници!

Радвайки се на голяма част от грешниците, това прави ли и нас грешници? Grinning

Ти как мислиш? Грях е изобщо да си задаваш този въпрос! Бързо три пъти да се изповядаш!
Анатема!
Простете, Сестро Дона. Взимам си поука и ще мисля само за Великомъчениците и ще се моля за тяхното и нашето избавление от пъкала.

Абе намислил е нещо Фотевия. Това ни измъчва. Винаги се досещаме какво ще стане. За Фотев ни е мъгла какво се случва. Joy

# 751
За мен в оная ситуация, когато завариха Тони, и двамата си глътнаха граматиката и изтърсиха супер глупости. Неочаквано си беше.
Те щяха да се изядат, граматиката ли няма да си глътнат? Безсрамници!

Радвайки се на голяма част от грешниците, това прави ли и нас грешници? Grinning

Ти как мислиш? Грях е изобщо да си задаваш този въпрос! Бързо три пъти да се изповядаш!
Анатема!
Хахахах карате ме сама да се смея докато чета. Не е нормално това. Грешно е! Joy

# 752
Аз пък не виждам нищо чак толкова странно в поведението на двамата.
Тони го няма месец, а те едва преди няколко минути установяват, че това може да е свързано с тях и изведнъж го виждат в апартамента, при леко конфузни обстоятелства (сцената беше направена в случай, че Тони не е разпознал брат си в линейката, да няма никакви съмнения Joy ), нормално е да не знаят как да реагират и да се хванат за познатото - да го посрещнат, да го нахранят. Ясно е, че трябва да говорят. Ама не става - а, Тони, здрасти, виж сега, братле, не искахме да стане така. Може би, ако бяха влезли нормално, имаше шанс за нещо друго. При това нахлуване залепени, което със сигурност е афектирало Тони, единственото разумно решение за мен беше Тони да си тръгне, да се успокои и след това ще седнат и ще поговорят.
Освен това, ако в тоя момент бяха тръгнали да говорят, Марио трябваше учтиво да помоли Зорница да си тръгне, щото тя в разговора между братята няма място. Сърдечно му благодаря, че не го направи.

Ситуацията е гадна и неприятна и Марио има вина, че мълча, но няма никаква вина, че обича и че избра да задържи тази любов за себе си. Решимостта, която демонстрира, да пази и да се бори за тази любов мен лично много ме радва.

# 753
  • Разпиляна във въображението
Честит Шести сезон! Ако някой го е споменал, пропуснала съм Simple Smile

# 754

Къде?Какво?Как?

# 755
  • София
Сега ще е интересно Пешко като прегледа Ина и да честити на Фотев. Нали е подмазвач, едва ли ще пропусне. Mr. Green

# 756

Казаха ли го официално?
Сега видях във фейсбук!!! Милошев го емказал снощи на наградите
йееееее честитоооло

# 757
Не съм ви чела, но да си кажа, че за мен Марио снощи постъпи много мекушаво. Как може да не говори с брат си, да не му обясни кога са започнали връзка с Огнянова, какви чувства изпитва, а го остави да си тръгне. Огнянова с готвенето няма да я коментирам. Тони ми стана симпатичен след снощната серия, както и Мишева, дожаля ми за нея. Войнова пък ме дразни, изкарва се че никой, едва ли не, не я обича. Има си баща, не я е оставил, обича я и се грижи за нея. Много е на зор точно сега да си има мъж, макар и женен.

И на мен ми дожаля за Тони снощи. И за Мишева ми стана криво...

# 758
  • София
Не съм ви чела, но да си кажа, че за мен Марио снощи постъпи много мекушаво. Как може да не говори с брат си, да не му обясни кога са започнали връзка с Огнянова, какви чувства изпитва, а го остави да си тръгне. Огнянова с готвенето няма да я коментирам. Тони ми стана симпатичен след снощната серия, както и Мишева, дожаля ми за нея. Войнова пък ме дразни, изкарва се че никой, едва ли не, не я обича. Има си баща, не я е оставил, обича я и се грижи за нея. Много е на зор точно сега да си има мъж, макар и женен.

И на мен ми стана симпатична  Мишева. Не мога да съдя някого, че има чувства. Тя обаче постъпи зряло, не се намеси там където, ясно видя, че няма място.
Тони си го харесвам и ми е криво, че страда. Само искам да не зaпочва да свири по тънката струна на съжалението. Марио няколко пъти му казва, че има избор, трябва да спре да се вижда като жертва и трябва да се държи мъжки.

Тез влюбените гълъбчета таха се бяха награбили, видяха Тони и като студен душ им дойде. Зорница как не избяга не знам.
Тони направи единственот възможно - тръгна веднага. А Марио не хукна да го гони. Алелуя.

Еее, може ли сега такива новини.Къде го видяхте това за 6-ти сезон. Мисълта ми отиде на вятъра
Хах, знаех си, че чакат тези награди Simple Smile. Добре, добре

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 10:33 от rosita_ta

# 759
https://www.facebook.com/Vesti.bg/videos/10155632197826317/

Новината за шести сезон
Междудругото, тъй като на клипа е и Вергов, познайте дали във фейса вече не изригват, че връщат Банков  Joy

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 09:53 от Анонимен

# 760
еееее момичета това вече си е за шампанско! Grin

# 761

И на мен ми стана симпатична  Мишева. Не мога да съя някого, че има чувства. Тя обаче постъпи зряло, не се намеси там където, чсно видя, че няма място.

Тез влюбените гълъбчета таха се бяха награбили, видяха РТони и като студен душ им дойде. Зорница как не избяга не знам.
Тони направи единственот възможно - тръгна веднага. А Марио не тръгна да го гони. Алелуя.

Еее, може ли сега такива новини.Къде го видяхте това за 6-ти сезон. Мисълта ми отиде на вятъра.

И аз мисля, че Тони трябваше да тръгне. Беше твърде афектиран и щеше да стане мазало. Излезе с някакво достойнство от апартамента. Не беше времето да говорят точно тогава.

# 762
Ааа супер, много се радвам. На есен с песен пак сме тук. HugJoy

# 763
Чак наесен? И кой ще прави сценария за шести сезон през лятото????

# 764
Чак наесен? И кой ще прави сценария за шести сезон през лятото????
Хахах тъкмо това щях да кажа, а лятото?
Значи сезона ще завърши гадно.

Общи условия

Активация на акаунт