Отговори
# 1 020
Истината е, че Тони отново постъпва егоистично - аз съм наранен, мен ме направихте на глупак, аз ви изглеждам жалък, аз, аз...добре бе, пич, помисли за две минути за тях. Помисли, че може би на брат ти не му е било леко, изслушай го, разбери как се чувства. Време му трябвало. Той ако за един месец не е могъл да се успокои, не знам колко още време му трябва.

# 1 021
Истината е, че Тони отново постъпва егоистично - аз съм наранен, мен ме направихте на глупак, аз ви изглеждам жалък, аз, аз...добре бе, пич, помисли за две минути за тях. Помисли, че може би на брат ти не му е било леко, изслушай го, разбери как се чувства. Време му трябвало. Той ако за един месец не е могъл да се успокои, не знам колко още време му трябва.

Еми...той го казва, защото наистина се чувства глупак и жалък. Защото за него достойнството му е важно, защото му е голям страх да не го съжаляват (очевидно цвл живот живее с това съжаление).
Не казвам, че не трябва да помисли за брат си и Зорница. Със сигурност е мислил за тях - все пак не сме видели още всичко от историята. И да, на някои хора им трябва повече време. Не всички са перфектни като Супер Марио. Тони не е брат си. Но ще го изслуша. Скоро.

Отношението му към Зорница, обаче, беше идиотско. Отново.

# 1 022
Дона, Марио е далеч от перфектното, но Тони се държи така, сякаш трябва да бъде. Само че никой не го съжалява. Ако грижата и притеснението за него ги тълкува като съжаление, толкова по-зле за него. Вчера от думите на Зорница не лъхаше съжаление към него, а съжаление,че нещата са се развили така, че да го наранят. Ако за момент излезе от собствения си свят, където всъщност самосъжалението се е настанило, и погледне нещата от друг ъгъл, ще разбере всичко.

# 1 023
При разговора с Войнова, Тони като каза защо е останал, да гледал в очите хората, които му отнели илюзиите, именно илюзии, какво иска от тях? Еми развикай им се, говори с тях, реагирай по някакъв начин, те ще го понесат, защото една част от вината за ситуацията е тяхна, но цупенето след цял месец ми е непонятно, никой не е казал да им прощава, просто да си изяснят всичко кой, какво, защо и след това ако не иска да говори и общува с тях, добре, а той хем ги съди, хем не иска да ги изслуша.

# 1 024
Aми излиза, че през този един месец не е премислял ситуацията, а си е близал раните и се е самосъжалявал (а в същото време бяга съжалението на околните). Aко се задълбочат отношенията му с Aлбена, сигурно ще изграе някаква роля да се осъзнае по-бързо. Или направо да се включва Eвгения  Laughing

# 1 025
  • Разпиляна във въображението
Всъщност, когато Тони изпляска с това "да гледа..." си помислих за него дума започваща с "л". Защото илюзиите му се градяха на нулева почва, освен тъпото "липсваш ми" на Огнянова, но неговото не е само от този ден.
Толкова за благодарността, че Марио го е отгледал, че му е дал пример да стане лекар, че го е измъкнал от наркотиците, бил е до него по време на операцията, даваше му хапчетата и т.н.
За толкова време можеше да се замисли - защо не му е казал, защо се криеха в линейката. Той познава брат си най-добре и би трябвало да му светне, че всичко е било заради него и точно заради тази реакция, която има в момента.

# 1 026
Далеч, далеч преди тъпото "липсваш ми" Зорница му каза каквото имаше да казва и завърши с "надявам се, че повече няма да се налага да водим този разговор". След това имаше един момент, когато тя се върна от отпуск, когато той ѝ каза "извинявай" и тя му обясни, че е чудесно момче, но толкова. И след това - той я покани на опера, а тя му каза "имам среща". Никой, абсолютно никой не му е виновен, че той отказа да ѝ повярва в този момент.
Зорница каза веднъж на Марио нещо, което беше самата истина - "винаги съм била искрена с него". Тони отказа да приеме това обаче, а сега е наранен, защото тя го била отрязала.

За отношението си към Марио няма никакво оправдание. Мириел, толкова точно си го описала! Hug
Много ми се иска след първоначалния шок Марио да запази позицията си, която заяви пред вратата на апартамента - нека това е моята грешка.

# 1 027
  • София
В промото Тони какво крещи пред Албена за някаква кражба или ми се е причуло? Няма как да го гледам сега, за да чуя.

