Отговори
# 135
Имаме и друго име: "Групата на бързите пръсти" Joy

# 136
Хора, какво стана, направо сте изригнали в работно време. Голям кефффф.

Ох този Тони, и той е една наивна душа. Зорница избяга от стаята с гръм и трясък, събори стелажа от стената, а той планира пътешествие вече Simple Smile.
Ама много сте черногледи, как само нахокахте момчето. Ами да ви кажа аз го разбирам. За него Зорница още страда и преживява Банков и това е причината да го отблъсква. Той няма и понятие, че има реален човек до нея, а не само някакъв спомен, и за това търси начин, хем да я разсее, хем да и да се опита да и покаже, че тя може да обича и друг.
Едно не може да му се отрече - доста по-настоятелен и романтичен е от брат си.

Пълна нелепост и абсурд ще бъде, ако Тони не разпознае брат си. Това е брат му, с който живее цял живот. Абсурд, не мога да повярвам, че сценаристите ще изглупеят с подобно развитие. Може обаче да замине без да каже на брат си, което също не ми се връзва никак с образа на Тони.

Как ще отвлече Зорница, хора, не са толкова откачени сценаристите.

Хайде, онази тенис топка ще влезе отново в историята. Калин ще стане, за да спаси Анна Simple Smile

Леле, не мога да ви насмогна Simple Smile

Хахахха, кефиш ме! Доза позитивизъм в сериала на Хичкок Joy То хубаво да изригнем в работно време...ама е работно врмеме Joy

В десятката!!!

# 137
Росита, да ме пази господ от такъв разсейващ и подкрепящ ме приятел. За мен думата на човек е свещена и когато някой ми каже, че ще бъдем само приятели, не го пресирам по никакъв начин. За бога, тя дори театъра му отказа. Дори и да е бил замаян и да не е забелязал как тя избяга с 200, иди я покани на кино, егати, какво пътешествие бе, къде е хукнал?!
Търсел начин - тя се чуди вече какъв начин да намери да му каже, че не го обича. Дори и да няма друг, трябва ли да я пресира постоянно по такъв начин. Честно, влудява ме невъзможността му да приеме отказа ѝ. Аз на нейно място досега да съм му се развикала сто пъти, тя е твърде търпелива с него.

# 138
Не е така беззащитен Тони. Я как преследва, напада, крои планове. Съвсем добре се справя и сам. И с това ще се справи. Батко до сега за нищо не съм го обвинявала, но ми идва в повече цялата история с това криене и  пазене. И двамата са влюбени в Зорница, но тя избира в кой от двамата да се влюби. Няма виновни тук. Така хубаво изградени образи, толкова реални и пълнокръвни и не може да не оплескат нещата тези сценаристи.Сега и Тони го направиха маниакален тип.

# 139
A вие представяте ли си да не познае Mарио и да тръгне да му се разказва, че Зорница му е дала надежди и как след това я е видял с друг в линейката. Такова мазало ще стане  Crazy

# 140
  • Разпиляна във въображението
Не е чак такова голямо пазене на тайна. Може да не е минал и месец.

# 141
A вие представяте ли си да не познае Mарио и да тръгне да му се разказва, че Зорница му е дала надежди и как след това я е видял с друг в линейката. Такова мазало ще стане  Crazy

Мхм, напълно си го представяме. Но имаме някакви илюзорни надежди, че ако това стане, Марио ще му каже, че това е той и че ще говори със Зорница преди да подпали. Досега не е имал повод да се съмнява в нея, вярвам, че няма да реагира първосигнално.
Или ще реагира първосигнално и затова ще запраши нанякъде.

Мириел, ако съдим по бебето на Мазови, няма месец да е минал, Зорница и Марио се събраха 3-4 дни преди да се роди то. Но въпреки това връзката им напредва с бързи темпове, а Тони си стои непросветен. Което не спира Марио да рискува да разбере цялата болница преди брат му. Още в секундата в която разбра, че Врабчев знае, трябваше да му каже.

