Как запазвате спретнатия си вид с течение на деня

• 55 331
  • 504
  •   1
Отговори
# 390
Течните дълготрайни на golden roseсе запечатват, докато не ги изтриеш. Не текат, не се размазват след като първоначално засегнат. Не оставят неприятно усещане. След няколко часа за блясък си мацвам малко балсам.

# 391
  • София
Хубави са. Те са имитация на серия на Мак, но палитрата на Мак е доста по-бедна при почти същото качество.

# 392
Хубави са. Те са имитация на серия на Мак, но палитрата на Мак е доста по-бедна при почти същото качество.
Съжалявам, но не разбрах кои са имитация на Мак?

# 393
  • София
Говорех за течните червила, но и Golden Rose Smart Lips са имитация на Мак. Аз нямам нищо против, щом предлагат качество и нюанси на ниска цена. Имам и от четирите вида и не откривам разлики между двете марки.

# 394
И аз имам 2-3 червила на GR. Между другото, най - много комплименти съм получавала със и за тях!

# 395
А дали някоя от вас, момичета, се интересува и от съставките на червилата - имам предвид, дали са направени с по-естествени съставки - мика и масла или са само химични съставки? Ако са само химични съставките, как поддържате естествения цвят на устните за дните с нюд визия (безцветен балсам, само за блясък и подхранване) - аз имам чувството, че устните ми стават по-бледи при редовна употреба на червила? От друга страна, купих си червило на Alverde, което е изключително неиздръжливо, до час и половина цвета изчезва, някоя от вас дали е доволна от червило, което е с по-естествени съставки? (насочила съм се към оцветяващите балсами за устни, които се продават в Zoya, но още не съм си купила, нямам опит с това колко са издръжливи). Иначе, разгледах палитрата на GR Smart Lips, ще си купувам и от тях, имат в любимия ми тъмен сливов нюанс, така че благодаря за споделянето Wink

# 396
  • София
Не заглеждам чак състава на червилото. Не ми суши устните, цветовете са хубави, издържливо е - какво повече да искам.
Нали в темата говорим за издържливи продукти.
Издържливи и еко-био - малко трудно.

# 397
Нали в темата говорим за издържливи продукти.
Издържливи и еко-био - малко трудно.

Така е, да Simple Smile

# 398
Аз имам от тези оцветяващите балсами за устни - и корейски, и Бейби липс - толкова са трайни, че и те сигурно са бъкани с химия.

# 399
  • София
Аз тествах дълготрайните червила на ГР, които съфорумката ни препоръча, но нещо не ми допадна цвят, освен това твърде сухи ми се струват. Тези по-горе GR smart lips ми допадат, но и тази гама ми е бедничка, само един цвят ми пасва, но е по-вечерен. Изобщо, откакто спряха една серия червила на s-he, които са и много бюджетни, все търся и не успяват да им намеря заместник. Те бяха прекрасни и като цветове, и като плътност и усещане на устните. Ползвам основно в момента един цвят на Макс фактор.

# 400
  • Бургас
Грим- ползвам дълготраен. Фон дьо тена ми е винаги с пудра и нося в несесерчето минерална пудра/веднага озарява/. Фон дьо тена от години ми е Виши, много е траен! Смених го за кратко с биото на ДМ, в началото супер, но много бързо свикна кожата и си се върнах на Виши.

В несесера винаги имам крем за ръце или крем за цялото тяло, балсам, мостри на парфюмчета, мокри кърпи, червило.

Витамин Ц-то пия сутрин и ме държи на ниво целият ден, алоето - също.

Обличам удобни дрехи, рокли най-често, с тях грешка в комбинацията -нямам, винаги нося и жилетка и чадър. Няма значени лято или зима.

Семпли, но хубави бижута/перли харесвам аз, цветни напоследък и сваровски/, правят голяма разлика.

В офиса държа ниски пантофки и се преобувам, иначче ходя на средно висок ток или подметка, за щастие дебелите са на мода, така да се каже.

На всеки час се научих да ставам от компютъра да правя клякания или леки разтягания, това установих ме държи свежа най-много, че иначе като заседна по 8-9 часа без да мръдна ме скапва най-много, научих се и да си ползвам обедната почивка, без значение колко МНОГО РАБОТА имам, с нея и без нея, все си я имам, но ме освежава и не си тръгвам скапана като стар лимон.

Научих се следобедното кафе да го заменям с чай.

Сутрин правя упражнения задължително , средно 10тина минутки- стречинг, на кростренажора или йога....нещичко, но това ми повишава тонуса през целият ден, различно е.

# 401
Ползвам основно в момента един цвят на Макс фактор.

и аз, и аз...няма такъв разкош Simple Smile

# 402
Cherry^Blossom - правиш го перфектно. Браво! Може ли да споделиш само какво имаш предвид под дълготраен грим - марки, например на молив за очи, спирала, червило? Simple Smile

# 403
  • Бургас
Фон Дьо тена го казах - 3д май го водиха на Виши/по опаковката си го познавам. Пудрата ми е минерална на Лореал. Лятото ползвам и бронз пудрата на лореал.Спирала-- Максфактор Мастърпийс. Червило и аз влача едно на S-HI, сега гледам ми го няма цвета ииии.....гадно. Балсам за устни -Wet n Wild. Сенки за очи ползвам в кафевите и бежови нюанси ежедневно, сенките  са Bourjois Smoky Stories Quad/не се събират и мн лесно се нанасят/. Молив за очи ползвам само тъмно кафяв на Орифлейм, самоподострящ, сух е и не се размазва и разтича, но рядко го слагам.....

# 404
Би ли споделила за алоето и витамин Ц-то - какво по точно пиеш и как ти се отразява?
П.с. Хареса ми много режима ти!
Грим- ползвам дълготраен. Фон дьо тена ми е винаги с пудра и нося в несесерчето минерална пудра/веднага озарява/. Фон дьо тена от години ми е Виши, много е траен! Смених го за кратко с биото на ДМ, в началото супер, но много бързо свикна кожата и си се върнах на Виши.

В несесера винаги имам крем за ръце или крем за цялото тяло, балсам, мостри на парфюмчета, мокри кърпи, червило.

Витамин Ц-то пия сутрин и ме държи на ниво целият ден, алоето - също.

Обличам удобни дрехи, рокли най-често, с тях грешка в комбинацията -нямам, винаги нося и жилетка и чадър. Няма значени лято или зима.

Семпли, но хубави бижута/перли харесвам аз, цветни напоследък и сваровски/, правят голяма разлика.

В офиса държа ниски пантофки и се преобувам, иначче ходя на средно висок ток или подметка, за щастие дебелите са на мода, така да се каже.

На всеки час се научих да ставам от компютъра да правя клякания или леки разтягания, това установих ме държи свежа най-много, че иначе като заседна по 8-9 часа без да мръдна ме скапва най-много, научих се и да си ползвам обедната почивка, без значение колко МНОГО РАБОТА имам, с нея и без нея, все си я имам, но ме освежава и не си тръгвам скапана като стар лимон.

Научих се следобедното кафе да го заменям с чай.

Сутрин правя упражнения задължително , средно 10тина минутки- стречинг, на кростренажора или йога....нещичко, но това ми повишава тонуса през целият ден, различно е.

Общи условия

Активация на акаунт