Звездни компромати- 362 част

• 110 115
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
  • На морето!
Ужас! Митко /за когото рева във ВБ/ беше по-готин.

# 601
Ама това може да е баща и, който да я е завел до олтара. Или много филми гледам?

# 602
http://m.tmz.com/#2018/05/14/meghan-markle-father-thomas-royal-w … photos-paparazzi/

Бащата на Мегън:
Thomas says, he suffered a heart attack 6 days ago but checked himself out of the hospital so he could attend the wedding. He's now decided not to go because he doesn't want to embarrass the Royal Family or his daughter.

# 603
Дженифър е талантлива и чаровна, но спрямо генетичният материал на Анджелина няма как да се класира. Анджелина изтрещя в последните години, а може би винаги си е била такава, но за сметка на това е много, много красива.
Не съм съгласна, щом говорим за генетичен материал. Анджелина е обременена с рак, от който майка ù, леля ù и май баба ù също са умрели. При нея също откриха вероятност да го развие, затова се подложи на отстраняване на толкова органи. Така че момичетата ù не са здрави, като говорим за генетичен код. При Дженифър няма такова нещо.

# 604
  • Rock & Roll feeling ...
И в един момент се получава,че едната е по-здрава,другата по-красива.

# 605
Според мен двете са много различни. Анджелина в голяма красавица, но Джен в ролята на Рейчъл също беше яка мадама. Едната обаче е типаж жената вамп, а другата girl-next-door.

# 606
  • софия
Този със синия костюм не е ли бащата на Глория? Момчето в черно прилича на нейния /макар и само по скайп съм го виждала в едно включване при Гала/

# 607
  • На топло
Дженифър Анистън като млада изглеждаше много добре ! - тяло, бюст, коса....без забележки. Сега ужасно се е сбабичосала, няма време да намеря снимката, на която буквално изглежда като лелка-бабка next door (от преди няколко дни ).
Анджелина, в лице няма равна, дори и сега( особено когато се появи на червения килим с грим), но в тяло ??? И преди години беше с плосък задник.

# 608
И на мен Траволта ми хареса на тази снимка.
Ето и един Мадс по бръчки... мммм    Stuck Out Tongue

трейлъра на новия му филм е много... необичаен и въздействащ...
https://www.youtube.com/watch?v=Tk3rf8M6uP0

# 609
И в един момент се получава,че едната е по-здрава,другата по-красива.
Да, така излиза.

Риана на корицата на Воуг
Скрит текст:

# 610
Ами май този със синия костюм е съпругът.
Скрит текст:

# 611
Анджелина никога не съм я намирала за красива.

На Глория съпругът й и аз го помислих за баща й.  Whistling

И от канския червен килим тази вечер:

Даутцен - за нея вече съм съгласна, че е красавица.
Скрит текст:
Траволта със семейството му
Скрит текст:
Амброзио
Скрит текст:
Емилия Кларк
Скрит текст:

# 612
Даутцен е прекрасна! 😘

Дъщерята на Джон Траволта е отслабнала, изглежда много добре.

# 613
Тя тази Глория какъвто е кукумицин, таралеж си е вкарал в гащите чичото🤪🍷🍷🍷

# 614
С какво е известна тази жена?Като булка ми харесва:)

Общи условия

Активация на акаунт