Звездни компромати- 362 част

• 110 191
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
  • Berlin
Тя е модел за големи размери.

# 376
Много ми е интересна Ашли Греъм какво красиво и слабо лице има. Аз, ако съм наполовина колкото нея, в лицето ще съм кръгла питка.

# 377
Аз пък лично съм я гледала в нета как тренира, предимно с тежести. Ама не виждам да й се отразява по някакъв начин. Не съм привържвник на body shaming-а, ама мисля, че трябва да се стремим към здравословно тегло, а тя не е изобщо добър пример за това. Повече ми харесва една Миранда Кър и ми е стимул да се грижа за себе си (доколко успявам е друг въпрос Grinning)

# 378
Има доста оформено тяло, ако се абстрахира човек от килограмите.

# 379
За мен е симпатична дебела жена..

Не харесвам налагания от медии и списания стереотип за кльощи ама тази ми е прекалено дундава. Нищо оформено не виждам в нея. Целулит и мазност.

# 380
  • София
Дебеличка си е. Но това й носи дивиденти. Ако заслабне, край с кариерата й.

# 381
  • където ми харесва
Аз пък не знам, от де тоя зор всички да са слаби? Тази жена е доста висока, няма шкембе, бедрата и дупето са й естествени и пропорционални на ръста и тялото. Не изглежда смешно като Ким К. И като цяло, тя е една ниша в модния бизнес и смятам се справя идеално. Няма само закачалки да представят колекции и дрехи, защото не всички сме скелети.

# 382
Ами тогава защо трябва да се фотошопва? Да си се снима натурално с целулита и всичко останало.

За мен е симпатична дебела жена..

Не харесвам налагания от медии и списания стереотип за кльощи ама тази ми е прекалено дундава. Нищо оформено не виждам в нея. Целулит и мазност.
+1

# 383
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добре де, как може при толкова наднормено тяло лицето да е направо изпито? Няма никакви бузи, никаква пухкавост под челюстта- много ми е нереално това.

# 384
Ами тогава защо трябва да се фотошопва? Да си се снима натурално с целулита и всичко останало.
Тя си качва постоянно натурални снимки с целулита. Една от малкото е въобще от всякакъв вид модели, която си качва снимки с несъвършенствата наред с професионалните. За мен е ОК да си има и такъв тип модели, защото по улиците се срещат доста пълнички момичета, които е редно да си имат самочувствие дори и с няколко кила в повече.
https://www.instagram.com/p/Bgc2ILVnFCp/

# 385
  • Rock & Roll feeling ...
Аз пък не знам, от де тоя зор всички да са слаби?
Естетично е. Вродено е по-приятно на глед.

Вчера се боднахме на "Революция Х" с Гери-никол и Бербата - големите сензации видиш ли ... Много слаб сценарий. Тъпи смешки. Само образите на Башо и Бойко Кръстанов освежаваха положението. Хората в салона си гледахме часовниците,което говори достатъчно.  А Гери-Никол да не се снима в филми,фотосесии и всякакви неща до които няма достъп да изманипулира с фотошоп. Страшна трътла.

# 386
Касабие по Нова. Променена е. Не ми харесва.  А прическата все едно дъщепя ми й е правила.

# 387
JenyP, мисълта ми беше защо по рекламите не е натурална? Щом всичко е толкова красиво и естетично издържано по нея, значи би трябвало и на корица да е също толкова красиво без обработка.

Аз в никакъв случай не съм перфектна, дори напротив. Но тя не е просто пищна. Тя е с едни 30 кила отгоре. Какво самочувствие за младите момичета? Това си е направо опасно.

# 388
Георги Матев ( блус китарист, собственик на ресторант Качамак, жури в Мама готви най-добре и зет на Нешка Робева)е починал внезапно.
https://www.facebook.com/george.matev

# 389
  • София
JenyP, мисълта ми беше защо по рекламите не е натурална? Щом всичко е толкова красиво и естетично издържано по нея, значи би трябвало и на корица да е също толкова красиво без обработка.

Аз в никакъв случай не съм перфектна, дори напротив. Но тя не е просто пищна. Тя е с едни 30 кила отгоре. Какво самочувствие за младите момичета? Това си е направо опасно.

Аз не знам кой модел е естествен по рекламите. Дори и най-слабите са силно фотошопирани.

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 10:08 от DonaFlor

Общи условия

Активация на акаунт