Отговори
# 1 425
  • София
Ели, все едно моите чувства описваш. Наистина, буквално ме впримчиха в историите, чувствата и емоциите на героите. Умът ми казва, абе не ставай смешна и не се излагай, това е просто сериал, но сърцето ми изживява такава емоция, че ми е трудно да се отърся.

Ами Велислав ни накара да повярваме в идеалния Марио. В това, че е суров и намръщен, но също така грижовен, обичащ, всеотдаен. Изведнъж обаче го виждаме жесток и то към жената, която обича. Трудно се приема тава,. Истината обаче е, че имаше много болка в очите му, когато каза " свършихме, трябва да съм сам"

хахаха, това  с "ти сееш смърт" е добро. Аз тогава си мислех, " така е, абсолютно си права, Зорница, около този има само болка и смърт. Бягай, бягай надалеч". Simple Smile
Не знам какво ще измислят сценаристите, но очаквам да е равносилно по въздействие с показаното вчера.

# 1 426
Очаквам сега Зорница да я свържат с Йосиф. Ами най-адекватен ми изглежда.

# 1 427
Ирис той ако не е обременен няма да го хареса Зорница. Така става като си падаш по герои. Все заради нещо са станали такива. Няма измъкване. Такава и е съдбата.

# 1 428
Яница, да, затова го каза. Но беше болезнено, несправедливо и жестоко от нейна страна. Особено за тяхното дете - тя беше тази, която взе решението, тя беше тази, която пося смърт. Каза тези думи, защото я болеше, не защото ги мисли. Както направи и Марио.

Ирис, Зорница обременените не ги и поглежда Joy

Росита, това „трябва да съм сам” беше много издайническо. И да, имаше ужасно много болка в него. Аз затова му простих Grinning Между другото, справих ли се с молбата ти за повдигане на духа или да се постарая още? Joy

# 1 429
На Зори май и трябва нов мъж без обремененост от миналото  и това не трябва да са ,нито Виктория, нито Мариана (нарочно им написах женския вариант на имената понеже и двамата са п....и )
на Марио не е ли Мария 😁😂

# 1 430
Знам,че Зорница ще прости,защото и аз съм от хората,които прощават.Марио беше груб,но просто изля върху нея непоносимостта, която изпитваше към себе си в тоя момент. Има такъв тип мъже,които неволно нараняват другите(най-близките до сърцето им) и след това правят всичко ,за да изкупят вината си,но на глас не казват "извинявай". Трудно е да бъдат разбрани,но опит мога да кажа,че предпочитам този тип мъже-на тях можеш да разчиташ,за разлика от лустросани типове,които казват правилните неща,но на практика не дават нищо от себе си. Сигурно звуча объркано,но действително актьорите здравата са ме хванали за сърцето(или опашатото ядро).

# 1 431
  • София
Хаха, Москита, благодаря, имах нужда от малко позитивна гледна точка. И както бях решила да не гледам пак, се предадох и добре че го направих. Видях и други неща, не само жестоките думи, но и обреченноста в погледа на Марио при това Трябва да съм сам.  И удара по шкафчето, сякаш искаше да потроши целия свят.

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 15:54 от rosita_ta

# 1 432
  • Разпиляна във въображението
Код:
Хич никой няма да се тръшка. Ако нещо тръгне на зле и Ковачев и Тасев ще се вземат в ръце и ще се раздават шамари. Батето е голям, ама и Тасев уж разхожда някакво тяло. Та може и да ги видим в действие. 

Направо сериала от медицинска драма ще стане карате екшън  Joy Joy Joy

Сценаристите ни набутаха в тази история с търговец на оръжие. Даже семейството му даде първата кръв в новия сезон. Няма да е зле да даде и последната кръв Simple Smile

# 1 433
Хаха, Москита, благодаря, имах нужда от малко позитивна гледна точка. И както бях решила да не гледам пак, се предадох и добре че го направих. Видях и други неща, не само жестоките думи, но и обреченноста в погледа на Марио при това Трябва да съм сам.  И удъра по шкафчето, сякаш искаше да потроши целия свят.
На третото гледане се съсредоточи в Зорница Grinning Там също има много интересни неща - аз поне видях много повече болка и мъка за него и тях двамата, отколкото обида от думите му.

# 1 434
Cериалите се възприемат по различен начин от филмите. Вечер след вечер заживяваш със съдбите на героите и започваш да ги приемаш като истински хора.
Hе знам защо толкова народ обяви Mарио за мъж със слаб характер. Да, емоционално осакатен е, но не може да си преминал през толкова удари на съдбата, да си се справил с всички трудности, които ти е поднесла, едновременно с това да си завършил толкова тежка специалност и да си слаб.

# 1 435

Росита, това „трябва да съм сам” беше много издайническо. И да, имаше ужасно много болка в него. Аз затова му простих Grinning Между другото, справих ли се с молбата ти за повдигане на духа или да се постарая още? Joy

Да, тези думи бяха доста показателни как никой не му налага да е сам, просто той се самонаказва така. И докато ги казваше болката му се изписа на лицето.

Не знам какво ще измислят сценаристите, но очаквам да е равносилно по въздействие с показаното вчера.
Точно това мисля и аз. Раздялата беше силна, събирането ще бъде два пъти по-силно и въздействащо.

# 1 436
Марио ще се мъчи, ще мъчи и нея, ама ще почнe да пърха пак покрай нея, a сърцето му ще е така след нея Joy

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 13:04 от maichetoo0o

# 1 437
Майче , събрах си в папка твоите бисери , за да се лекувам  , ако финалът е кофти  Peace
Само че ни започнаха доста от рано  ooooh!
Това последното е точно за нашето момче  Simple Smile

# 1 438
  • София
Злати, Марио е слаб само когато става въпрос за брат му. Слабост му е и в стремежа си да го предпази наранява и себе си и хората около него, в случая Зорница, която май е единствения човек стигнал толкова близо до сърцето му. Неслучайно Врабчев използва Тони, за да уязви Марио.
Иначе, нека да си припомним момчето, което спаси, пациентите, за които се бори, Войнова, Калин, Боби. Борбата му за Тони няма какво да я обсъждаме, държи се така, сякаш все още не е спечелил битката за живота на брат му, и ако го остави е равносилно на предателство.

Москита, видях аз, но не посмях да го напиша, че ми се стори прекалено еретична тази мисъл 😆

# 1 439
Мисля си за думите му накрая "Свърших с теб, свършихме". Изпълнени с безнадеждност бяха. По-добре изобщо да не бяха започвали щом накрая изхода ще е такъв и ще е толкова жесток. Какво значи "свърших с теб"? Бяхме заедно, бях оглупял, поиграхме си на влюбени, айде сега ми дойде акъла в главата и се чувствам виновен за Тони, оставям те. Ужасно е, че така захвърли всичко с нея, за няколко секунди и само с няколко жестоки думи. Не беше честно спрямо нея, не и по този начин. Както каза тя - минах през ада. Да, ама за какво е минала, като сега отново е в него и тепърва ще продължава да минава докато го забрави или докато се съберат. Тя е силна жена - външно няма да си показва и да прави някакви големи драми, но вътре в нея ще бушува всичко.

Общи условия

Активация на акаунт