# 142
  • Разпиляна във въображението
Довечера ще разберем защо Марио кри от брат си.

# 143
  • Ню Йорк
Прекалено латино сапунка взе да става това. Всяка тайна се знае от всички, само не и от този когото касае. А драгия зрител яде доматите с колците Wink

Малко да се стегнат сценаристите, че много "разпениха" обстановката.

# 144
  • София

Хахахаха. Точно. Пък аз трябва да се преструвам, че пиша някое много весело писмо,, защото само се хиля с вас, а и съм в някаква безумна среща, и само ми губят времето.

Москита, истината е, че Зорница му даде смесени сигнали. Танцува с него, отиде при него в кабинета, Липсваш ми, Можеш да разчиташ на мен, целувка, Така ще бъде. Ами човека е влюбен, силно емоционален и с немного силна психика. Зорница веднъж се държа остро с него и той щеше да се самоубие. Аз не очаквам той да разсъждава трезво над случилото се в кабинета му. И пак казвам, за мен основния му мотив да продължава да е настоятелен е защото смята, че е самотна и все още страда за Банков.
Марио е виновника Тони да не разбира от думата НЕ. Просто до сега всичко е получавал на тепсия, без да се интересува от чувствата на другите. Марио клекна веднага, когато Тони го извика с него на опера. Зорница, обаче не е емоционално свързана с него и за това отклони поканата, но пак супер противоречиво - може би друг път.

Отказвам да повярвам, че Тони няма да разпознае брат си, това е е пълен абсурд.

Допълвам в този пост.
Абе тея писачи на анонси не си ли взеха поука как трябва да го правят.  Как така "връзката на Зорница и Марио ще бъде заплашена от разкритие" . То само Жекова от цялата болница не е разбрала още, което си е цяло чудо.  Остава така да са монтирали промото, че това, което виждаме всъщност да не се случва.

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 14:20 от rosita_ta

# 145
Хахахаха. Точно. Пък аз трябва да се преструвам, че пиша някое много весело писмо,, защото само се хиля с вас, а и съм в някаква безумна среща, и само ми губят времето.
Правя абсолютно същото, правя се, че пиша нещо много важно и спешно. Grinning Какви лошо работници!
А може пък бебето на Мазови да е стояло един месец в болницата, все пак 15 беше във Ванчето.

# 146
Росита, аз като те чета, просто се убеждавам, че Зорница трябваше да е кучка от самото начало до самия му край, та да е спокойна, че няма да ѝ разчете сигналите погрешно. Изобщо не мога да виня Зорница, на вечерята му отказа два пъти, той изобщо не я отрази. Тя какво, да му вдигне скандал пред всички, за да кротне ли? Ти видя ли как се държа Тони с Марио тогава? Колко пъти Марио му каза - не, няма да свиря - и той не спира, и не спира, и не спира. До лудост ме докарва това нахалство.

Иначе си права, че Марио е виновен за това, че Тони не се е научил да приема откази.
И ако Марио реши да жертва Зорница заради брат си, ми прав му път накъдето и да е тръгнал.

# 147
Rosita, Те ти губят времето, ние ти го оползовторяваме пълноценно Grinning Grinning

Надявам се, че никой не се е сетил за идеята Тони да не разпознае брат си. А ако МАрио този път се жертва при положение, че зорница откровено не иска Тони, това щее  върха йна идиотията. Какъв е смисъла? Айде, Тони да имаше шанс, но той няма?

# 148
Ейй ще ви оставя за 2 часа и сте изригнали като вулкана в Хаваите. Joy  Не знам за вас, ама мен този абсурден анонс ме разсмя много. Кой по дяволите ги измисля тия идиотщини? Тони пак излиза като пълен глупак, явно съзнанието му е сериозно замъглено. Това не е нормално. Почва чак плашещо да става. И съм сигурна, че ще го познае брат си, няма начин да не го отрази. Довечера ще сме пияни заляни от толкова драми. Joy

# 149
  • София
Аз не разбирам само, какво наложи тази безумна промяна във Врабчев? Ходи с една безумна усмивка, следи хората, изнудва ги, а сега и съвсем умишлено ще прати Тони да види Зорница и Марио.

Общи условия

Активация на акаунт