Отговори
# 1 320
Stela, може и да си права.. Марио се стресна от чувствата си и реши,че не са нормални... И все пак, грозни думи и жлъч имаше в тях.
И аз не смятам, че Зори трябва да е връща при Банков. Мириел, напълно съм съгласна. Той винаги се държеше с нея с едно пренебрежение, граничещо с апатия... Тя просто заслужава някой на ръце да я носи, толкова ли е трудно?

# 1 321
Никак не се прощават за мен.Аз не искам Банков да се връща за да е с нея,а за да накара това говедо Марио да страда и да ревнува до лудост.

# 1 322

Като цяло разчитам на Евгения и Кръстева, но най-вече на Зорница, да оправят нещата.
Мириел, ще се оправят нещата, убедена съм. Не знам кой от тези хора, които си изброила ще се намеси, обаче ще се съберат пак. Не знам как ще му прости тези думи Зорница, но ще го направи, то е ясно. Тя го обича, видя, че всичко е различно с него. Имаше много по-щастливи мигове с него, отколкото имаше с Банков, дори и криейки се. Няма да изпусне и тоя шанс.
И няма как да не кажа, че Велислав си изигра тая сцена чудесно, спря ми дъха. Много добро изпълнение, браво!
Като каза Кръстева, къде е тази жена? Нещо много се загуби. Да се връща, че има работа. Wink

# 1 323
Да се връща Банков колкото иска. Ако Зорница иска да ходи при него  дала съм обещание и ще го спазя - отивам да й опаковам куфарите.
В онзи винаги имаше една насмешка, подхилване, което адски, адски ме дразнеше. И смятам, че почти нищо по-различно не изразяваше с лицето си - все отегчен.
Марио изразява всичко - от любов, хумор, мрак, неприязън, изненада, нежност.
Като цяло разчитам на Евгения и Кръстева, но най-вече на Зорница, да оправят нещата.

Точно така. Марио е сложен образ, в него се блъскат много емоции. Той вътре в себе си се лута между двамата, които обича, разкъсван от това, че трябва да направи избор.

# 1 324
И Банков и Марио не заслужават Зорница.  Аз наистина не мога да си представя да удариш шамар на жена или да я обидиш вербално и след това да ходиш подир нея да се гърчиш и извиняваш.  Какви са тези жени, които се примиряват с това и отново приемат този човек?  Това не го разбирам и не желая да го разбера!

# 1 325
Беше ужасно зловещ, как я притисна в шкафчетата, как блъсна по вратичката. Ужасно!

# 1 326
Наистина евала на Велислав за тая игра, само за 2 минути успя да създаде толкова много емоции
 Hands Clap

# 1 327
Сега Банков ще се появи и Зорница ще преспи с него, за да забрави обидите, които и отправи Марио. И понеже лекарите в „Св. Кирил” не знаят как да се пазят, ще се окаже, че Зузи е бременна незнайно от кого.

# 1 328
Като за петък вечер усещам, че пак ще ни пуснат някоя бомба, само да не е толкова шизофренична като миналата Joy

Ами права съм, не е като миналата седмица, по-зле е положението сега, направо съм :

# 1 329
  • София
Хаха, тогава ще остана само в темата, без да гледам повече, и ще участвам само в списването на сценарии, че ми е голям кеф.
Ха дано сценаристите не стигнат до там, че днес ми докараха депресия Simple Smile

Кажете какво дадоха в промото. Не мисля, че имам сили да изгледам епизода отново. Може би утре като ми размине. Инфантилна тетка съм, какво да се прави.

# 1 330
Беше ужасно зловещ, как я притисна в шкафчетата, как блъсна по вратичката. Ужасно!
А тя отиде при него с такъв ентусиазъм и желание да прекарат време заедно. Много беше сладка, как го прегърна и как му говореше. Но той като почна с това да й обяснява какво било за нормалните хора това време (в 10 часа вечерта), а за него какво означава, си казах, че тук не е наред нещо и няма да свърши добре. Ама не очаквах, че така жестоко ще й говори. За нея все пак съм сигурна, че разбра защо ги казва тези думи, че не ги мисли, но въпреки всичко бяха много тежки и тя със сигурност се е засегнала от тях, защото ги казва мъжа, когото обича.

# 1 331
Не знам, момичета, но за мен този развой не е неочакван. Разбира се не с такива думи и обиди, но очаквах Марио да се дръпне сериозно, при положение, че Тони се държи по този начин. Въобще нямаше да е логично Тони да е обиден, наранен, да се чувства предаден от брат си и да го обвинява, а Марио да се развява щастливо по кината със Зорница, без да му пука.

# 1 332
Ех голям зор. Всеки петък сме на пангара. Каква случайност само. Явно сценаристите са решили да ни подлудят. Трябва да усетим, че е края на сезона.
Марио не издържа на напрежението и се срина. В такъв момент си го изкарваш на най-близките. Гадно, но факт. Със сигурност не мисли тия простотии. Явно сценаристите ще го използват в крайна сметка Тони да осъзнае, че е напълно заблуден. Ще ги съберат накрая, ама драма да има. Можеше и по леко да ги разделят ама нямаше да е нашият сериал. Тук драмата трябва да е на макс.

# 1 333
  • Разпиляна във въображението
То и онази с психо проблемите наля масло в огъня като се развика срещу Марио. Той я пита за мотора , а онази "Това е свободата му" и още някакви работи, та към страха му заради мотора, се добави и вината, че "Л"-то е направо разбито.

# 1 334
Яница, как няма да се засегне. Че това е целенасочена обида.Аз не мога да си представя все още, че Марио е способен на това. Той ми беше любим образ заедно сас Зори, но сега наистина не мога да намеря причина за да го оправдая. Направо съм покрусена!

Общи условия

Активация на акаунт