Отговори
# 180
  • София
Въпросът е накъде гледа Иво Фотев - към Витоша или към Панчарево? Joy

Към развалената линейка в двора на МБАЛ "Св. Кирил" Simple Smile .

Много, много се надявам да не изкарат Фотев/В. Бинев от сериала. Актьора е толкова подходящ за тази роля, че ще е истинско престъпление да убият Фотев, за да проправят лесно пътя на Ина към Борис. Те пак ще са заедно, но още им е рано, в следващия сезон може. Искам малко и мен да ме развълнуват, че сега сърцето ми е отдадено на друга двойка (не знам кой умник измисли триъгълник, като такъв въобще не имало и няма и да се случи) и не мога да им се налсадя напълно.

# 181
Влизам, и не мога да повярвам, че сте само до 12та страница😁

Още изстудяваме алкохола за довечера Wink

Мдаа, още малко остава и мазалото, и шизофренията стават пълни. Joy Аз и шоколадче съм си взела, да си набавя ендорфина, че ще спадне рязко. Joy
Дона, нашата приятелка във фейсбук пак разпъва Зорница на кръст хахахаха. Е, поне най-сетне си призна, че я мрази. Алелуя! Joy То не бяха романи, мъки, чудесии и едни и същи приказки. Grinning

# 182
Оооо, тая приятелка и аз я знам. Тя има един чаршаф на тая тема, който леко модифицира и слага под всяка снимка. Добра е Joy

Замислих се сега за вероятността Марио да се разсърди за целувката. Реално, ако Зорница искаше да ги разиграва и да има нещо общо с двамата, нямаше толкова яростно да настоява да кажат на Тони. Така че освен ако и Марио не го е треснал същия метеорит, дето очевидно е ударил Тони по главата, не би трябвало да произтече драма.

По повод действителността и т.н. - вие не обичате ли да четете приказки? За любов, чест, достойнство и други подобни неща? Как би изглеждал един реалистичен сериал? Пред кабинетите ще има по 20 човека, уморени, изнервени, лекарите ще преглеждат на конвейер и няма да им хрумне до тоалетна да отидат, камо ли до някоя счупена линейка. Срещите ще си ги уговарят на Попа в Осем, ще вечерят, после в спалнята ще правят секс, на другия ден пак на работа. Нещо такова, доста вълнуващо ще бъде. Grinning

Специално Ина и Тасев за заложници в болницата. Няма къде да мръднат нез да бъдат разкрити. Затова се крият по ъглите.

# 183
Не отписвайте Фотев, моля ви. По добре Бобчо да "умре", но Фотев не го давам. Искам да го гледам и в следващия сезон и пак да е лош. Mr. Green
И аз.

Не харесвам триото.
Фенка съм на Калин, Мазови и Фотев. Първите се оправиха по някакъв начин, но във Фотев има потенциал.

Смятам, че не само актьорите от триото, но и Фотев е от откритията на сезона.
И четиримата са били неизвестни като лица, но гласът на В. Бинев ни е познат.
Гласа му е завладяващ, хипнотичен. Но искам и актьора да гледаме.
Не знам защо Фотев ми прилича на лошото момче Асен Блатечки какъвто би бил като стар.

# 184
Скрит текст:
Влизам, и не мога да повярвам, че сте само до 12та страница😁

Още изстудяваме алкохола за довечера Wink

Мдаа, още малко остава и мазалото, и шизофренията стават пълни. Joy Аз и шоколадче съм си взела, да си набавя ендорфина, че ще спадне рязко. Joy
Дона, нашата приятелка във фейсбук пак разпъва Зорница на кръст хахахаха. Е, поне най-сетне си призна, че я мрази. Алелуя! Joy То не бяха романи, мъки, чудесии и едни и същи приказки. Grinning

Най-мразя като заръфат Огнянова/Диана значи.... 100 пъти едно и също, под всички постове, на всички възможни страници.  Expressionless Хубаво, не й се кефи на Огнянова, ама сега дай да махнем прекрасната Диана, само защото образът, който играе на някои е антипатичен  Triumph  Простотия!

# 185
Не отписвайте Фотев, моля ви. По добре Бобчо да "умре", но Фотев не го давам. Искам да го гледам и в следващия сезон и пак да е лош. Mr. Green
И аз.

Не харесвам триото.
Фенка съм на Калин, Мазови и Фотев. Първите се оправиха по някакъв начин, но във Фотев има потенциал.

Не знам защо Фотев ми прилича на лошото момче Асен Блатечки какъвто би бил като стар.
По отношение на актьорите мисля, че екипът е право в десетката с всеки един от тях, пасват перфектно на образите си. Аз искам да остане Фотев, да е гадюха, да има интрига. Толкова е зловещ, че тръпки ме побиват от него, евала за играта. И Ирина, и Димитър, и Велислав, дори и шипковата Албена си паснаха перфектно на образите Heart

# 186
Москита, да, Ина я забравих, но и тя е откритие.

Предполагам, че в шести сезон Ана тепърва ще прохожда, а малкия Стефчо вече ще е в първи клас.
Когато съм била бебе втората свекърва на майка ми й е казала, че нейната щерка на годинка приказки е разказвала, а аз на годинка тепърва се уча да прохождам.
Вероятно и във филма ще е нещо подобно.

