При нас има много велосипедисти и паркинги за колела, хората се изпотяват, докато карат километри, за да стигнат до работа. Душовете са няколко, според броя на хората, които работят на определено място.
Душ взимам, когато трябва да отида на събитие по средата на деня - отнема ми точно 10 минути, а и нямам кой да ме следи изкъсо къде съм и какво правя щом проектите и таргетите са ми срок. Честно казано не ми се случва толкова често. Ако ходим на по питие след работа също предпочитам да си сменя блузата и да си взема душ преди да излезем. Другите служители се къпят всяка сутрин съм забелязала - идват с колоездачески дрехи до работа и тук се преобличат. Не говорим за душ с целия ритуал на скраб за тяло и т.н., а за бърз такъв, колкото да се освежиш.
Дългите заострени нокти и на мен не ми харесват, но това е въпрос на лично предпочитание. Недоумявам и как можеш да пишеш на компютър бързо и да не губиш време с такива нокти. На къси нокти всички цветове отиват, ако са в правилната форма, изключвам прекомерната декорация и рисунки, които изискват място.
За освежаване на лицето и аз ползвам или термална вода или този елексир, само че малката разфасовка:
https://www.lookfantastic.com/caudalie-beauty-elixir-100ml/10306472.html
Подходящ е за полети, когато кожата се изсушава.
.