Звездни компромати- 362 част

• 110 119
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
В какво се изразява лицемерието на Анджелина?

# 661
Не разбра ли?Продължава да е красива и успешна,гаднярка.

# 662
Аз не я харесвам Анджелина и преди и със и без Брад, просто в моите очи изглежда вулгарно.
Всеки разбира се гледа през неговите си очи.

# 663
Красива, богата, с дечица, с успешна кариера и дарява милиони. Как да не я мрази човек? Grin

# 664
# 665
В темата сме я коментирали доста. Когато посещаваше бежански я лагер в Гърция, тук обсъждахме. Беше просто ужас как отиде там за 2 часа да я снимат и си замина. И с това ангажимента ù приключи.

# 666
Аз не я мразя. Супер красива е. За другото не ми пука.

# 667
Лично аз не я харесвам, но да я мразя не.
Темата за мен приключи.
Къде е генералшата? Притеснява ме като не се появява.

# 668
В темата сме я коментирали доста. Когато посещаваше бежански я лагер в Гърция, тук обсъждахме. Беше просто ужас как отиде там за 2 часа да я снимат и си замина. И с това ангажимента ù приключи.
А колко да стои? Да опъне палатка и тя, че да я харесваш ли? Напротив, точно такива като нея благотворително набират значителни средства. Даже трябва да си й благодарна, ако ти пука за тези пт палатките.

# 669

Къде е генералшата? Притеснява ме като не се появява.

И стрина Ирина нещо да покаже. Взе да става скучно в темата. Laughing

# 670
Аз все се чудя има ли някакъв финансов резултат от тези ходения по палатки? От мои впечатления вестниците гръмват, повечето статии са в стил как е изглеждала звездата, какво е облякла, коментари колко е красива/слаба/нещо друго, обаче после? В смисъл - кой дарява, къде дарява, нещо променя ли се за тези хора в палатките? Признавам си, че съвсем съм неспособна да разбера 99% от политическата драма, плод на която са останалите без дом, бежанците от войната и т.н. Това са толкова дълги и оплетени отношения, че само специалисти евентуално ги разбират. Обаче в статиите, които следят благотворителните постижения на Х или У няма хич полезно инфо - къде да даря, за какво дарявам, каква е целта, какво ще се прави с тези пари. Накрая крайното ми впечатление е за едно нищо... Или таргет са само богаташи?

# 671
Точно така, да се съсредоточим над красивите и умните. Стига с тази грозна Анджелина!

# 672
Аз все се чудя има ли някакъв финансов резултат от тези ходения по палатки? От мои впечатления вестниците гръмват, повечето статии са в стил как е изглеждала звездата, какво е облякла, коментари колко е красива/слаба/нещо друго, обаче после? В смисъл - кой дарява, къде дарява, нещо променя ли се за тези хора в палатките? Признавам си, че съвсем съм неспособна да разбера 99% от политическата драма, плод на която са останалите без дом, бежанците от войната и т.н. Това са толкова дълги и оплетени отношения, че само специалисти евентуално ги разбират. Обаче в статиите, които следят благотворителните постижения на Х или У няма хич полезно инфо - къде да даря, за какво дарявам, каква е целта, какво ще се прави с тези пари. Накрая крайното ми впечатление е за едно нищо... Или таргет са само богаташи?
Със сигурност таргет са богатите. В крайна сметка, затова са богати и от това са забогатели, де. От войни и др. такива подробности.

# 673
Съмнявам се, че Анджелина просто ходи по палатки и се снима с нуждаещи се. Щом е там и е приела каузата, най-вероятно събира и дарява пари или най-малкото обръща обществения интерес към мястото. Изобщо най-добре е да не се коментират неща, които на никой не са му ясни и да се съсредоточим върху външния й вид и филмите й.

# 674
Аз все се чудя има ли някакъв финансов резултат от тези ходения по палатки?

Фондация "Джоли-Пит" е дарила толкова милиони, колкото всички потребителки в темата няма да видят през целия си живот....

Общи условия

Активация на акаунт