Звездни компромати- 362 част

• 110 188
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Мдам, аз похвалих Ирина и тя да вземе да се доказва.
Все се чудя...тези рокли, то хубаво да стоиш и да се снимаш, но в движение нещата са много зле...а за сядане - да не говорим, не знам как стоят седнали. Или ще са пищни и обемни и тромави или ще са възкъси и искам да видя снимка на Леа седнала с това сакенце...или супер разголени - Ирина, ако плата не е опънат при седеж, как стоят тези прорези?
Гледах видео от буквално стоварването на Кейти Пери и крила на Мет Галата, е, не разбирам защо си го причиняват. Блейк, колкото и да бе ослепителна на снимки, във видеата е тромава (тази рокля сигурно тежи колкото нея) и едва ходи...Риана и по снимки беше зле, в движение също Simple Smile

# 346
  • Once there was a Hushpuppy...
Много ми е интересно и на мен Леа как е седнала с тази дължина на роклята. Сигурно по дупи Rolling Eyes Нали са били на вечерна прожекция.

# 347
  • София
Попадна ми размяна на коментари под една снимка на Ирина Шейк. Жената на Джон Леджънт й прави комплимент и тя отговаря шеговито, харесва ми.
Скрит текст:

# 348
  • София
Сигурно съм от малкото, които намират Кристен Стюарт за красива - за лицето говоря. Иначе ми е флегматична, мърлявка и без финес и  грация, но и симпатизирам Simple Smile

# 349
Аз я харесвам Кристен. Не я намирам за красавица, нито пък за мърла, но има едно такова пънк излъчване, което много ми допада.

# 350
Рекламен постер за концерт на Люси Дяковска:
Скрит текст:
Много ми хареса как се е получило! Усмихната, лъчезарна. 😊 А и самия плакат е в стил края на 90-те - началото на 2000-та, което ми е много любим период и затова още по-хубаво ми изглежда. 😄

# 351
  • I want it all and I want it now.
Много добре се е получил постера на Люси.

# 352
  • Германия
Амбър май е с бившия на Хайди Вито Шнабел. Той пък ми е толкова противен...

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-5709917/Amber-Heard … l-split-Musk.html

# 353
  • вятър в маслините, вятър над хребета
МНого гадни кожи имат тия чуждоземки бе - все едни такива бляшави, луничави , на петна...Оня ден като говорихме за Жизел. И тя такава. Изгората на Хари  първо това ѝ забелязах като я видях. Много грозни кожи. Толкова пари имат, не знам нещо козметично не може ли да се направи по въпроса. Моите колежки са всичките такива. От главата до петите в някакви лунички. Много грозно и гнусно...Не са се избирали такива, но все има причина за това предполагам.
Ти сериозно ли??

# 354
  • ГО
МНого гадни кожи имат тия чуждоземки бе - все едни такива бляшави, луничави , на петна...Оня ден като говорихме за Жизел. И тя такава. Изгората на Хари  първо това ѝ забелязах като я видях. Много грозни кожи. Толкова пари имат, не знам нещо козметично не може ли да се направи по въпроса. Моите колежки са всичките такива. От главата до петите в някакви лунички. Много грозно и гнусно...Не са се избирали такива, но все има причина за това предполагам.
Ти сериозно ли??
Вие до толкова ли се вглеждате? Кожи, бенки....
Чак пък толкоз.
Отварям, гледам 1 секунда и затварям. Ама има ли косми по ръцете, мишниците, мустаци - хич не обръщам внимание. Гледам комплексно снимката, не детайлите Simple Smile

# 355
Емануела от толкова замазване на снимката си е докарала синина на ръката.  hahaha
https://www.instagram.com/p/BinFyVHA8Ys/
Ужасно вулгарна жена. Снимките й в профила са компромат до компромат. Тя ли обясняваше в Брадъра, че се обличала по последна мода и имала стилист?  newsm78

# 356
  • На брега на реката
Само на ръката ли? То лицето й е като на зомби.

# 357
Само на ръката ли? То лицето й е като на зомби.
А краката  колко неестествено ги е разтеглила

# 358
Коя е Дарина Павлова? С какво е известна, освен че е била жена на някаква мутра? Какво прави на червения килим? Rolling Eyes

# 359
  • София
Коя е Дарина Павлова? С какво е известна, освен че е била жена на някаква мутра? Какво прави на червения килим? Rolling Eyes

Мутра, ама богата. Плаща си жената и бръмчи из светските събития. Що, Амбър и сие какви са? Все к....ляк, но по-млад.

Общи условия

Активация на акаунт