Звездни компромати- 362 част

• 110 181
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Това е вярно на 120%, но те нямат пряк проблем за здравето. Дръж пет години с 30 кила отгоре и ела да видиш за какво иде реч. Пак казвам, че пищна жена е секси. Дебел човек е със застрашено здраве. И да, нямам предвид само жените Simple Smile

# 391
  • София
Здравето е едно, фотошопа и естественоте снимки - друго. То и поднормено тегло да се поддържа не е здравословно, точно толкова, колкото и наднормено. Не я защитавам, но нека сме обективни по отношение на обработените снимки. Те са на всички и навсякъде. Да не говорим, за кифлите в Инста.

# 392
И аз не съм фиданка, ама такова рекламиране на нездравословно тегло не ми харесва. То за какво лекарите толкова се бъхтят да обясняват какво е затлъстяване, какво да ядем, тн. И анорексичките не са особено healthy, но защо трябва да се изпада само в крайности - или супер слаби, или 100 кила. Мисля, че има и други начини да се промени негативното отношение към хората с наднормено тегло, но в тях не влиза тази пропаганда "ОК е да си 100 кила, яж си пици и бургери и стани модел на бански". Когато има някакъв здравословен проблем е друго, но пък защо е задължително всички да ставаме манекенки. Да изкарат някое пухкаво CEO на голяма компания например.

BTW, сега разбрах, че Миранда Кър е женена за създателя на Snapchat.

# 393
  • Once there was a Hushpuppy...
Гледам Канал 1 имат сутрешен блок с много хубаво момиче за водеща в студиото. Лъчезарна е.

П. П. Ева Кикерезова била, сега видях Peace

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 10:29 от Hushpuppy

# 394
Ако искате да се развеселите, гледайте дъщерята на Слабаков и Шинова по Нова.
Чудя се, срещали ли сте интервюта с децата на Де Ниро, Мерил стрийп и други някакви звезди?
Защото аз сериозно си мисля, че от българите по-големи звезди няма на света.
Ива Софиянска е с умопомрачителна прическа.

# 395
Коя е Дарина Павлова? С какво е известна, освен че е била жена на някаква мутра? Какво прави на червения килим? Rolling Eyes
Селска пръчка, прелъстила женен милионер забогатял с държавни пари, развела го, омъжила се за него, родила му две деца, овдовяла в последствие и харечеща готови пари!
Ела Боже, да си вземеш версиите, така казвам аз, на такива неща!

А аз му казвам като българската поговорка: "Роди ме мамо с късмет и ме хвърли на смет".

Кел файда, че сме много умни, хубави и стойностни - опъваме всеки ден на тръстиката. А тя ходи на фестивала в Кан.

# 396
То голям келепир да идеш на фестивал в Кан..

И аз я гледах Слабакова. Ммм..първо е  безумно различна от снимките, които качва. И някак странно ми се видя..как се побутвали като я видели ама тя, видите ли, е едно нормално момиче..Лол! Баща и така и не ми е ясно с какво се занимава, различно от това да ходи по всяко възможно предаване, което за мен не е особено смислено занимание. Майката знам, че е актриса ама сега наскоро я видях в Откраднат живот. Никаква друга нейна изява не съм запомнила..

# 397
  • Варна
Добре де, как може при толкова наднормено тяло лицето да е направо изпито? Няма никакви бузи, никаква пухкавост под челюстта- много ми е нереално това.
И аз това се чудя и отговор нямам.

# 398
Ако искате да се развеселите, гледайте дъщерята на Слабаков и Шинова по Нова.
Чудя се, срещали ли сте интервюта с децата на Де Ниро, Мерил стрийп и други някакви звезди?
Защото аз сериозно си мисля, че от българите по-големи звезди няма на света.
Ива Софиянска е с умопомрачителна прическа.
Ами аз не знам деца има ли Де Ниро, ама Мейми, май е най-голяма от трите дъщери на Мериил Сгрийп, е актриса и със сигурност има интервюта. За другите две не знам. Дъщери и синове на де що има бивша манекенка или актриси/актьори, все с манекенство взе да се занимава. Сигурна съм, че и те интервюта дават, ама не им следим тук кариерите и телевизионните изяви. Навсякъде известните родители си бутат децата и те да са известни. Ни са толкова благи, ни толкова благородни тамошните звездни родители повече от нашите.

# 399
За повечето популярни световни личности децата им са неприкосновени.

# 400
За повечето популярни световни личности децата им са неприкосновени.

Популярни световни личности в кой бранш? Защото не ми се рови да изреждам поименно деца на актьори, певци и манекенки кои са и къде ги бутат. Един и същи свят обитаваме според мен, та справка лесно може да се направи. Исках да кажа, че не са "повечето", а по-малкото в артистичните среди. За други области не знам, примерно космонавтите, ядрените физици и нобеловите лауреати дали така прават.

# 401
  • Sofia
Дарина Павлова нали е  актриса?

# 402
Дарина Павлова нали е  актриса?

Да, сега я дадоха на червения килим със селфито, охраната и направи забележка.
Коментара на моя мъж-Ганьо си е Ганьо. От години е в чужбина, хайлайф и прочие, но си е манталитет. Носим си го в гена и никакви пари не могат да го изтрият

# 403
А кое налага забраната за селфита?

Щом има такава трябва да се спазва, то е ясно.

# 404
  • Наблизо
А кое налага забраната за селфита?

Щом има такава трябва да се спазва, то е ясно.
Казаха,чащото се спират,забавят качването по стълбите,падат,защото не гледат къде вървят.Като цяло за сигурност и по-добра организация.

Общи условия

Активация на акаунт