Как запазвате спретнатия си вид с течение на деня

• 55 322
  • 504
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Витамин Ц, пия от Лечителя един от Ацерола. Алоето е българското на Абофарма. Действа тонизиращо, освежаващо и елиминира уж свободните радикали.Според моята преценка се отразява добре на кожата, по-свеж вид има и от двете добавки.

# 406
За "естествените" съставки - едно време в червила и много кремове масово се слагаше ланолин. Бяха страхотни, но нещо го махнаха за сметка на растителни масла.

На мен точно GR ми дават едновремешното усещане. Понякога слагам за основа безцветен балсам или отгоре над червилото мацвам.

С каквито и съставки да е едно червило, няма как да промени цвета на устните. Става оптическа илюзия. Ако си без червило е по-вероятно да ги "ползваш", защото не се притесняваш дали ще се изтрие. Това предизвиква повече приток на кръв, от което изглеждат малко по-тъмни. Обратно - с червило и внимание да не се изтрие, притокът на кръв намалява. Т.е. не ги пипаш, внимаваш как пиеш, не ги присвиваш и хапеш. Обиковено е несъзнателно Simple Smile

# 407
  • София
Един трик за топлото лято, който научих от Форума - слънцезащитен крем и пудра отгоре за лицето. Добре издържа почти цял ден.

# 408
слънцезащитен крем и пудра отгоре за лицето. Добре издържа почти цял ден.

А на какво прилича?
Недейте превръща темата в КМ за аматьори, да не кажа друго. Там поне наистина знаят за какво говорят.

# 409
  • София
Е защо? Какъв е проблема? Ако е лека бронзираща пудра, седи добре. Даже утре мога да го направя и да се снимам.

# 410
Бронзираща пудра върху цялото лице само върху крем и то слънцезащитен? Интересно как изглежда след няколко часа, че и в началото. Снимай наистина.

# 411
  • София
И аз не разбирам какъв е проблема. Пудра не може ли да се сложи върху крем, пък било то и слънцезащитен? Ами аз така слагам пудра в редките случаи, когато изпитам необходимост.

# 412
  • София
Стои отвратително.
Аз по принцип ползвам само пудра, не и фдт. През лятото се кое как да съчетая.

# 413
  • София
За лятото ползвам матиращи крем, серум, или крем със защитен фактор 50, но задължително матиращ, защото в Т-зоната кожата ми се омазнява. ФДТ и пудра също с мат ефект. За по-голяма издръжлиловст на сенките, ползвам база за грим. Нямам проблем с грима през деня. Ако леко лъсна на носа или челото, "туширам" с пудра.

# 414
На Heliocare слънцезащитата е оцветена (360°) и има кремообразна пудра за след нея.
На мен са ми тъмни, иначе консистенцията не ми стои лошо. Пия и от таблетките им 3D; нищо не мога да кажа за действието им.

# 415
  • София
Аз тази година не можах да си намеря оцветен крем с сз, който да ми хареса. Не че не си накупих няколко, които не ми харесаха.

# 416
Много трудно си запазвам лицето в добър вид, тъй като кожата ми е мазна и разбира се по обяд вече лъщи като коледна украса. Единствения вариант, който намерих за удачен е да си изчиствам грима на няколко часа, ако въобще имам възможност, и да слагам нов.

# 417
  • София
Да, това с мазната кожа е много неприятно.

И моята е такава и понеже нямам никакво време за прегримиране, плескам с една прозрачна матираща пудра на Мак. Но не е идеалното решение.

# 418
  • София
Има и друг вариант за запазване на грима през дена - с фиксиращ спрей, Имам, но да си призная, рядко го ползвам. Забравям просто.....  Grinning

# 419
  • София
Ей, аз мислех да си купя, ама забравих!

Общи условия

Активация на акаунт