Отговори
# 1 470
А на Зорница това ли ѝ беше критичната точка? Да я оставят за хиляден път? Миналия сезон бебето си загуби. Какво трябва да стане още?

# 1 471
Тони и Албена и двамата са мега зле. Ваня пасти да яде. Наглост и в двамата до безумие.,към хора на които са длъжни. Действието ще се развива на много бързи обороти, защото времето е малко, а един мега чукундур, визирам Марио, освен, че трабва да се осъзнае трябва и да намери път обратно към Зорница, а аз сило се надявам, че едно извинявай няма да свърши работа.

# 1 472
А на Зорница това ли ѝ беше критичната точка? Да я оставят за хиляден път? Миналия сезон бебето си загуби. Какво трябва да стане още?
Според мен - не. Има още накъде да се скапва. Гадни неща й се случват, но тя като цяло е стабилна. За мен критична точка означава да те разтърсят много силно емоционално или физически до степен животът да ти е на кръстопът и да не се знае ще намериш ли правия път или ще се сринеш. Зорница в началото на сезона беше много по-разклатена и нестабилна от сега. Затова очаквам още да я закопаят. Надявам се в интерес на истината да е нещо около драмата на Ина, което ще я постави в опасност, а не психически срив.

Зайко, защо да е малко времето, имаме цял нов сезон Wink Мисля, че трябва да се подготвим психически тия двамата да приключат сезона разделени и да ги събират в следващия.

# 1 473
И аз си мисля, че нещо грандиозно трябва да стане, та двамата да се съберат отново. Надявам се, че това ще е причината и че тази причина ще е достатъчно сериозна. Не искам да гледам пак Зорница да тича по коридорите да му се моли, нагледах се на това миналия сезон. Пък даже и му се извини на Банков, че не го е подкрепила.. Айде стига. Време е и тя да ги помачка малко, поне да си заслужи названието мъжемелачка Grin

От толкова рев и драма снощи съвсем забравих и аз да изкоментирам Албенка. Колко долна да си, че да искаш да спиш с женен мъж, докато той е пиян? Тая от задръстена шипка стана егати кукуто. А колко гадно би било за гледане това цялото нещо, даже и нищо да не правят, няма и даже да коментирам Mask

Абсолютно не вярвам да тръгне да тича след него. Аз след такива жестоки думи няма да искам да го погледна даже, ако съм на нейно място. Тук Марио трябва да се извини, не тя на него, то няма и за какво.

Мисля, че си имаме нова Вяра в лицето на Албена. Joy И двете са еднакво шантави, ама втората май бие по точки.

# 1 474
Нали няма да я закопават буквално? Joy

# 1 475
Нали няма да я закопават буквално? Joy
Е, сега, не давай идеи на сценаристите ахахаха. Joy

# 1 476
Москита аз мисля че Зорница и Марио ще ги съберат до края на сезона. Много разтягане на локуми ще е иначе и на зрителите няма да им е по вкуса. Даже си мисля, че ако останат връзката им ще бъде изцяло непоклатима в следващия сезо и ще ги забият в други външни интриги, но не и любовни терзания.

# 1 477
Зайко, а дано, че нещо много бързо трябва да се развиват действията, за да успеят за осем епизода да минат през всички гадости и след това да плеснат с ръце и да се прегърнат. Grinning

# 1 478
Еми и на мен ми се струва малко, но просто не мисля, че има хляб в тая история за още един сезон. Многострадална Зорница сезон 3,не мисля. А и си мисля, че като за последни епизоди наистина нещата по всички фронтове ще тръгнат с бясна скорост, за да ни подготвят за финала.

# 1 479
Ако вдигнат оборотите и са стегнати, може да приключат. Мазови са отметнати, те до края ще са най-вече комични с лудостите на Мазов, Калин проходи, ще ги оставят и тях да дишат. Остават да се решат драмите с Петър-Галя-Войнова и двете двойки гълъбчета. Не е много, така че дано да ни зарадват с добро темпо и развръзки.

# 1 480
И според мен до края на сезона трябва да ги съберат. Mилошев на пресконференцията се изказа, че всички герои ще достигнат до критична точка, но след това ще тръгнат нагоре. Hе че сценария не се променя в движение, но досадно става да гледаме все една и съща история.
Mисля, че Пешко ще е отнесал плувката в хотела. Даже няма и да види разголената Албена , а камо ли да стигнат до каквито и да било интимности.

# 1 481
Според мен сезона ще свърши с разделени Марио и Зорница. Ще си страдат по отделно.
В началото на шести сезон ще дойде Банков да си я иска пак. Тя няма да го иска, а ще иска Марио. И цял сезон ще гледаме вълненията на Зорница.
А ако вкарат и нов точен мъж дето да я омайва ще стане комично интересно...

# 1 482
И аз си мисля, че нещо грандиозно трябва да стане, та двамата да се съберат отново. Надявам се, че това ще е причината и че тази причина ще е достатъчно сериозна. Не искам да гледам пак Зорница да тича по коридорите да му се моли, нагледах се на това миналия сезон. Пък даже и му се извини на Банков, че не го е подкрепила.. Айде стига. Време е и тя да ги помачка малко, поне да си заслужи названието мъжемелачка Grin

От толкова рев и драма снощи съвсем забравих и аз да изкоментирам Албенка. Колко долна да си, че да искаш да спиш с женен мъж, докато той е пиян? Тая от задръстена шипка стана егати кукуто. А колко гадно би било за гледане това цялото нещо, даже и нищо да не правят, няма и даже да коментирам Mask

Абсолютно не вярвам да тръгне да тича след него. Аз след такива жестоки думи няма да искам да го погледна даже, ако съм на нейно място. Тук Марио трябва да се извини, не тя на него, то няма и за какво.

Мисля, че си имаме нова Вяра в лицето на Албена. Joy И двете са еднакво шантави, ама втората май бие по точки.
Има нещо вярно още от първия ден започна да тича по шефа и какво се репчи на Марио и Зорница май забрави как в началото се застъпиха за нея .  Някой трябва хубаво да я нашамари тая вчерашна пикла , че да и дойде акълът !

# 1 483
  • Разпиляна във въображението
Нещо подразних фенките на Вергов и ми бе отговорено И понеже ми се струва, че сте против връщането му в болницата- ще се наложи да го преживеете. Идва си, в момента снима последните епизоди. А в 6 ще участва активно.

# 1 484
  • София
Зорница тепърва ще извървява своята критична точка и все повече си мисля, че ще е свързано с бременната Ина. Милата, толкова много е страдала, отблъсквана и лъгана от мъже, имам чувството, че се е научила да слага някаква броня, за да се предпазва. За това и толкова лесно прощава.

Имат време, ще се справят да оправят нещата. Останаха Фотеви и Борис, Ковачеви и Огнянова. За Захариев и Галя не знам, зависи дали  Ралица е решила да участва. Албена - тази още следващия епизод я виждам ударила дъното с баща си. Другите изживяха критичната си точка и вървят нагоре.

Брех, много точна информация имат тези фенки. Еми да идва.
Докато Зорница се целуваше с Марио беше уличница и пропаднала жена, недостойна за Банков. Сега изведнъж отново стана единствената истинска любов.

Общи условия

Активация на акаунт