Отговори
# 1 335
Очакван, очакван развой. Обсъждахме го. Обаче не си го представях така.
Почвам да събирам шипки аз.

# 1 336
Не знам, момичета, но за мен този развой не е неочакван. Разбира се не с такива думи и обиди, но очаквах Марио да се дръпне сериозно, при положение, че Тони се държи по този начин. Въобще нямаше да  логично Тони да е обиден, наранен, да се чувства предаден от брат си и да го обвинява, а Марио да се развява щастливо по кината със Зорница, без да му пука.
Абсолютно! То така щеше да излезе абсолютен подлец и човек без никакви скрупули, а все пак става въпрос за брат му, а не някой приятел. И аз го очаквах, но не по този начин. Явно са решили, че сега ще ни покажат една силна сцена за раздяла, за да може после още по-силно да пресъздадат събирането им.

Яница, как няма да се засегне. Че това е целенасочена обида.Аз не мога да си представя все още, че Марио е способен на това. Той ми беше любим образ заедно сас Зори, но сега наистина не мога да намеря причина за да го оправдая. Направо съм покрусена!

И аз не мога да намеря начин да го оправдая. Втрещих се когато започна да й говори така. За мен оправдание за такива думи няма. Не може да казваш, че обожаваш някого, а после да му изсипваш целия си гняв,колкото и да си афектиран, и да прехвърляш вината изцяло на него. Да не би тя да го е преследвала и да го натискала да бъдат заедно? Тя се беше отдръпнала, щеше да напусне дори заради него, а след отпуската й Марио сам я поиска. После тя била виновна.

# 1 337
Ами не е очакван развоя. Аз чета всичко написано в темата и предвижданията на всички включително и моето бяха на другият полюс. Сега пред свършен факт някои пишат, че друго са очаквали.

# 1 338
Доста се коментира, че Марио ще се отдръпне като види как страда Тони. Дори и в онова объркано промо го прочетохме, сега вече ни се изясни и то.
Просто никой не очакваше да се отнесе така брутално със Зорница.

# 1 339
Ами не е очакван развоя. Аз чета всичко написано в темата и предвижданията на всички включително и моето бяха на другият полюс. Сега пред свършен факт някои пишат, че друго са очаквали.
Не знам за другите, но аз лично имах усещането, че точно това ще се случи и никога не съм се заблуждавала, че ще си живеят щастливо и в пълна хармония, докато Тони страда и се гневи. Нямаше да е логично и щеше да е даже егоистично на фона на всичко, това само по латино сапунките до има.

# 1 340
Да, да се отдръпне временно, да се чувства по някакъв начин виновен за страданията на брат си, но заедно със Зори да преминат през това, така е. Но за този развой на историята никой не си е мислил.

# 1 341
Мисля, че все пак когато тя влезе в съблекалнята той за секунди я погледна с нежност, после обаче изведнъж стана друг човек, дори се осмели да я блъсне към шкафчетата.

# 1 342
Никаква нежност не почувствах. За сега не мога да намеря причина да го оправдая. Много ми е мъчно за това.

# 1 343
Пак я гледах тая сцена.. Сърцето ме боли направо. Такъв Марио не сме виждали. Толкова груб беше, наистина и на мен ми е трудно да го оправдая, върпеки че много ми се иска.
А Зорница накрая място не може да си намери и ей сега ще ревне   Persevere

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 23:46 от Anichka32

# 1 344
Не е възможно наистина да го мисли, не е възможно.
Тони в следващия епизод ще иска да говори, но Марио не. Очаквам да му каже, че между тях вече няма нищо и Тони да му светне лампичката на голям човек най-накрая.
Провъзгласявам днешния ден за ден на Св. Зорница! Joy
Не че съм маниачка, но сега кой епизод е? 44? Миналия сезон в 44 епизод не разбра ли тя за живата жена? Може и да бъркам Joy

# 1 345
  • Разпиляна във въображението
Кашата объркана от чувства може да се оправи само с още по-силни чувства. - Евгения Генадиева

Дано Зорница не се предаде.

