Как запазвате спретнатия си вид с течение на деня

• 55 394
  • 504
  •   1
Отговори
# 270
Vessela Nickolaeva, можеш ли да дадеш линк към тези червила на ГР?

Eто го: http://www.goldenrose.bg/Bg/product/longstay-liquid-matte-lipstick/0

Цветът е точно такъв, какъвто изглежда, т.е. доста плътно и ярко.

# 271
  • най-шареното място
Веднъж седмично е чудесен срок за не особено топло време, не особено мръсна среда и ако човек не се поти много /както се случва при теренировки или по-сериозен стрес/.  Като ги има, миеш при мръсна коса. Забравих и стилизантите - те също скъсяват срока.

# 272
Моята коса е суха и изглежда добре точно един ден след измиване. След това изглежда пресушена, наелектризирана, неподдържана... Вчера я намазах с кокосово масло, да видим какъв ще е ефекта и колко дълготраен ще е.

Моята също започва да изглежда по-суха и твърда, ако я мия рядко. Много ми помогна червения Фитовал:
http://www.multipharm.eu/product/893/fitoval-fitoval-shampoan-za … a-kosa-200ml.html

Реално използвам основно него през повечето време. При него специфичното е, че трябва да се остави да подейства като маска на косата за няколко минути.

# 273
Ползвала съм Фитовал срещу косопад. Няма втори такъв, според мен!
Моята коса е много суха, но съм била и в другата крайност - да се омазнява бързо. Тогава беше и по - къса и стигнах дотам да я мия всеки ден. Започна да пада малко повече. Оправих положението като започнах разреждане на миенето - през един ден, после през два и т.н. Има ефект! Не знам дали има връзка с това, но тогава не я боядисвах.

# 274
  • София, България
Аз в момента се мия с шампоан на Фитовал против косопад, ама май няма особен ефект. Не знам..

# 275
Кой беше против косопад? Жълтият ли? Аз съм го пробвала, косопад нямах, но имаше мнения, че бил по-силен и с повече активни състави от червения, и подхранвал повече. На мен обаче не ми правеше косата толкова хубава, колкото червения.

# 276
  • София, България
Да, жълтия е. Аз освен него ползвам и други неща в борбата с този проблем, та резултат има, но като полазвах само него нищо не видях като резултат.

# 277
Спортувам 5 дни в седмицата, а косъмът ми е тънък, така че няма как да не я мия всеки ден. Освен това ми е къса, не става и на опашка да я вържа. При мен го има и моментът, че след сън е страшно смачкана, така че дори да не е мазна, нищо не мога да направя с нея. Ползвала съм всякакви шампоани, и много евтини, и за 60 лв, ефектът е един и същ. Ползвах Керастаз почти месец, докато не спортувах, не видях да ми се омазнява по-малко. За сравнение, майка ми е с много твърд косъм и я мие веднъж в седмицата. Ген...

# 278
Да, жълтия е. Аз освен него ползвам и други неща в борбата с този проблем, та резултат има, но като полазвах само него нищо не видях като резултат.

Те имат и лосион против косопад, таблетки и пр. Та се използват по някаква схема шампоанът и лосионът. Не съм го ползвала лосионът, но таблетките съм ползвала - смятам, че са добри, макар че нямах косопад, а използвам и други неща за косата, така че не мога да преценя самостоятелния ефект точно върху косата. Но върху ноктите имаха видим ефект, а са евтини в сравнение с Ревалид и пр. продукти от този тип - за нокти не използвам нищо друго, нито лакове, нито заздравители, нито масла, и като започнах да ги пия, израстна нокътната плочка на 2 нива. Отдолу растеше по-дебела и лъскава, отколкото преди това.

# 279
Не съм запозната с новите опаковки на Фитовал. Когато аз ползвах моя против косопад беше червен и кръгъл, а не правоъгълен. Помня, че се слага не голямо количество и след това се търка усърдно, преди изплакване. Беше ми предписан от лекар и помня, че трудно го намерих. Това - преди около 10-15 години. Сега май го има на доста места. Таблетки Фитовал не съм ползвала, но моя позната беше много доволна от ефекта върху ноктите си.

# 280
  • София
Косата свиква с по-честото миене и се омазнява повече. Така или иначе, дори на звездите се случва да не са с изрядни коси, та какво остава на мен. Правя плитки, кокове и т.н.
Аз я мия с шампоан 1-2 пъти седмично, в останалото време само с вода, пробвах веднъж с хума, но май я суши много.

# 281
Matrix имат почистващ балсам, който се използва вместо шампоан. Има за различни видове коса.

Matrix Biolage Cleansing Conditioner
https://www.popsugar.com.au/beauty/photo-gallery/38017809/image/ … tioners-3995-each

# 282
Единственият проблем който възниква при мен е този с размазаната спирала - толкова лесно се размазва, че не е истина. Спрях да я слагам, въпреки, че я обожавам, но ако някой има решение на проблема - да сподели, ще съм страшно благодарна! Flowers Hibiscus

От години си слагам водоустойчива спирала и нямам никакви проблеми с размазването. По-трудно се сваля вечер, но няма пълен рай...

# 283
Косата свиква с по-честото миене и се омазнява повече. Така или иначе, дори на звездите се случва да не са с изрядни коси, та какво остава на мен. Правя плитки, кокове и т.н.
Аз я мия с шампоан 1-2 пъти седмично, в останалото време само с вода, пробвах веднъж с хума, но май я суши много.

А не става ли много суха, ако я миеш само с вода? Аз съм пробвала само с балсам, но тогава на втория ден вече почти няма обем...

# 284
  • Canada
Кукумицинка, благодаря! За съжаление Фитовал тук се намира само в Амазон. Само жълт, червен не виждам.
Ако си мия косата само с вода - губи блясък. Не виждам смисъл в това. Нищо не измивам, само я мокря.

Общи условия

Активация на акаунт