Отговори
# 405
Росита, с бяла престилка е, така че е с униформа  Laughing

# 406

Aaaa вече може да си я заведе у тях. Grinning Искам да видя една истински романтична сцена между тях. Стига с тия коридори, линейки, коли и т.н. Даже си представям драмата - Тони като се върне, влиза и заварва Зорница с Марио, а те двамата в пълно щастие. Grinning

Направо си го представям, Марио рано е излязъл сутринта да купи закуска, оставил й е бележка, Зори по хавлия или негова тениска/риза го очаква трепетно, звъни се на вратата, мислейки че е Марио отваря и се натъква на Тони, ще му развали цялото личностно израстване с тази гледка Joy

И двамата са в цивилни дрехи, когато се целуват Simple Smile

# 407
Тони след това което видя едва ли ще посме ей така да цъфне в къщи, защото вероятноста да попадне на гореописаната сцена е твърде вероятна. Той изобщо няма да има намерение повече да живее с Марио, дори и да се върне смирен и преосмислил нещата.

# 408
  • София
Оо, Майче това е много добро. Заради Дона съм готова да пожаля Тони. Може Марио да прави палачинки на Зорница и тя пак с негова риза да пристъпя към него като грациозна кошута.

Много се надявам да ни дадат борбата на Тони. Исками се да разберем какво е мислил за ситуацията, за брат си.

# 409
Тони след това което видя едва ли ще посме ей така да цъфне в къщи, защото вероятноста да попадне на гореописаната сцена е твърде вероятна. Той изобщо няма да има намерение повече да живее с Марио, дори и да се върне смирен и преосмислил нещата.
Реално всеки би направил това - да се махне от общия дом и да заживее сам. Дори и Тони да реши да се изнесе от апартамента им, знаем, че за драмата сценаристите такава сцена ще дадат, дори и само една. Примерно Тони отива да си вземе останалия багаж или нещо друго. И тогава ще видим истинския разрив между тях в действие, щото колкото и да е мислил и премислял, такава гледка ще го разстрои.

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 23:07 от yanitsa.s

# 410
Че те имат ли цивилни дрехи? Мислех, че само престилки. След като не сме виждали апартамента на Зорница никога, според мен живее в мазата на болницата заедно с Йосиф. Joy

# 411
  • София
Ми така е, щото този долен капиталист Фотев не им дава заплати. И те бедните лекари какво да правят, свирят се горките по мазета,тавани и линейки

# 412
Албена кога дойде в болницата кога почна да се бута на шефа знаейки , че е семеен и чака трето дете ? Ама нищо , който хвърчи много на високо накрая пада и то болезнено !.

# 413
  • Ню Йорк
Страхотни думи на Евгения! Истинският замисъл беше скрит и само тя го знаеше, но бяха много на място.

А сцената с прохождането на Калин ме накара да забравя всичко останало от епизода, беше най-силното нещо, което се случи. 

Това наистина беше страхотно, очаквано, но все пак вълнуващо Simple Smile

# 414
Затишие е, защото всички гледате епизода в нова плей ли? Joy

# 415
Затишие е, защото всички гледате епизода в нова плей ли? Joy

Виновна! Grin

# 416
  • Разпиляна във въображението
Гледам Евровизията.

Искам да видя Зорио в цивилния свят и колко различно ще е при тях от предишната й връзка.

# 417
  • София
След Романова и Калин и цялата драма м/у него и Наталия , не мога дя повярвам,че ще завъртят интрига с Мишето.. гнусно ми е чак.
А за Петър нямам търпение да прочете писмото ,че му е дъщеря и Галя да го зареже. От два стола на земята. Imp
Ако съдим по промото Галя бута Петър от ръба на сградата ,но той се задържа на стъкло отдолу.. та ще видим.
Колко серии има до финала на сезона ?

# 418
Знаете ли как се четат 205 поста  Whistling !
А наздраве  Drunk !
Днес му се размина на телевизора  comp03   Joy
Като започна сцената с подготовката на Тони за пътуването , направо онемях - не очаквах чак такова малоумно поведение  ooooh! После докато говореше с Генадиева , очите му светеха като на обсебен  Shocked Като влезе в операционната също беше много нахално /и кеф за Врабеца/.
Не ми е приятно ,че ги видя в линейката , но май при него с не , не искам  , не се получава .
Петре ми се срина от 20-те сантиметра  пиедестал , на който се беше качил , след като отряза  новата си дъщеря , ама и тя - бащичко , разгонена...  . Галя беше  супер  Peace
С нетърпение чакам  да обявят Стаменова  за шеф , сигурно чак тотава ще цъфне онова писмо .
Албена пак ще завре нос и ще фъфли -шипки , щипки и т.н.
Нищо чудно Марио да тръгне да търси  малкия , но това не означава задължително ,че зарязва Зори .Аз поне не искам .
За  Калин познахме , че  нещо критично  около детето  може да го вдигне на крака  Peace Ама този бебок много пъргав - извъртя се , бутна ябълката - скица сладуранска  Heart Eyes
Думите на Евгения бяха като притча - много силни . Тя май ще разкаже на Марио  какво  е готвел Тони  за Зорница .
Така като се включа  късно , изобщо не ми е приятно , изпуснах разговора и разпивката  Blush. Утре ще се поправя  Peace

# 419
Хаххаахах Димитрова жестоко уцели тука! Joy Тъкмо едно око хвърлих пак, не се стърпях.Grinning

Много ми бяха забавни Ина и Зорница как си довършваха изреченията. Joy Сега имат нещо общо поне, може и повече да се сближат. Харесвам ги и двете. И тия признания - "то на нас не ни е за първи път" - "ама то и на нас така" ме довършиха. Joy Стреснатите погледи, особено на Ина докато ги убеждаваше да не ги издават - безценни. Тайните понякога са хубаво нещо - сближават хората, повече отколкото можем да си представим.

Тони пред линейката, много кофти беше начинът по който разбра, ама какво да се прави. Сценаристи! Grinning Погледа му беше толкова жален, горкия. Удар под кръста си беше за него. А Зорница и Марио вътре, нищо не подозиращи и щастливи, и накрая как се усмихнаха. Въпреки всичко и това, което се случи под носа им без да разберат, бяха много сладки. Любовта се пръскаше от тях. Heart

Загледах се в срещата на Фотев със Захариев и Стаменова. Ми тя жената е толкова смела, способна и пълна с идеи, че хич не се учудвам, че Фотев ще я направи директор. Като почна да си изрежда идеите направо им скри шапките, особено на Петър, който изтърси някакви банални неща, като предложение, през останалото време мълча и накрая се прояви като типичен страхливец, неспособен да поеме риск, като каза, че идеите на Стаменова са абсурдни. Очаквам да има голям сблъсък между тях, когато свалят Петър от поста му и назначат нея.

Албена в тоя епизод ме изуми. Какво си мисли това момиче? Думите й "не го прави" направо ме втрещиха. Кое да не прави? Те какво са имали двамата? И на какво изобщо се надява, наистина не го разбирам. Направо щеше да си го целуне тя и то не по бузата. Добре, че Петър я спря, че щеше да ми прилошее. Grinning Умирам нашето мекотело да си прочете писмото и да видя физиономията на Войнова като разбере.

Калин и прохождането му беше страхотен завършек на епизода. Няма толкова велика сила като любовта на един баща към детето си, който е готов на всичко за него. Явно, че чудеса съществуват.

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 00:05 от yanitsa.s

Общи условия

Активация на акаунт