Отговори
# 1 080
  • Ню Йорк
И какво сега?! Цялата болница ще разбере, че Ина е бременна само не и Фотев. Сценаристите пак са на латино вълна  ooooh!

Пешко няма какво да се сърди, ако не се беше държал като мухльо нямаше да го сменят. И пак жена му ще драпа да го оправя, няма такова мекотело като него.  ooooh!

Оставете Тони на мира. Човека е със слаба психика, трябва му повече време. Може с Албенчето да броят няколко месеца шипки и да се оправят и двамата Wink

# 1 081
Аз залагах, че ще плува с рибите в Искър, за да не трябва да копае. Joy
А на екранчето кой се вижда?

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 14:11 от ddimitrova01

# 1 082
Оставете Тони на мира. Човека е със слаба психика, трябва му повече време. Може с Албенчето да броят няколко месеца шипки и да се оправят и двамата Wink

Така ли му викат вече? "шипки събирам" Imp аз в сериала го наричам "туй-онуй"

БАУУ!

фотев си има нова играчка, няма да забележи бременелката Simple Smile

# 1 083
Аз залагах, че ще плува с рибите в Искър, за да не трябва да копае. Kissing Heart

На екранчето ми се струва, че е Тони но не съм много сигурен! Grinning
Между другото знае ли се кога ще излъчат „Дяволското гърло“ ? Дали ще е скоро или чак есента?! Grinning

# 1 084
Абе може много да си фантазирам, но ми се стори, че Фотев налага някой (Боби?) - на екранчето ми се привидя.  Mr. Green

# 1 085
  • София
Аз пък видях Коко, даже и гласът му се чу. Някакво по-голямо момче го заговори.

# 1 086
Аз залагах, че ще плува с рибите в Искър, за да не трябва да копае. Kissing Heart

Между другото знае ли се кога ще излъчат „Дяволското гърло“ ? Дали ще е скоро или чак есента?! Grinning
Това е Тони, и напълно разпознаваем неговият глас. На кого говори по този троснато начин, не знам. Може и на Батко 😐

# 1 087

Това е Тони, и напълно разпознаваем неговият глас. На кого говори по този троснато начин, не знам. Може и на Батко 😐

Може, може, аз го гледах без звук.

# 1 088
Бе как ще е Тони, това не е неговият глас - това беше Калин

# 1 089
A ккаво приказват? "Hай-голямото.....в света се появи. Ти не се ли научи да се справяш сам?" - аз това чувам

# 1 090
Едното със сигурност е Коко, на него му говори някой. На мен също ми заприлича този, който му говори, на гласа на Тони.

# 1 091
A ккаво приказват? "Hай-голямото.....в света се появи. Ти не се ли научи да се справяш сам?" - аз това чувам

Ами и аз само това чух Sad
Възможно е да говори на Коко - той и внучката на Ина се появяват в края на сезона - нали имат снимка с Марта

# 1 092
  • София
Айде, сега да видим какви ще ги сътворим с финала Simple Smile

Злати, май "шубе" казва. На мен не ми прилича на Тони.
А може Тони да иска да убие брат си. Да не може да му прости и да иска завинаги да си разчисти сметките с него Simple Smile

# 1 093
  • София
Koко е този, когото камерата следи. После на екранчето е в гръб и някой по-висок му говори, но не разпознавам кой. Не ми прилича на никой от докторите.

# 1 094
Бе как ще е Тони, това не е неговият глас - това беше Калин
Обърках се.
 Аз го гледам без звук, че няма да е много прилично хората да работят, аз да си гледам клипчета. Joy
Каааак Тони ще убива брат си? Grinning Тогава ги обявявам за напълно луди тези сценаристи.

Общи условия

Активация на акаунт