# 187
  • София
Направо не е за вярване, но наистина всички нови актьори са попадение и идеално си пасват с образите. Браво на екипа. Не искам да вадят никой, все още има какво да покажат тези образи. Дори и Калин и Наталия и Мазови си имат мястото, нищо, че при тях драмата ще се разреши.

Хайде да видим какво са ни подгорвили днес и колко от това сме успели да предвидим, обсъдим, отхвърлим, заклеймим като абсурд Simple Smile. Дано само не се разочаровам, че с голямата кошница съм тръгнала днес Smiling Imp

# 188
Пак сте така, докато аз съм на работа Joy :

# 189
Девойки, защо се нервите на тези от ФБ? Веднъж в началота на сезона надникнах там и се изумих от простотиите и обидите, които валяха. Направи ми впечатление, че доста негремотни хора пишат и изказват мнение. Повече не повторих, отвратих се. Жалко, защото актьорите вероятно четат там и е неприятно, каква помия се хвърля върху някои от тях.
Москита, Ина и Тасев имаха възможност доста да „помърдат“ и е чудно с каква лекота и спокойствие напускат работа и се размотават. Това тяхното е абсурдно! При толкова много пазванти, да изчезват или да се тътрат заедно на двора отивайки при линейката, заключват се в кабинета и не отварят, целуват се в асансьора. Това е пълно безумие. Е, как никой не ги видя, а за Зорница и Марио почти всички знаят. Да филм, художествена измислица, не държим всичко да е реално, но  това е прекалено.
И с тези бременности стават банални. Мине не мине и някоя кака вземе та забременее, ей така без да иска. Ще се изненадам само ако Жекова или Жени забременеят. Яко ще бъде.
Слизам от трамвая купувам джин и тоник и съм готова за по-лежерно приемане на творенията на сценаристите.

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 18:38 от *Melanie*

# 190
Абе чакайте малко, кой знае за Марио и Зорница? Врабчев, защото ги наблюдава в операционната и защото си постави за цел да ги разкрие. Пенев и Владов нещо се чудят, но не знаят нищо със сигурност.
И Евгения, ама тя разбра извън болницата Grinning
За Тасев и Фотева само Магда знаеше до днес. Ама вярно все пак пощъкаха насам-натам Grinning

# 191
Може сценариите да куцат, но съм им го признала - имат нюх за талантливи, непознати лица. Дори актьори с по-кратки роли - Ванчето, Мона - са прекрасни.
Някой попита за приказките и липсата на реалност - в повечето случаи, когато гледам филм/сериал, знам какво да очаквам и затова го или не го гледам. В случая не ми пречи липсата на връзка с реалността, стига да не е твърде идиотско (като мъката ми - Тони довечера). В чуждите сериали много от нещата нямат общо с реалния живот, но ги гледаме, нали?

Аааа, видях я нашата приятелка, тя е световно известна вече Joy И не ѝ увира. главата!!!!

Мелани, дразня се най- вече заради актьорите, които сигурно четат - става ми неудобно! Има една приказка, която стана популярна покрай Игра на тронове и някои мразени персонажи там - Hate the character, respect the actor! / Мрази персонажа, уважавай актьора!
Без значение какъв е персонажа, актьорите полагат неимоверен труд за нашето забавление, който следва да се уважава. Ок, не харесвай даден герой, кажи си мнението, кажи го аргументирано, не плюй, не обиждай актьора.
В повечето случаи гледам да не имнобръщам внимание, но понякога ми кипва. Тъпо е, но гледам да ги защитя, да прочетат и нещо хубаво.

# 192
И аз.

Не харесвам триото.

като стар Асен  Блатечки ще е доста дебел, за да прилича на Васил Бинев😀

# 193
Девойки, защо се нервите на тези от ФБ? Веднъж в началота на сезона надникнах там и се изумих от простотиите и обидите, които валяха. Направи ми впечатление, че доста негремотни хора пишат и изказват мнение. Повече не повторих, отвратих се. Жалко, защото актьорите вероятно четат там и е неприятно, каква помия се хвърля върху някои от тях.

Аз лично точно заради това се нервя, че актьорите трябва да четат тия бисери. Какви ли не епитети имаше към Павлов и Захариев, особено в началото на сезона. Срам ме хвана. Това е толкова пошло и лишено от всякакво възпитание поведение.

# 194
  • София
Сигурно ще се повторя, то едно ли нещо написахме, но ще си кажа.
За мен е изключително странно как идентични ситуации се възприемат по коренно различен начин - силно заклеймявани и хулени, когато са между  Зорница и Марио и изпадане във възорг, когато се между Ина и Борис Simple Smile

Дами, както каза Москита не искаме да ги гледаме само как попълват формуляри и преглеждат пациенти.
Аз искам да ги изкарват малко по-често от болницата, да ги виждаме и в различна обстановка, да има повече и качествен диалог. Характерите им ще са много по-добре разгърнати и ще се засили внушението и усещането за по-голяма достоверност.

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 18:57 от rosita_ta

Общи условия

Активация на акаунт