Звездни компромати- 362 част

• 110 194
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
Ами питам просто, не я знам каква е - модел ли е, актриса ли е, писател. С какво се занимава. Мислех, че е била поканена.

# 361
  • София
След като е там, има покана.
Тя не се ли изявяваше нещо като продуцент?

# 362
По принцип тук в Бг е завършила НАТФИЗ, та уж е актриса. Били са в един клас с Марта Вачкоав.

# 363
Коя е Дарина Павлова? С какво е известна, освен че е била жена на някаква мутра? Какво прави на червения килим? Rolling Eyes
Селска пръчка, прелъстила женен милионер забогатял с държавни пари, развела го, омъжила се за него, родила му две деца, овдовяла в последствие и харечеща готови пари!
Ела Боже, да си вземеш версиите, така казвам аз, на такива неща!

# 364
Кристен ми е безумно бозаво, невзрачно, с нищо незапомнящо се същество като жена и като актриса.
Емануела е красива жена, но винаги лъха на пошлост и нечистоплътност.

# 365
  • Rock & Roll feeling ...
Тази Беновска ще излезне супер неприятен човек. За втори път изпада в  тлъста наглост цък.

# 366
Каква е тая? голям сеир са си спретнали пред кабинета.

# 367
Тази Беновска ще излезне супер неприятен човек. За втори път изпада в  тлъста наглост цък.
Абсолютно, безспорен компромат?

# 368
# 369
Ашли Греъм много ми се иска да я видя как изглежда без грим, не съм попадала на такива снимки. Simple Smile Мисля, че много насериозно се взима и това леко ме дразни. Вярно, има си кариера жената, ама не е кой знае какъв капацитет като какъвто непрекъснато се изказва.

# 370
# 371
Коя е тази тлъстичка кака???

# 372
  • Sofia
Много красиво лице има. Чак изглежда нереално на това тяло.

# 373
Ами не съм целенасочено търсила снимки, но и без грим е доста симпатична.

# 374
Ами не съм целенасочено търсила снимки, но и без грим е доста симпатична.
Да, ее е безумна красавица, но има чудесни черти и е фотогенична. Жалко, че не желае да положи малко усилия за тялото си, а разчита на идиотската гъзомания в последните години.

Общи условия

Активация на акаунт