Отговори
# 465
Мелани, и на мен така ми се видя - Калин не виждам да я заглежда като жена, признателен ѝ е и я обича като приятел, но цялото внимание си му е към Наталия. Обаче на Мишева ѝ е малко тъпо, че явно има някакви зародили се емоции у нея. Разчитам да видя поне един човек в тоя сериал, у който като се появят някакви нежелани емоции, да си ги сдържи за себе си и да не залива нищонеподозиращият обект на чувствата.

# 466
Леле колко много съм изпуснала Open Mouth . Във филма настъпи голямо мазало и не знам как всички ще излязат от него. На доцент Захариев всичко му е позволено, сякаш, захласва се с други и после пак си тръгва с Галя. От една страна човек наистина трябва да пази семейството си, но с този сюжет какъв пример ни дават, че мъжа може да си кръшка, а жената трябва да прощава всичко, въпреки всичко. Не е честно, както и в реалният живот е така. Между Фотев и Стаменова ще се завърже нещо, Врабчев сигурно вече ще позеленее от злоба Laughing . Двусмислен е и образа на Марио Ковачев, държи се мъжкарски, а брат му трябваше да научи по този нелеп начин ...

# 467
Всички само за любовните двойки говорите, а моля, кажете ми, какво точно стана с Галя и Пешко и Войнова? Видях, че някаква пациентка даде билети за Галя, тях пък ги взе Пешко, но с идея да ходят с Войнова и да се довършват. Как Галя ги е хванала пропуснах.

# 468
Всички само за любовните двойки говорите, а моля, кажете ми, какво точно стана с Галя и Пешко и Войнова? Видях, че някаква пациентка даде билети за Галя, тях пък ги взе Пешко, но с идея да ходят с Войнова и да се довършват. Как Галя ги е хванала пропуснах.

Пациентката се е обадила да каже,че се отменя театъра и на нея и стана интересно, след като Петър има 2 билета, за кой е другия, ако не за нея. Изчака го на пейката пред театъра, в същото време и Войнова дойде. Петър отиде при Войнова и и каза,че постановката се отлагала, както и всичко между тях и си тръгна с Галя... Малко в повече ми идват такива интимности между баща и дъщеря. Той една седмица не си прочете писмото...

# 469
Анонса за довечера. Като цяло нищо интересно не пише. Ще чакаме вечерята в Калин.

# 470

Пациентката се е обадила да каже,че се отменя театъра и на нея и стана интересно, след като Петър има 2 билета, за кой е другия, ако не за нея. Изчака го на пейката пред театъра, в същото време и Войнова дойде. Петър отиде при Войнова и и каза,че постановката се отлагала, както и всичко между тях и си тръгна с Галя... Малко в повече ми идват такива интимности между баща и дъщеря. Той една седмица не си прочете писмото...

Божееее, този Пешко не е ударил дъното, а копае усилено надолу и надолу. Войнова не му отстъпва.
Има ли качен епизода да изгледам сцената пред театъра?

# 471
  • Разпиляна във въображението
Не видях как е адресирано писмото, т.е. пише ли подателя. Ако не е така защо Петър да си прави толкова този труд? Simple Smile

# 472
Просто аз го наплюх Захариев сто пъти и вече ми е неудобно да пиша за тая линия, защото единственото, което ми идва е да казвам грозни неща и за Пешо, и за Войнова.
Той взе билетите от пациентката и отиде при Войнова и ѝ каза нещо, което ме втрещи просто - единственият начин, по който се оправям с тези неща, е да затворя очи и да скоча. Мале, как бих му скочила на тоя с двата крака в главата Joy От кръшкащ мъж по-противно ми е само такъв, който го прави  докато жена му е бременна, това е просто дъното на дъната.
И тая малката пък - не го прави! в смисъл да не си тръгва. И той не ѝ казва, че не е редно или нещо от рода, а ѝ сочи Галя на отсрещната улица. Заслужава Галя да му събере багажа, просто си връщам всичките думи за Галя назад, момичето има една грешка и тя е, че  го търпи.

Вчера като гледах промото, си мислех, че са минали няколко дни, но като гледам анонса - Калин вече върви с патерици, си мисля, че може да е минало и повече време, явно Тони съвсем се е запилял.

Мириел, кое писмо, от майката на Албена ли? Пишеше "За доц. Петър Захариев".

# 473
Ама билетите не бяха ли за Галя всъщност? как така Пешко ги взима и кани Войнова???

# 474
Просто Пешо е тъп като галош. При положение, че ги дава пациентка на жена му, дори да не беше разбрала веднага Галя, като дойде на следващия преглед жената и я пита харесала ли ѝ е постановката, нали пак ще разбере? Ама откъде толкова мозък в главата му.

# 475
Аз го обсъдих още снощи Захариев, че ако бях на мястото на Галя вече да съм му смазала физиономията, не да му слагам карти на масата.

Абе тея хора откъде имат толкова пари? Grinning Първо чернодробна трансплантация. Сега пък нос Хорн и един месец скита някъде? Каква е тайната?

И какво е това с Мишева и Калин пък сега? Отварям си банановия мус още не промото. Neutral Face
Не може всеки сезон една и съща драма с тях. Тъпо е. Други идеи нямат ли сценаристите?

# 476
На мен ми е интересно сега, като махнат Пешко от директорският пост дали ще го върнат, като шеф на гинекологията или Галя ще му е шефка Simple Smile. Ще стане много готино, ако е второто. Всичко ще му се върне тъпкано.

# 477
Сега ще се окаже, че Мишева има чувства към него. Пропуснах да добавя към триъгълника, че Зорница не каза,че са се целували с Тони , което е много тъпо и сама си го търси ...

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 12:17 от _sweet_dream_

# 478
Сега ще се окаже, че Мишева има чувства към него. Пропуснах да добавя към тръгърника, че Зорница също не каза,че са се целували, което е много тъпо и само си го търси ...
Не е ясно дали не му е казала, тука мъдрувахме снощи по този въпрос, но за мен лично след като Зорница му показа на Марио, че Тони ѝ звъни, му е разказала за случката, защото той беше доста разстроен и внезапно взе решение да каже на брат си още същата вечер. Каза, че това е абсурдно и не може да продължава така. Едва ли едно позвъняване щеше да го провокира така. А и както казах снощи, бяха някак странно притихнали и двамата, като да са говорили, а не просто да са гледали в дисплея на звънящия телефон...

За Мишева се надявам, че само ще ни покажат, че леко тъгува, че са се зародили чувства и дотам.

Ако Галя стане шеф на Пешко, ще е голям кеф Grinning

# 479
Целували са се за мен не е точния израз. Тончо я натисна на сила, затова не виждам какво толкова има да се казва все едно тя го искаше и е било приятно. За мен това не е никаква интимна близост, всички го изкарват все едно трябва да си признава за някаква нейна грешка, аз не мисля така.

Общи условия

Активация на акаунт