# 1 028
Абе, ще дойде някой пациент, че ако не са те, лекарите ни са изгубени Joy. Tой ще каже това, онова, Тони ще изпита емпатия, ще поиска да говори с Марио ако не са говорили до този момент, ще си излеят всички чувства и емоции, подобен разговор между братята ще е много освобождаващ и за двама им, а смятам и много хубав ще се получи.

Дадоха промото, доста от него вече сме видяли, дадоха Зори и Марио в съблекалнята, той затръшна вратата на шкафчето толкова силно, че тя подскочи, Боби май ще отреже Ина при разговора им, а идеята на Фотев е  май "разделяй и владей", защото Захариев се репчи на Стаменова, а вероятно и другите ще се обърнат срещу нея.

# 1 029
Според мен Тони все още си живее в неговия си свят и сега обвинява брат си, че му е взел Огнянова.. Съвсем е възможно да си мисли, че ако не беше Марио, Зорница щеше да му обърне внимание. Но това при Тони има и по-дълбока почва- той обвинява Марио и за смъртта на родителите им, според мен сега станалото със Зорница изкарва и тези чувства на повърхността...
Но съм напълно съгласна с вас, Тони трябва да спре да се държи като такъв егоист.

# 1 030
  • София
Обидения и сърдит Тони бих приела, да страда, почуствал се е предаден. Но начина, по който говореше за брат си, в отношението му имаше някаква необяснима за мен злоба. Така го почувствах.  Сякаш цялата неудовлетвориност, зависимост и завист (за мен има завист, дори да не я осъзнава) към брат му излязоха на повърхността. Тони намери начин да "отмъсти" на брат си, за това, че винаги е бил сянката, за смъртта на родителите им. И на Марио ще му се наложи да изпие отровата до край.
Вчера промото ме заблуди, мислех, че Тони по-бързо ще преодолее случилото се, но след снощната серия, се съмнявам. Бамби ще се постарае да вгорчи живота на Батко. А покрай Марио и Зорница ще страда - първо, защото ще се чувства виновна, и после защото Марио няма как да бъде същия, докато нещата между него и Тони не са нормализират.

Мда, не ми се искаше, но някак очаквах, че Марио ще се отдръпне. Ха дано Тони е доволен, ще получи това, което иска - брат му нещастен.

# 1 031
Росита, да, и аз нещо подобно усетих. Освен това се почувствах направо лично засегната в момента, в който каза, че е разочарован от брат си. Обиден, сърдит, наранен - ок. Но разочарован? Еми обидно е, извинявам се.
Разбира се, че има завист, тя тая завист си прозира периодично. Може брат му да е герой за него и да му се възхищава, но я има и ревността, че се справя по-добре от него. Дори, когато разбра за назначението си, репликата "а то пак скъпоценното ми братче" говореше за това.

Аз в промото нищо не разбрах от това, което казваше Тони Flushed

# 1 032
  • Разпиляна във въображението
Тони се показа злобен още при случая с разкриването защо е на работа в болницата.

Ще дебна това промо.

# 1 033
Дона, Марио е далеч от перфектното, но Тони се държи така, сякаш трябва да бъде. Само че никой не го съжалява. Ако грижата и притеснението за него ги тълкува като съжаление, толкова по-зле за него. Вчера от думите на Зорница не лъхаше съжаление към него, а съжаление,че нещата са се развили така, че да го наранят. Ако за момент излезе от собствения си свят, където всъщност самосъжалението се е настанило, и погледне нещата от друг ъгъл, ще разбере всичко.

Тони се държи така, защото е свикнал Марио да бъде перфектния, защото е свикнал той самият да бъде съжалявания. И да, самосъжалява се, защото не знае друго. Защото поради някакви причини не е испявал да извоюва битките си сам (кой виновен за това няма да споря). В един и същи момент разбира, че едната победа (работата) не е по негови заслуги, а по такива на “перфектния”, а другата (Зорница) - там “перфектния” се срина в очите му, защото скри истината.  Това боли, много боли, особено когато става дума за най-близкия ти.
В загрижеността той вижда съжаление.
Не реагира добре и към двамата, но той е от типа, който действа твърде емоционално и казва нещата, преди да мисли. Изля си цялото огорчение, макар и по кофти начин - надявам се не сте забравили физиономията му, като ги видя в апартамента.
И все пак - вчера ги показаха точно за 2 минути. Следват още епизоди, където нещата ще се развият по друг начин (а и остават по-малко от 10 епизода, така че няма много време да се сърди).

# 1 034
Ето промото за довечера
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/946536?

Марио е вбесен, искрено се надявам, че е на брат си, а не на Зорница Sad

Общи условия

Активация на акаунт