Отговори
# 1 350
Тони и Марио трябва да си простят, да възстановят доверието помежду си, да заздравят братската си връзка и да се отърват от токсичните отношения, които са имали до момента. И двамата имат нужда да се отърсят от зависимостта, която изпитват един към друг и да поставят обичта си на друга основа. Hо това, действително, трябва да стане без Зорница да стои помежду им. Cлед това Mарио ще осъзнае какво е загубил, а Тони може да му помогне да си върне любовта. Kак се прощава, обаче, подобно жлъчно отношение, не знам. Изгледах отново сцената и пак ме остави в ступор. Hадеждите ми са само в онази снимка на Велислав, със страница от сценария, макар че не съм сигурна дали това вече не го гледахме.  

# 1 351
Zlati, за съжаление вече я гледахме тази сцена. Беше леко модифицирана, но беше тя. Оттук нататък какво ще става, може само да гадаем.

# 1 352
Мога да си заложа главата, че Зорница няма да се предаде. Болезнени думи, неочаквани, но тя ще му ги прости и ще се пребори, сигурна съм.

И да, невероятна игра на Велислав, спря ми дъха!
И малко за разведряване - чак смешно ми стана като тресна шкафчето и каза - сега се отваря. Grinning
Ще се справят, трябва им време. Марио се страхува, щв го преодолее.

# 1 353
Изгледах пак епизода.Какво да кажа Мазов смешен,на Фотев плана май наистина е всички да се намразят и да страдат.От Албена и Тони не занам кой ми изглежда по-откачен вече.Финалната сцена ми оставя отровен вкус в устата.Разбирам чувството за вина у Марио го съсипва,обича Тони.Не разбирам как си позволяваш да говориш така на жена която обичаш,обожаваш,оглупяваш по нея.Разкарай я,кажи и избирам него,обичам го повече какво беше това изказване вещицо долна съсипа ми живота.В следващия епизод Тони явно ще го  пита за Зорница,а той пак отказва да говори мълчи като малумен.Еми Марио всичко си заслужаваш,сам се докара до тука,жал ми е,че повлече Зорница.Каквото и да става от тук нататък-сигурна съм че ще ги съберат до финала-в мен ще остане гадното чувство,че той просто не я заслужава.

# 1 354
Mosquita, добре че си ти да ни вдигаш всеки път духа, че голяма депресия настана Joy

# 1 355
Имам си надежди аз и изобщо, не мисля да се филмирам до вторник. Нашата Зорничка какво ли не прости досега, пак ще получи някое странно привидение и всичко ще се оправи. Поне за малко де. Добре че са пациентите да ги насочват тия хора в правният път. Интересно ми е сега все пак Марио ще иска ли да напуска или анонса си беше объркан.
Това ще го преживея, обаче ако Албена спи със Захариев не съм сигурна. Това ще е голяма гадост.

# 1 356
Москита, питам за пореден път - как се прощава такава обида? Колкото и да е добър човек, но това не е до добрина. ТОва беше жестока, груба, цинична обида за една жена. Каква е тази жена, която прощава това нещо. Прощава шамари, прощава цинични обиди и защо? До кога? И защо?

# 1 357
Имам си надежди аз и изобщо, не мисля да се филмирам до вторник. Нашата Зорничка какво ли не прости досега..

А дали пък вече няма да й е омръзнало вечно тя да е прощаваща, да отстъпва и да си затваря очите? Това не се случва за първи път, всички го знаем. Всеки човек има някаква граница на търпимост, нейната може и да е прескочена вече. Няма да се изненадам, ако сценаристите не извъртят така нещата и накрая тя да го остави, всичко мога да очаквам, макар и да не искам това за тях. Но каквото си надробиш, такова ще сърбаш, това е. Марио ще съжалява много, дано не е твърде късно и за двамата.

# 1 358
Истината е, че Велислав Павлов така беше превзел екрана, че нищо друго не виждах. Имах чувството, че някакъв демон съзирам него, направо тръпки ме побиха.  Адмирации, прекрасен актьор. Жалко, че отнася толкова грозни думи по свой адрес. А всъщност истината е, че до сега толкова пълнокръвно пресъздава образа си, че у мен не остава и какпа съмнение, какво изпитва героя му и да се чудя, какво искаше да каже, всяка емоция и внушение се толкова наситени, че след сцени като тази съм безмълвна.
Mного е добър! И не мога да разбера тези, които веднага намериха повод да го изпратят да си ходи, заваляха отново обиди по негов адрес и се приготвиха да посрещнат Банков на бял кон (джип). Hямам нищо против пристрастията на всеки, но защо трябва да са свързани с хейт към друг актьор. Kаквото и развитие да търпи сценария, надявам се да го гледаме и в следващия сезон, а въпросът дали ще участва или не, да не се превърне в поредната държавна тайна.

Zlati, за съжаление вече я гледахме тази сцена. Беше леко модифицирана, но беше тя. Оттук нататък какво ще става, може само да гадаем.
За съжаление, имам същото усещане...  

# 1 359
Марио сигурно веднага ще изприпка при Тони да се отчете,че са се разделили с грешницата,която е застанала между тях.И Тони като го попита защо той ще откаже да говори.Затова Тони се дърви в промото,че той му споделя за чувствата към нея от първия ден а батко мълчи като пън.Е сега ще гледаме толкова мрачен Марио,че този от първите епизоди ще ни се стори слънчице.
А ще доживеем  ли Тони да осъзнае че думите дето ги блещеше на Войнова все едно за себе си ги каза.Интересуваш се само от собствените си чувства,да точно за него са.Онея двамата идиоти не спряха да се тръшкат и да мислят какво му е на него,да ходят на пръсти,да го мислят,да се обвиняват,а той само АЗ АЗ.Не го издържам вече честно.

