Как запазвате спретнатия си вид с течение на деня

• 55 299
  • 504
  •   1
Отговори
# 120
Ом, да, обясниха ми го това за липидния баланс, оспамих прекалено темата, но факт, че именно заради определени физиологични и психически потребности, често отнемащи твърде много време, съм се стараела да се спретвам в извънработно време - не съм се къпала никога на работа поради тази причина, дори и да е имало теоретичната възможност за това, не съм извършвала гладене и шиене на дрехи и пр.

# 121
  • Canada
Да се включа и аз Simple Smile Сутрин - душ, лосион за тяло, парфюм, грим и т.н.Дрехите ми са от памук, лен и смес от изк. и ест. материи. Гладя веднъж седмично. Не мога да си представя да облека неизгладена дреха. нито пък да нося само трикотаж, понеже не обичам да гладя. За мен не е голям проблем, че ризата ми имала гънки от седене. Гримът ми не се разтича, но ми избиват мазни петна по проблемните зони и ги попивам с кърпичка. Ползвам предимно розов гланц за устни с блестящи частици на Нивеа. Имам едно несесерче в чантата, където съм побрала туристически размери от паста и четка за зъби, вода за уста, конец за зъби, парфюм, дезинфектант за ръце. Нормални размери тампони, превръзки, огледалце, стик против изпотяване, пила за нокти, лейкопласт, капки за очи, запалка, мокри кърпи, хапчета за главоболие или менструални болки и т.н.В бюрото на работа си държа от икейските стикове за дрехи, които обират мъхчета, крем за ръце и една кутия кърпички. В колата ми стои чадърът и един чифт резервни обувки. И там имам една кутия кърпички и една микрофибърна кърпа. Шалчета ползвам доста,особено докато шофирам и особено ако съм с бели дрехи - предпазват ги от омазване с ФДТ или кафе. И моите ръце са сухи и понякога се напукват до кръв, та ги мажа доста често, предимно със слънцезащитен крем, понеже е по-мазен и ги поддържа в добро състояние по-дълго време. О, да и едно такова кремче в туристически размер си нося в несесера Simple Smile

# 122
В шок съм колко жени все още пушат в България. Миризмата (да не кажа смрад) от цигари разваля и най-спретнатия вид.

# 123
  • Canada
Този коментар за мен ли се отнася?

# 124
Отнася се за пушещите като цяло. Цигарите вмирисват коса, дъх, нокти, пръсти, дрехи. Винаги усещам, когато човек е ходил за 1 цигара (независимо жена или мъж), въпреки, че много хора мислят че след пушене навън не мирише.
Същото се отнася за коснумация на лук, чесън, риба, къри, сминдух, неподдържани зъби (устна хигиена), уши, пркомерна употреба на алкохол. Общо взето всякакви силни миризми.

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 16:14 от Stardust@

# 125
  • Canada
Купи си тапи за нос.

# 126
Ако някой приема моите критерии лично си е негов проблем.  Peace Форум - споделям!

Polar Bear, събота е и не съм особено сериозна днес - ти си купи лепенки против пушене или посети доктор.

Нездравословните навици се отразяват рано лили късно на външния вид. Аз прекалявам с други субстанции.  Joy Коктейли, шампанско, шоколад ...

# 127
На мен пък не ми пречат пушачите, стига да не се навират в мен или да ми димят в лицето. Всеки има право на избор какво да прави със себе си – то като не пуша, пък около мен е мръсен въздуха, каква файда. Пак се вмирисват коса, дрехи. Зимата, ако съм била по-дълго навън, като се прибера и косата е като да съм била затворена в гараж със запалена кола. А мръсни уши още не съм намирисвала, ама дано и не ми се налага, къри и сминдух също.

# 128
  • Canada
Ако някой приема моите критерии лично си е негов проблем.  Peace Форум - споделям!

Polar Bear, събота е и не съм особено сериозна днес - ти си купи лепенки против пушене или посети доктор.

Нездравословните навици се отразяват рано лили късно на външния вид. Аз прекалявам с други субстанции.  Joy Коктейли, шампанско, шоколад ...

И аз не съм сериозна, оттам и коментарът ми за тапите. Сори, понякога пропускам смайлитата. на мен цигарите не ми пречат Wink Внимавай с тоя шоколад, да не ти порастне задницата. Аз се шокирам от големи задници Stuck Out Tongue

# 129
Скрит текст:
За английските, американските и канадските стандарти съм почти анорексична, бъди спокойна за мен!  bouquet

# 130
  • Canada
Скрит текст:
Ти стигни моите години и размери, тогава пак можем да говорим.  Hug

Ми дай да си ги премерим  Joy

# 131
Вече спамим и изгубих интерес.
Скрит текст:
Според джи пито ми БМИ ми е нисък и трябва да кача,  поне да спиш спокойно относно големите д-та.

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 16:54 от Stardust@

# 132
  • Canada
А, ок, Аз помислих, че се уплаши от конкуренцията.

# 133
В какъвто и вид да съм - изправената стойка, гъвкавата походка и слънчевите очила вършат чудеса..))

# 134
  • Canada
В какъвто и вид да съм - изправената стойка, гъвкавата походка и слънчевите очила вършат чудеса..))

Абсолютно! Както и приветливият израз на лицето. Шокираните физиономии и поглед тип 'гледам страшно' не предизивкват приятни емоции у околните Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт