Отговори
# 735
Тя още вчера Войнова си каза, че иска някой да я излекува, случайност а. Казах ви аз, че си приказват с Марио, защото тя ще е снахичката. Юпии отивам на работа щастлива. И да не забрави да му спомене, че Марио и Зорница са идеалната двойка,както тя самата каза.
Харесва ми посоката в която тръгват. Знаех си, че ще се намерят тия двамата и ще си бъдат утеха един на друг. Тони заслужава да бъде щастлив. Лека полека, с малки крачки може да св получи нещо красиво.

# 736
Мириел, джипът е за небогоугодни занимания, не за возене. Тоя я натиска по линейки и входове, ти искаш да я вози. И един шамар не ѝ удари като хората!
Няма истински мъже в тая държава....

А какво му е толкова революционното на тов Да Винчи? Свкаш и без него...

# 737
Еееее Да Винчи е гъзарско. Съгласна съм, че парите може на друго място да се насочат. Не мога да разбера стратегията на Папа Фотев. Той сега ще ги унищожава ли или ще ги издига последно? Или и той не е наясно и само угажда на Стаменова, за да я вкара в леглото. Пък тя нали е грешница, готова е. Като няма да пусне и Ина харем ли ще си прави?

# 738
  • София
Като за добро утро и съм със сълзи на учите, спиралата ми се разтече и ще трябва да се гримирам наново.

За палачинки и мекици говорите а? Аз Зорница не я виждам да пържи мекици, таз никаквица, дето само гледа да нацелува Марио, та и той е един никаквец. Но светотатството, мистър Съвършенно дърво да и сервира палачинки в леглото, съм готова да преглътна, ама с отвращение и едното ми свято око ще е затворено.
А и превозни средства значи - писала съм на Супер Бойко, да издава закон, указ или там каквото и да е и да се забранят всички превозни средства около Св. Кирил в радиус от поне 150 км. Ми Огнянова няма грам морал значи, всичко що е в кола, джип, камион, автобус е застрашено. Надеждата ми е в Бойко, той ще оправи нещата, а ако не успее, щот Зорница от пъкъла е излязла, да пише на Меркел, и тя да издири Банков да идва да и бие шамари.

Аз вчера сложих Тонката при самотниците поне до края на сезона, а и след монолога на Албена си мисля друго, по-добре да ги съберат. Двамата са толкова емоционално неуравновесени, че ще има дълга драма. И хайде имаме едната сюжетна линия за сезон 6.

Фотев крои нещо, няма да хвърля пари хей така. Чакам Ина да се включи в разплитането на историята.
С Боби са ми все по симпатични.

Ddimitrova - Инчето ще е за пред бизнес партньорите, Стаменова, ще е стръв, сигурна съм. Ще я използва по най-безкрупулния начин.

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 11:46 от rosita_ta

# 739
Снощи нямах възможност да гледам и да ви чета. Случи ли се нещо важно в този епизод? Струва ли си да търся време да го гледам?
Благодаря!

# 740
  • София
DiDi§ трудно ми е да дам съвет, че хората различни неща харесват. За мен епизода беше доста добър. Имаше развитие и при Калин, и при Зорница, Марио и Тони (и то какво развитие), и при Боби и Ина, Фотев, директорското място.
Ако имаш време изгледай го.

# 741
Фотев да не би да им направи болницата и след това да ги изрита всичките от нея или някоя финансова врътка да ги фалира и затвори напълно Thinking
Ей, тая Зорница не им излиза от устата, каквото и да направи - грешна е таз жена. Гледайте даже Марио почна да го отнася покрай нея, първо беше, че не я води вкъщи, е сега я заведе и "той не мислил за брат си", абе то в тоя момент целуващ Зори добре, че не мисли за него, че ще е извратено, ама айде Joy
Дона, заповядай,  горкият така ги гледаше, като отритната пале Sad:

# 742
# 743
  • София
Майче Simple Smile
Ай, Тони много хубав тук. Един месец сам, независим, Германия - е много добре са му се отразили. Зорница е виновна и брат му, ех тая двамата, не ги е срам.

# 744
Майче, много ти благодаря Hug
Нали! На Тони много му отива да е мрачен Heart Eyes  Заприлича на мъж!
Роси....грешници, кво да ти кажа....на кладата Joy

Ако Фотев ги фалира, бая теми трябва да изпишем със сценарий за шести сезон....
Абе все си мисля, че ще хлътне яко по Стаменова, каото ще се вразуми и ще започне да го работи. Щото засега той я работи нея.

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 09:03 от Анонимен

# 745
  • София
Не съм ви чела, но да си кажа, че за мен Марио снощи постъпи много мекушаво. Как може да не говори с брат си, да не му обясни кога са започнали връзка с Огнянова, какви чувства изпитва, а го остави да си тръгне. Огнянова с готвенето няма да я коментирам. Тони ми стана симпатичен след снощната серия, както и Мишева, дожаля ми за нея. Войнова пък ме дразни, изкарва се че никой, едва ли не, не я обича. Има си баща, не я е оставил, обича я и се грижи за нея. Много е на зор точно сега да си има мъж, макар и женен.

# 746
Майче Simple Smile
Ай, Тони много хубав тук. Един месец сам, независим, Германия - е много добре са му се отразили. Зорница е виновна и брат му, ех тая двамата, не ги е срам.
Хахаха че и питат човека гладен ли е, да му сготвят ли, абе срама нямат значи. На Тони сигурно 300 пъти му е минал апетита като ги е видял, те го карат да яде, безсрамници. Grinning
Момичета с тая ирония много яко и свежо се получава тука.
Всички са грешни! Бързо на кладата, марш! Joy

За мен в оная ситуация, когато завариха Тони, и двамата си глътнаха граматиката и изтърсиха супер глупости. Неочаквано си беше.

# 747
За мен в оная ситуация, когато завариха Тони, и двамата си глътнаха граматиката и изтърсиха супер глупости. Неочаквано си беше.
Те щяха да се изядат, граматиката ли няма да си глътнат? Безсрамници!

Радвайки се на голяма част от грешниците, това прави ли и нас грешници? Grinning

# 748
Те щяха да се изядат, граматиката ли няма да си глътнат? Безсрамници!

Радвайки се на голяма част от грешниците, това прави ли и нас грешници? Grinning

Ти как мислиш? Грях е изобщо да си задаваш този въпрос! Бързо три пъти да се изповядаш!
Анатема!

# 749
Майче, и на мен това единствено ми хрумна като идея относно концепцията на Фотев... ама ние си знаем, че и да е намислил нещо такова, няма да изгони нашите хубавци 😀
Ама той колкото и да е богат, тези неща, които му наговори Стаменова са свързани с доста сериозна инвестиция. Дс налива толкова пари з едното отмъщение?
Да търси начин да си изпере парите, пак ми изглежда нереално.

Общи условия

Активация на акаунт