Звездни компромати- 362 част

• 109 666
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
Илон Мъск не е с Амбър Хърд вече ли? Това нали е той? А тази прилича на една много неприятна на вид, даже не знам с какво се занимава, дето беше преди с този бледия от "Здрач" - Патинсън
http://www.eva.bg/media_cache/article_popup_gallery/media/Nagrad … ges_955767200.jpg

Талия Бърнет ( FKA twigs) се казваше гаджето на Патинсън, но тази девойка не ми прилича на нея. Другата е с по-тъмен цвят на кожата.

# 46
  • София
Новата на Илон Мъск е някаква певица Граймс
Скрит текст:

# 47
може ли да ми споменеш на лични, леко така, от какво друго се махат, че ми стана интересно, въпреки че още съм далеч от този момент.  Simple Smile
Мезоконци, може би? Филъри?

Еко роклята, сигурно идеята е, че се разгражда. Естествената коприна не се ли мачка зверски? Дори не можеш да се наведеш, за сядане и дума да не става и вече си за гладене.

# 48
С филъри в долната част на лицето, и вече малко над 40 или към 45 директно с хубав лифтинг. Ботокса леко изпъва бръчките на челото и това е. Нищо не прави общо взето, но той е и евтин.

# 49
Мъск е заедно с новата си приятелка Клеър Буше, по известна като Греймс. Същата откачалка като FKA twigs.

Кейт Бланшет
Скрит текст:

Фотокол на канското жури. Леа и Кейт са страхотни.
Скрит текст:

# 50
Ужасна еко рокля! Как смятате- реклама или лоша реклама ще е?
Мила ми напълни душата.

# 51
Като знам Кристен Стюарт какъв капацитет е като актриса, не искам да си я представям колко ще е компетентна като жури.

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 08:06 от mi6eto_

# 52
  • в морето до колене
Фотокол на канското жури.
Като гледам, как са се "опанталонили", започвам да се питам, дали няма да са с панталони и довечера на червения килим...
Като знам Кристен Стуарт какъв капацитет е като актриса, не искам да си я представям колко ще е компетентна като жури.
Французите явно я харесват - тя е единствената американска актриса, която има Сезар.

# 53
Като казахте Мъск - от няколко дни гледам тоя клип и се чудя той ли участва в него и ако да - защо?!  Thinking
https://www.youtube.com/watch?v=37lXjnflt9M - 4:45

# 54
  • гр.Пловдив
Жизел ми е много противна. Не знам какво припадат по нея. Кейт Бланшет ми е много красива.

И на мен също,има конска физиономия и я оприличавам на журналистките Биляна Гавазова и Деница Суруджийска :smiling_imp

# 55
Кейт Бланшет
Скрит текст:

Идеалният визуален пример, че блондитата трябва да избягват телесни и светли цветове. Така стават като измити чинии.
Тъмните цветове подчертават красотата на блондинките.

# 56
Бардем ми харесва повече сега, като млад ми е доста грозноват

# 57
Жизел ми е много противна. Не знам какво припадат по нея. Кейт Бланшет ми е много красива.

И на мен също,има конска физиономия и я оприличавам на журналистките Биляна Гавазова и Деница Суруджийска :smiling_imp

И аз се присъединявам към групата ви на нехаресващи Жизел. Понякога като са я снимали по-отблизо кожата на лицето ѝ е някакъв кошмар - луничава, на петна...Не знам кое му е красивото на това. Освен заради тялото да е харесвана...А сега като е застаряла на мъж ми бие....Въобще не мога да я определя като красива жена. Но вкусове и разбиране за красота различни.

# 58
Принц Хари, Меган Маркел, принц Уилям, Кейт и още 11 други в един и същи дворец
https://amp.businessinsider.com/images/5aeb7e8f19ee8624008b4815-1334-890.png

# 59
Аз също не харесвам Жизел, но пък харесвам Амал и затова си трая Joy

Общи условия

Активация на акаунт