Звездни компромати- 362 част

• 110 179
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
Някаква налудничава песен от Израел спечели най-нагласения конкурс - Евровизия. Постоянно показваха някакви хора в публиката, уж много ужасно весели и купонясващи с шапки като кокошки на главите, а тая кръгла певица от Израел, кудкудякаше и се правеше точно на кокошка. Значи предварително се е знаело, ама пак номера. Наще с великата си песен са чак 14.То не беше международна сборка, голям екип зад песента, голама работа и поредното нищо накрая. Ай, честито на печелифшите!

# 421
  • Once there was a Hushpuppy...
Е, нашите ли са виновни, че не са по-напред!? Честно, на фона на няколко песни, които чух нашата ми се видя страхотна. Украинската също ми хареса.
Нагласен конкурс Wink

# 422
  • Sofia
Защо „поредното нищо”? Последните две години имахме страхотни песни и отлично класиране.
Да си призная тази година не гледах, не успях да харесам българската песен, липсва й припев.

# 423
Защото концепцията е една и съща. Пък и си имам мое мнение просто. Откак "Вода" стигна кое беше там място в десятката, задължително някакво модерно звучене с вмъкнат фолклорен елемент. Не ми е хич важно на кое място сме, ама тия декларации преди конкурса колко ни е страхотна песента и няма какда не спечели всички първи места, са малко в повече. Този конкурс отдавна е толкова комерсиален и със скрита цел, че май няма и нужда да се обсъжда кой на кое място е.
И последните две години отлично класиране, ама най гадно е да си втори, нали знаеш.

# 424
Да ви върна в темата - Кейт Бланшет я намирам за не особено красива жена, а след последните снимки и с несполучливи корекции, скулите особено! Въобще тези снимки не я представят в най-добрата ѝ светлина, меко казано...

# 425
  • Германия
На Марион въобще не и отива този цвят на косата.

Нито пък прическата! Хубава жена е по принцип, но в момента ни грим ни прическа й стоят добре

# 426
Голямото откриване на клуба на Николета или на Ники, не разбрах много. С Петканови.
Николета е като реклама на секс шоп.
https://instagram.com/p/Birh6k8nCVe/

# 427
# 428
  • До морето
Ашвария ми беше любимка навремето, ослепителна беше, сега е една от многото, не знам защо така!

Много искам да видя Николета и Богданска прави една до друга 😁

# 429
  • София
Салма Хайек изглежда прекрасно.

# 430
  • Viena
Ашвария е супер.

# 431
Красива е, малко като пеперуда се е облякла. На нея обаче толкова пъстрота й седи добре.

# 432
  • Варна
Голямото откриване на клуба на Николета или на Ники, не разбрах много. С Петканови.
Николета е като реклама на секс шоп.
https://instagram.com/p/Birh6k8nCVe/

Точно тази снимка идвах да постна. Александра е ослепителна на нея! Николета пасти да яде! Даже и Даниел ми е по-добре в сравнение с Ники. Личи си разликата според мен как тези вляво са се усмихнали естествено, а другите пак позират.

# 433
  • Пловдив
Аз пък не знам, от де тоя зор всички да са слаби?
Естетично е. Вродено е по-приятно на глед.
Не е вярно, естетично е за нашето време, само до преди 100г са били естетични и налагани за красиви жени като Ашли Греъм. Да си припомним Рубенс, Гоя, Ботичели.

Ще допълвам като се сетя.

# 434
Емилия и Жорж Башур в Рим.

https://www.instagram.com/p/BihhR4fFIWs/?taken-by=emilia.online

На всички снимки с него тя просто сияе.Радвам се за нея,че най-после е щастлива.Винаги ми е харесвала,изглежда земен човек.

Общи условия

Активация на акаунт