# 1 346
Самата сцена започна много мило, тя го гушна, тъкмо си мислех той е в лошо настроение ще се разведри, когато тя е около него. Към средата на тирадата му, тя усети сякаш на къде отиват нещата, каза му, че не е виновен и го помоли да спре до тук, той не само не спря, а и надгради казаното до момента. Как от обичам и обожавам се стигна до ти си отрова, май себе си повече искаше да убеди в думите си отколкото нея. Дали ще има достатъчно сили Зорница да се бори след всичко това, защото трябва да се бори за двама - Марио абдикира от връзката им в момента.

Мхм, 44 епизод пак беше, тя пак беше щастлива в началото  и всичко изведнъж пак се срина. Sad

# 1 347
  • София
Дами, не знам дали си даваме сметка, какъв комплимент за актьорите и екипа е тази вълна от емоции, които изригнаха в нас  ( поне в мен със сигурност) след финалната сцена. Искали са да ни разтърсят, е успяха, сътресението беше жестоко. Това означава, че са си свършили работата отлично, нищо че на мен ми иде да извия вратлето на този извратен сценарист, който е измислил думите на Марио.
Истината е, че Велислав Павлов така беше превзел екрана, че нищо друго не виждах. Имах чувството, че някакъв демон съзирам него, направо тръпки ме побиха.  Адмирации, прекрасен актьор. Жалко, че отнася толкова грозни думи по свой адрес. А всъщност истината е, че до сега толкова пълнокръвно пресъздава образа си, че у мен не остава и какпа съмнение, какво изпитва героя му и да се чудя, какво искаше да каже, всяка емоция и внушение се толкова наситени, че след сцени като тази съм безмълвна.

Простете за горното, ако съм отегчила някого, но трябваше да намеря нещо хубаво, с което да завърши вечерта.
Няма да си причинявам повторно гледане, утре може би.

# 1 348
Дами, не знам дали си даваме сметка, какъв комплимент за актьорите и екипа е тази вълна от емоции, които изригнаха в нас  ( поне в мен със сигурност) след финалната сцена. Искали са да ни разтърсят, е успяха, сътресението беше жестоко. Това означава, че са си свършили работата отлично, нищо че на мен ми иде да извия вратлето на този извратен сценарист, който е измислил думите на Марио.
Истината е, че Велислав Павлов така беше превзел екрана, че нищо друго не виждах. Имах чувството, че някакъв демон съзирам него, направо тръпки ме побиха.  Адмирации, прекрасен актьор. Жалко, че отнася толкова грозни думи по свой адрес. А всъщност истината е, че до сега толкова пълнокръвно пресъздава образа си, че у мен не остава и какпа съмнение, какво изпитва героя му и да се чудя, какво искаше да каже, всяка емоция и внушение се толкова наситени, че след сцени като тази съм безмълвна.

Простете за горното, ако съм отегчила някого, но трябваше да намеря нещо хубаво, с което да завърши вечерта.
Няма да си причинявам повторно гледане, утре може би.

Роси, не мисля, че си отегчила някого, напротив! това беше поредната сцена, в която Велислав показа колко го бива и не ме интересува както говорят какъв бил, грозен ли бил, такъв, онакъв. Брилянтен беше!!! Цялото му лице говореше - какво междувпрочем във всяка една негова сцена! За пореден път съм възхитена от този човек!

# 1 349
Днес май беше епизод в който всеки един успя да срине с думи с другия. На първо място Зорница и Марио - беше наистина най-жестокото от всички. Изкоментирахме го чинно, от до.  После Тасев и Ина - и той успя да я жегне много. А и тя си показа накрая, когато се скри пак от охраната, че не е готова. Тони и Албена същата работа. Той си изля всичко върху нея. Петър също беше жесток към Галя, когато й каза, че не може да се сравнява с Виолета, която въпреки всичко се е борила с него и неговите войни са били и нейни. Тя остана в ступор, а той истински разочарован от нея. Стаменова също не беше пожалена, колегите й в болницата й изляха една голяма кофа със студена вода. Изобщо силен епизод беше.

Общи условия

Активация на акаунт