Отговори
# 1 050
Анонсът за довечера ( то пък един анонс, 3 реда).

https://nova.bg/accents/view/2018/05/11/215638/смяната-на-директ … т-критична-точка/

Скрит текст:
Фотев ще обяви новия директор на болницата в премиерния епизод на "Откраднат живот: Критична точка" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Всички лекари са възмутени и излизат от стаята, а доц. Захариев се чувства предаден от д-р Стаменова. Той ще каже на Галя да събере нещата си и да напуснат заедно, но д-р Стилянова има план. Какво е намислила тя?

Междувременно Ина опитва да каже на д-р Тасев, че е готова да си тръгне с него, но ще повярва ли той? Готова ли е Фотева наистина да загърби досегашния си живот и да избяга от "Свети Кирил" с него?

# 1 051
В деня, в който реших да минавам на диета, че качих 5 кг този сезон, вие решихте да споменавате някакви торти с грешници.
Ц ц ц. Май диетата ще почне след 25ти. Grinning
Как ще се оправя Ина ми е голяма загадка.
Зорница да набие канчето на Тони ще е интересно Joy само да не тръгне после пак да се прави на врачанин. Не му се получи предния път. Grinning
Марио само да не си го изкара на Зорница, че влизам във фаза луда жена. Grinning

# 1 052
Марио не се сърди на Зорница. Изнервен е от ситуацията в която са благодарение на брат си. Дано има нерви да остави Тони да се набеснее и сам да дойде при него.Писала съм и преди – Тони не е беззащитен и много добре се оправя и сам.Естествено, че изпитва и ревност и яд и към двамата влюбени. Надявам се след 2-3 серии да премине в друг режим, защото  е много неприятен за гледане.
Фотев привлече Стаменова към себе си, и всички ще се настроят срещу нея поради факта, че вероломно е заела директорският пост. Фотев ще действа и изпълнява плана си на принципа „разделяй и владей“. Но каква е крайната му цел засега не мога да определя. Маже би да фалира болницата, и да изкара тези неблагодарници на улицата.  Вероятно скоро ще започнем да разбираме целта му.
Положението на горката Ина е ужасно. За нея, която има „един свят“ – този на Фотев, единственият изход е прекъсване на бременноста, на надали ще го направи. Оляха се с тези непредвидени бебета. Мине не мине – бебешка изненада

# 1 053
Не е сърдит на Зорница. Няма за какво. Все пак и двамата участваха, тя не го е прелъстила и насилила. Ако зависеше от нея, изобщо нямаше да е такава ситуацията в момента.
 Но да не си изкара цялото напрежение върху нея, незаслужено.

# 1 054
Пълна каша ми е историята с Ина и Тасев.
Дори и да реши на напусне Фотев и както тя самата твърди той няма да я пипне, не можем да кажем същото за Тасев. Освен себе си, тя рискува и него в случая.
От промото изглеждаше доста нахъсана и окрилена. Мисля си, че може да загуби бебето - така хем няма да е принудена да направи аборт и ще си запази отношенията с Тасев, хем Фотев нищо няма да разбере и ще продължат романса си отново.

# 1 055
Ина трудно ще се раздели с досегашният си живот - осигурена, задоволена, работи за разнообразие. Не съм убедена, че е много влюбена. Малко вероятно е Фотев да я остави хей така да го напусне. Самочувствието и гордостта му няма да му позволят. Довечера дано имаме някаква идея, какво ще се случва, че така в догатки и налучкване не е интересно.

# 1 056
  • На морето!
Ина трудно ще се раздели с досегашният си живот - осигурена, задоволена, работи за разнообразие. Не съм убедена, че е много влюбена. Малко вероятно е Фотев да я остави хей така да го напусне. Самочувствието и гордостта му няма да му позволят. Довечера дано имаме някаква идея, какво ще се случва, че така в догатки и налучкване не е интересно.
Тасев нали има пари, поне така влезе в сериала- като дете на богати и известни, което крие произхода си, за да не му лепят етикети?

Според мен Вяра ще се върне и ще стане мазало, Тасев съвсем ще се разколебае и Ина ще махне бебето.

# 1 057
Тони се показа злобен още при случая с разкриването защо е на работа в болницата.

Ще дебна това промо.
Мириел, то това е в промото в края на епизода от снощи, когато Тони нещо бръщолевеше, но беше твърде несвързано, за да успеем да разберем за какво говори. Някой нещо е откраднал от някого. Е сега го чух отново, говори си с Войнова и казва: "Ти си крадец, ти си най-обикновен крадец. Там, където някой обича, вярва, мечтае...какво ли ти обяснявам". На за кого го говори и какво има предвид - мистерия Grinning

Вяра няма да се връща. Нали му писа, че си има приятел и чакат бебе, за какво ѝ е да се връща.

# 1 058
Батко, за тези, които искат да го видят избръснат, с костюм и папийонка 😁
http://m.economy.bg/marketing/view/31713/Vizhte-video-ot-vrychva … right-Awards-2018
Качени са доста видеа 😎

# 1 059
Батко, за тези, които искат да го видят избръснат, с костюм и папийонка 😁
http://m.economy.bg/marketing/view/31713/Vizhte-video-ot-vrychva … right-Awards-2018
Качени са доста видеа 😎

Ох, как обичам мъже в костюми Heart Eyes Heart Eyes

Абе ние нали щяхме да ходим групово, какво се случи?

# 1 060
Историята с Вяра я приключиха достатъчно красноречива, така че не вярвам да се върне. Ако съдим и по слуховето, които се ноясят, че Луиза и екипа не са се разделили с добри чувства, надали ще видим Вяра отново.
Пък и като цяло не смятам, че Тасев би се повлиял от нея.

За парите на Тасев нищо не се спомена, след злополучното гостуване на мащехата му, която щеше да му вземе всичко.

# 1 061
Хъмбъл, много е хубав, значи Heart Eyes
И ми прави впечатление, че, когато не е д-р Ковачев, говори доста ясно и разбираемо Simple Smile

# 1 062
Ей, батко кърти!!! Всякак е готин - и с костюм и с брада на 2-3 дни. Страхотен!

# 1 063
Батко е много фешън! Heart Eyes Вече знам следващата ми торта как ще изглежда Smile

# 1 064
Не очаквах ,че толкова добре ще му стои костюм Hands Plus1 Има хора , на които  спортно-ежедневното облекло повече им отива .
Има нещо много  естествено  елегантно и благородническо в излъчването му .
Явно Велислав може да изиграе прекрасно всичко - от терорист до  успешен бизнесмен , рицар и крал ,

Общи условия

Активация на акаунт