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 00:45 от malak zaiko

# 1 360
Марио сигурно веднага ще изприпка при Тони да се отчете,че са се разделили с грешницата,която е застанала между тях.И Тони като го попита защо той ще откаже да говори.Затова Тони се дърви в промото,че той му споделя за чувствата към нея от първия ден а батко мълчи като пън.Е сега ще гледаме толкова мрачен Марио,че този от първите епизоди ще ни се стори слънчице.
И може би не бяха случайни думите му към Албена, че е крадец и бърка там, където някой обича, вярва и мечтае. Тони постепенно трябва да осъзнае, че прави същото, а не е жертва на подобна ситуация. И това може да стане само като вижда страданието на Mарио и Зорница, а не, ако въпреки всичко, двамата се бяха задържали един за друг.

# 1 361
В това съм сигурна. Него точно раздялата с Огнянова го е подтикнала да отиде при Тони. Марио мисли, че може би като се раздели с нея ще оправи отношенията си с Тони. Обаче е много заблуден в това отношение, защото каквото е станало - станало е, не може да промени обстоятелствата, лъжата остава. На Тони няма да му мине отведнъж, като чуе, че са разделени. Той не им е казвал, да не бъдат заедно, нито е поставял ултиматум на брат си. И сега какво се оказва, че Марио жертва всички - жертва себе си, Зорница и Тони, за да бъде щастлив и накрая се отказа и остави всички останали около него, включително и себе си нещастни. Жертвата му тогава е била напразна.

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 00:59 от yanitsa.s

# 1 362
Абе тоя льохман сам си е виновен за положението в което е... Още когато брат му му каза, че си пада по Зорница да му беше казал, че вече я е минал и толкоз! Ама то като на кино, нали и... Rolling Eyes Верно хич не ги харесвах в началото тия тримата и все още не ги, ама напоследък нещо много взеха да ги дават и няма как да се игнорират и да не се изкоментират. Laughing Абе беше грозно тва накрая. Въобще с какво нахалство я нахока така, при положение, че той е виновния в случая?! И все пак се надявам да си е постигнал целта и наистина да успее да я отдалечи от себе си. В което силно се съмнявам де. TriumphКофти за Зорница..

# 1 363
След настъпило леко успокоение мога да изкоментирам и други моменти от епизода. Grinning
Страшно тъжно ми стана за Ина. Толкова мечтае за дете и сега го получава и няма как да се зарадва. Не получи подкрепата от Тасев, от която имаше нужда. Биха могли да се сближат със Зорница, би било интересно да не тичат само по мъжете си, а да ги видим като приятелки. Joy  А толкова тъжно беше, когато каза, че не опитва да убие детето си, а да го спаси. Как това ще стане ми е тъмна Индия.

Мислех, че сме минали извратената история между баща и дъщеря. Обратното на Едипов комплекс какво се казва? Но тя става по-извратена. Не знам дали правилно съм видяла, но тя ще се и възползва от пияния и огорчен Захариев?? ? Какво стана с шипките, събра ли ги? От обърканото момиче стана много нахакана. Как толкова се влюби в Захариев, че не може да го забрави и не спира да мисли за него? Чак невероятно ми се вижда. Силно се надявам да не става това, което си мисля, че ще е брутално. Живата жена на Банков ще ни се стори песен. Grinning

# 1 364
След настъпило леко успокоение мога да изкоментирам и други моменти от епизода. Grinning
Страшно тъжно ми стана за Ина. Толкова мечтае за дете и сега го получава и няма как да се зарадва. Не получи подкрепата от Тасев, от която имаше нужда. Биха могли да се сближат със Зорница, би било интересно да не тичат само по мъжете си, а да ги видим като приятелки. Joy  А толкова тъжно беше, когато каза, че не опитва да убие детето си, а да го спаси. Как това ще стане ми е тъмна Индия.

Мислех, че сме минали извратената история между баща и дъщеря. Обратното на Едипов комплекс какво се казва? Но тя става по-извратена. Не знам дали правилно съм видяла, но тя ще се и възползва от пияния и огорчен Захариев?? ? Какво стана с шипките, събра ли ги? От обърканото момиче стана много нахакана. Как толкова се влюби в Захариев, че не може да го забрави и не спира да мисли за него? Чак невероятно ми се вижда. Силно се надявам да не става това, което си мисля, че ще е брутално. Живата жена на Банков ще ни се стори песен. Grinning

И на мен ми стана много мъчно за Ина. Зорница й каза верни думи - как ще избяга от Фотев? На мен това ми е тъмна Индия и не знам сега както Ина вкара Зорница в тая ситуация с бягството и куфарите какви ще бъдат последствията и за двете. Фотев ми изглеждаше страховит чак, като я питаше какви са тия куфари.

Димитрова, обратното на Едипов комплекс е комплекс на Електра. Wink Това наистина започва да става все по-извратено, това момиче съвсем не е наред. А Захариев още не е видял писмото, пиян е и разочарован от Галя, като нищо ще си загуби разсъдъка съвсем като види пред себе си младо и красиво момиче, което му се предлага и ще стане голямата беля. Не знам после какво ще става, щото ще се разбере все някога за това, че й е баща. Само се надявам да не се стига до там.

Общи условия

Активация на акаунт