Отговори
# 930
Марио трябва да остави Тони. Идеално ще се получи. Ето, човекът си е намерил местенце да спи, успя да се върне на време, за да си запази работата, загражда ново парче, пораснал по собствените му думи. Така че Марио да си гледа живота с жената, с която се обичат. Това ще е най-добрата услуга, която може да направи за Тончо.
Вярваш ли обаче, че ще го направи? Щото аз го виждам по-скоро как се гърчи, разяждан от чувство на вина до степен да не може да поеме друга емоция в себе си. И евентуално Зорница да кръжи около него загрижено.

# 931
Марио трябва да остави Тони. Идеално ще се получи. Ето, човекът си е намерил местенце да спи, успя да се върне на време, за да си запази работата, загражда ново парче, пораснал по собствените му думи. Така че Марио да си гледа живота с жената, с която се обичат. Това ще е най-добрата услуга, която може да направи за Тончо.
Вярваш ли обаче, че ще го направи? Щото аз го виждам по-скоро как се гърчи, разяждан от чувство на вина до степен да не може да поеме друга емоция в себе си. И евентуално Зорница да кръжи около него загрижено.

Е тооооочно тук трябва да се намеси Зорница - да убеди Марио да има малко търпение, докато на Тони му се проветри главата от тоя яд, после той самият ще доприпка при Батко да си поговорят.
Просто Марио иска да оправи нещата тук к сега, което е разбираемо, ама удря на камък.

# 932
  • Ню Йорк
Тони преди всичко има нужда от време. Не го съдете така жестоко. Предаден е, сърдит, разочарован, но ще му мине, ама не днес Simple Smile

Пак не разбирам тоя дебеличкия от общината какво точно ще прави за Фотев в болницата? Лъже ли Фотев Стаменова? 100% нещата не са каквито изглеждат.

# 933
  • София
Общинар, гледа от къде духа вятъра и той с него. Интереса клати феса.

# 934
Абе скучен епизод явно, щом не пишем....

пускам ви една хубава снимка от Марта Вачкова:

А, и едно нещо държа да кажа: Мазов - президент!!!

# 935
  • София
Аз разбрах, че иска да сложи Антонов проформа фин директор, а всъщност той да си прави каквото си иска. Трябвало му доверен човек. Явно счита, че и Стаменова може да си я изработи. Не знам. Може и да не съм разбрала 😁.
Другия път като ходя на лекар ще внимавам. Може после да ме изнудва за нещо. Голяма тъпотия ми се вижда това. Но може пък промото да подвежда.

# 936
Ина доста присърце взе случая с момичето, което нарочно е паднало по стълбите. Каза много верни неща на майката и бяха от сърце. Права беше.

Дона, не ме трогна много епизода днес (а и се занимавах малко с други неща по това време, не бях особено съсредоточена), чакам да пуснат промото, да видя каква гадория (евентуално) следва. Joy. А и ще отскоча до фейсбук клюкарника да видя дали не са разпънали на кръст Зорница пак и да негодуват как може да е толкова безочлива, та да иска да говори с Тони. Joy

# 937
  • София
Мазов се завръща!
Тони така ме дразни, говори с брат си бе, чак пък толкова! Айде с Огнянова да не говори, ама поне на Марио го дължи. Мисля за промото, че Албена го е питала какво би казал на брат си и той затова така избухна.
И последно, оказа се че лекарите са тези, които най-трудно се пазят от забременяване.

# 938
Много сте тихи, грешници.
Хареса ми епизода, заради Мазов. Смяхме се с глас JoyJoy пълен хахо, много го харесвам.
Как обаче познахме, че точно грешницата Зорница ще говори с грешница Ина. 100% ще я откаже от аборт, ако това си мисли тя в момента. Тези хора наистина не знаят как да не правят бебета обаче. Само Ваня забременя целенасочено. Grinning
Захариев ще духа супата. Първо в болницата, после и от жена си Joy
Тони ще му мине и ще прости след някой друг епизод. Sunglasses не може да е злобен вечно.
Утре, защото е петък, колко кофти от едно до "увредихме си органите" ще е финала на епизода и промото за вторник?

# 939
Във фейсбук вече разделиха Марио и Зорница. Нишката се късала там където била най-тънка бла бла. Joy Шшт, да не чувам такива работи! Joy

# 940
Именно по негови думи, аз израстване не видях, имал цял месец, а продължава да се държи като три годишен, да му вървят след г**а и да му се молят да говорят, все едно вчера ги е спипал, ако беше толкова пораснал и помъдрял щеше да говори с брат си. За останалото съм съгласна, най-добре е да го остави намира, ама на Марио и Зорница това не им е в природата, може би тя ще направи последен опит като му каже да говори с Марио поне и да му прости, нищо чудно да поеме  изцяло тя вината за криенето.

# 941
Във фейсбук вече разделиха Марио и Зорница. Нишката се късала там където била най-тънка бла бла. Joy Шшт, да не чувам такива работи! Joy

Ааааааа, не мога! Рева!!!
И къде видяха тънка нишка?

# 942
В обявата за работа пропуснахте да споменете, че се изисква удостоверение от 3! независими психиатрични клиники относно психическата стабилност на кандидатстващия!

# 943
В обявата за работа пропуснахте да споменете, че се изисква удостоверение от 3! независими психиатрични клиники относно психическата стабилност на кандидатстващия!

Ужас!!!! Ама чужди, не български нали????

Абе аз таковата... чета ви какво пишете и, честно казано, повече ме ядоса как Тони изрита Зорница като мръсно коте. Направо се хванах за главата и бях готова да му шибна един шамар Joy Може би защото към нея стм най-пристрастна. А и към Марио го очаквах - наистина смятах, че в началото няма да иска да е близо до тях.  Стщо е логично да е по-ядосан на брат си.
Освен това е жена бре, не може така....мъжете търпят Joy

# 944
Спомняте ли си в началото когато Калин, Наталия и Марио излязоха на бар и си говореха за любовта. Те казаха, че тяхната не била от пръв поглед, по скоро се доказала във времето. Калин каза, когато отвсякъде ви заливат с по една кофа студена вода, но вие въпреки това оставате заедно значи очевидно това е тя любовта. Марио поклати глава разбиращо. Още тогава бях сигурна, че това бяха думите, които описват любовта, която ще изживее той със Зорница. Отвсякаде ще ги заливат със студена вода, но те ще останат заедно, убедена съм в това. И съм сигурна, че сценаристите не случайно я бяха направили тази сцена. В същия момент Зорница откри обувката си в шкафа и бележката от Марио, че не е принца, ама се оказа, че е.

Общи условия

Активация на акаунт