Отговори
# 645
Яница, между кои двамата - между Марио и Зорница или между Марио и Тони?
Между Марио и Тони. Поправих го, че малко двусмислено беше написано.

И аз се надявах да си я наобича на тъмно в спалнята и ние като едни истински грешници да им се кефим Innocent, ама нещо ми подсказваше, че няма да е сега и Тони ще се окаже там. Ейй това дяволче в мен, защо се обажда значи? Joy

# 646
Ясно, благодаря. Hug
И аз мисля, че ще е между тях, а не между Марио и Зорница, не мисля, че той ще направи чак такъв проблем, не мига даже да го обясня, така го усещам. Някак си той знае колко напорист може да е Тони.

# 647
  • Ню Йорк
Хубаво, че Мишева се отказа. Така се прави.
Пешко също се въздържа, а репликата на щерка му, че го чуствала близък от първия момент явно насочва в посока разплитане на ситуацията.

# 648

Инчето пък точно при Пешко ли отиде да се преглежда?!? М

Еее бизнеса трябва да върви и да влизат пари в болницата все пак. Joy

# 649
  • Разпиляна във въображението
Ами странен ми е Фотев. Преди месец се заканваше в колата, че няма да забрави, а сега с лека ръка одобри ненужна площадка за хеликоптер. Това е много голямо изхвърляне. Изобщо прехвърлиха ли му болницата окончателно? В случая смятам, че Петър има право и съм на негова страна в историята с Фотев. Стаменова наистина лети, лети, сега сигурно гледа и към леглото на Фотев. Има нещо неприятно напористо, някак прекалено изсилено. Такова ми е усещането.
Иначе излиза, че за да отмъсти Фотев ще им направи болница-мечта?

# 650
Хубаво, че Мишева се отказа. Така се прави.
Пешко също се въздържа, а репликата на щерка му, че го чуствала близък от първия момент явно насочва в посока разплитане на ситуацията.
Албенчето все пак се е освестила и е осъзнала колко е тъпо поведението й. Сега като Пешко си събере багажа от кабинета, ще намери и писмото.

# 651
Аз така искам Албенчето да е за Тони и да си лекуват маниакалните влюбвания заедно,ама нещо май няма да ми се отвори парашута,а?И съм си навила на пръста,че все ги дават как си говорят Марио и Албена,защото тя ще е снахичката,а не че ни намекват нещо за Бенито и Марио.Даже,ако тя почне да се навърта около тъжния Тони да вземе да му разясни,колко готин е брат му и че е късметлия и да вземе да прощава.Пожелавам си в последния епизод Зори и Марио,Тони и Албена.За първите упорито си вярвам и отказвам друго  да приемам,за вторите само се надявам още.

# 652
Още след интервюто на Калин, нали Фотев разпореди на Ина да не отменят скъпите операции и се закани, че Бог прощава, но той не. Със сигурност крои нещо и наистина Пешко е прав да не се главозамайва, защото знае, че някой трябва да плати сметката накрая, а с тези хеликоптери дето ги планира Стаменова, цифрата ще е доста дебела.
Доста странно наистина, не виждам с този проект, как може да им отмъсти. Освен да направи супер болница, те да свършат цялата работа по разработването й и после да ги изрита?! 🙄

# 653
Измислих го това с Евгения! Joy
Евгения скастри Зорница, защото Тони не знае и се е надявал на нещо. Зорница беше гузна, защото знае, че не са казали на Тони и продължават да го лъжат. Чак вечерта навърза нещата и се усети, че Тони е разбрал.

Искам да споделя за стотен път възхитата си от Велислав като актьор. Как за секунди му се промени лицето като видя брат си и веднага му се изписа вината.

# 654
В момента раздават наградите на Нова. Вергов е пуснал лайф

# 655
А Москита как искам ти да си права,а не аз.Амин
Неща и да чувам повече за тая целувка камоли да се карат по тоя повод,обрив ще ми излезе.
Може пък вярно да е това,нали каза казах ви да казвате истината а вие премълчавате,те премълчават пред Тони.Гении си значи дано да е така.Stuck Out Tongue

# 656
От очакването  на епизодите  цели 3 дни и след онова промо   така съм претръпнала ,че нещо не ме подкарва на споделяне .
Много ми бяха сладки Зори и Марио  като той и каза ,че е най-прекрасната му грешка /по памет/ , а тя сияеше...и после ...назидателния  поглед на  Тони ! Силно ще ме отегчат ако той  прекалено дълго се дуе и им прави физиономии . Марио ще рухне , въпреки ,че до сега той е бил силният . Нищо чудно и да реши да замине някъде , но дано да е със Зори . Иначе ще е излишен целият ентусиазъм до тук .

Ина доста се уплаши  от меренето на обувките - този  чичко  много хитър ,бе !

# 657
Ели, той как се усети да премери обувките на крака ѝ??!?!!!!!?! И тя защо купува обувки ей така, които не са нейния номер? Дори да е нещо взето в бързината за камуфлаж...пак. Винаги инстинктивно казваш своя номер?

# 658
  • София
Дами, тази събота мисля да ходя да гледам Вездесъщият в Дома на Киното. Ако някоя иска да се присъедини, да драсне на лични. Аз май ще съм сама, че досега всички дружки ми отказаха.

Сега да кажа. Посипвам си главата с пепел - вече съм убедена, че Зорница не е крила от Марио. Тази физиономия е защото Зори се досети, че Тони е разбрал.
Ина и Боби стават все по хубава двойка, много си отиват. Но горко им ако или о скоро когато Фотев научи. Пълни наивници ще сме ако този остави Ина просто да си тръгне. Толкова е хладнокръвен и страховит. Дано не го убият, трябва да остане в сериала.

Не знам какво да пиша, цялата серия ми мина като на забързан кадър. Пак ще лягам след като излгледам серията отново, видяло се е.

# 659
Може  мутрите от охраната да са казали ,че тя се е забавила , те са я търсили и не са я намерили .Той нали си е бандит и такива схеми са му в главата , освен това май видя ,че има синина на врата .

Общи условия

Активация на акаунт