Отговори
# 1 110
Батко, за тези, които искат да го видят избръснат, с костюм и папийонка 😁
http://m.economy.bg/marketing/view/31713/Vizhte-video-ot-vrychva … right-Awards-2018
Качени са доста видеа 😎

Еееее, жесток е !

# 1 111
Батко, за тези, които искат да го видят избръснат, с костюм и папийонка 😁
http://m.economy.bg/marketing/view/31713/Vizhte-video-ot-vrychva … right-Awards-2018
Качени са доста видеа 😎

Еееее, жесток е !

Ама на живо е най-готин, нали Wink

# 1 112
Julian Vergov
5 часа ·
Благодаря на всички зрители за признанието “Любим актьор”. Поклон.-да видите ,де Simple Smile

Росита,и аз се опитвам да го разбера Тони,затова казвам,че бих изтърпяла негативното му поведение в ситуацията.Не вярвам за този месец той да е седнал и да ги мъдри "какво ще прави сега с Марио и Зорница",мъжете не правят така.Изобщо рядко си правят равносметки,по-скоро страдат по техният си начин,пиене ,евентуално забърсват някоя случайна жена и като мине време действат.А той какъвто си е лабилен и повече време ще му трябва.

Как ви е интересно да ровите какво ще стане занапред,аз залагам на изненадите Simple Smile

# 1 113
Да, и на мен са ми безинтересни тези предвиждания.Освен да се налучка нещо. Не знаем, какво е в главите на сценаристите и основната концепция, която имат. Но, на който му е забавно няма проблем.

# 1 114
  • София
Амбър, казваш да зарежа рационалния женски анализ на ситуацията и да погледна на нея като един ирационален мъж Simple Smile. Това е толкова далеч от моята натура, че едва ли можеш да си представиш - дай ми логика и причинно-следствени връзки.
Иначе поведението му е обяснимо, единственото необяснимо е защо отказва разговор. Но сигурно си права, мъжка му работа и моя женски ум не може да я схване.

Е, ние се шегуваме с тези работи за края на сезона, какво ще се случи, кой кой ще застреля и т.н. Аз така го приемам и ми е забавно. 

# 1 115
Аз също си мисля, че разбирам нараненото му сърце, обидата, айде, от мен да мине, и разочарованието дори. Но не и това да се фръцнеш и да кажеш "не ми обяснявай". Моля ви се, това е типично за жена, не за мъж. Даже да беше набил един в мутрата на брат си щеше да ми се стори по-логично от това.

# 1 116
Отказва разговор, защото е афектиран....и защото се води от емоциите си, а не от здравия разум.

Хахаахаахах, бой между братлетата Laughing

# 1 117
До Вторник да спира да се фръцка, че на мен ми иде да му цепна един. Да говори с тях, никой не го кара да си и граят карти вкъщи тримта след работа.

# 1 118
  • София
Москита, ако ролите бяха обърнати, Марио можеше и да забие един на Тони, но в тази ситуация не го виждам. Глезан и егоист е малкия, благодарение на брат си. Но в защита на Марио ще кажа, че ако бях на неговото място и аз щях да си отгледам същото братче. Иначе Тонката ще свири по тънката струна на вината, няма как има още серии и ще побърква и Батко и мен Simple Smile. Монолога в края на серията беше много хубав, и в случая Тони е слабото място на Марио и съзнателно или не ще дълбае тази рана.

# 1 119
Хахаха, все на екшън ви избива  Laughing Врабчев и Батко, Батко и Тони, Фотев и Батко. Забелязвам, че Батко е намесан навсякъде обаче  Joy

# 1 120
Хахаха, все на екшън ви избива  Laughing Врабчев и Батко, Батко и Тони, Фотев и Батко. Забелязвам, че Батко е намесан навсякъде обаче  Joy

Дава вид на бойна натура Joy С тоя фейс Hands Muscle

# 1 121
Забелязвате ли, обаче, че само с Банков се "обичат"😁

# 1 122
Абе виждам аз,че все гледате да извъртите така нещата,че да гледаме Батко повече Grinning Срам не срам ще си призная,че Батко покрива всички мои критерии за завладяващ мъж(висок,с излъчване на мъж,който може да е суров и нежен до разтопяване)...

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 17:43 от e_d_n_a

# 1 123
Хаха, ами, Злати, Батко е много интересен образ, който постоянно има желязно самообладание и хладнокръвие, но през цялото това време изглежда като че всеки момент ще скочи и ще счупи нечия глава. Joy

Росита, аз съм сигурна, че Марио има да агонизира доста време, щото досега още не е страдал достатъчно. Не знам само Зорница от какво ще агонизира, нещо имам чувството, че досега минава метър, а това не е добре.
Иначе монологът и на мен много ми хареса и беше много на място. Не само със слабото място, а и с думите, че силните се страхуват да не изгубят контрола.

Е.д.н.а, срам не срам, и ние сме в кюпа Joy

# 1 124
Забелязвате ли, обаче, че само с Банков се "обичат"😁

Щото не са се срещали досега Wink Тяхната любов е епична!

Общи условия

Активация на акаунт