Евровизия 2018 - Полуфинал II (Тема 24)

• 76 931
  • 1 760
  •   1
Отговори
# 1 575
Поне вече знаем кои ще са перфектните представители за догодина: Гери- Никол, Деян Неделчев, Джорджано, Азис, Папи Ханс и тем подобни.
И пак няма да спечелим, защото не умеем да правим лайв пърформанси.
Нямаме концертна култура. Нито публиката, нито изпълнителите.
Вижте ги сръбските чалга звезди какви концерти правят, ако мютнеш звука, ще кажеш, че гледаш концерт на МТВ.

# 1 576
  • SF
Били сме 7-ми на първия полуфинал. Явно просто не сме били сред фаворитите. Все пак е достойно класиране.

Били сме 3-и след първия полуфинал. Обявиха ни 7-и, но те ги обявяват в разбъркан ред.

# 1 577
Ами тази година си мисля, че БНТ много слабо промотира песента в чужбина.
Май само в Лондон и Амстердам ходиха. Миналата година Кристиан обиколи Европа. Плюем я Саня, обаче "Вирджиния Рекърдс" вложи много пари за реклама на песента ни и имаше резултат. Сега без пари - толкова.

# 1 578
  • София
Били сме 7-ми на първия полуфинал. Явно просто не сме били сред фаворитите. Все пак е достойно класиране.

Били сме 3-и след първия полуфинал. Обявиха ни 7-и, но те ги обявяват в разбъркан ред.

Напротив, точно 7-ми сме били на първия полуфинал с 177 точки. Трети са били чехите.

# 1 579
Боже, само аз ли си мислех, че в Израел нещата са някак... по-обрани?? Simple Smile В смисъл,че не съм очаквала , че са толкова разкрепостени . Ама явно нищо не знам за света Sad
Ортодоксалните може и да са по-обрани,но са си хора като всички и нищо не им е чуждо.
Само да кажа,че един от най-големите гей паради в света се провежда в Тел Авив,та са си разкрепостени в някои отношения повече от нас.

# 1 580
  • София
Поне вече знаем кои ще са перфектните представители за догодина: Гери- Никол, Деян Неделчев, Джорджано, Теди Александрова, Папи Ханс и тем подобни. Аз, между другото, много бих искал да видя на Евровизия Тита, поп- фолк певеца Галин, Михаела Филева, Михаела Маринова, Дара и много други.

Дрън-дрън.
Посоката ни е съвсем правилна. Последните години България изпраща на Евровизия разкошни песни и страхотни изпълнители.
Това че тази година не сме в първите 5 не означава нищо. Може и да не сме спечелили конкурса, но няма от какво да се червим - защото имаше години, в които направо ме беше срам да гледам към екрана когато излизаше нашия представител.

# 1 581
  • Испания

# 1 582
Поне вече знаем кои ще са перфектните представители за догодина: Гери- Никол, Деян Неделчев, Джорджано, Теди Александрова, Папи Ханс и тем подобни. Аз, между другото, много бих искал да видя на Евровизия Тита, поп- фолк певеца Галин, Михаела Филева, Михаела Маринова, Дара и много други.

Дрън-дрън.
Посоката ни е съвсем правилна. Последните години България изпраща на Евровизия разкошни песни и страхотни изпълнители.
Това че тази година не сме в първите 5 не означава нищо. Може и да не сме спечелили конкурса, но няма от какво да се червим - защото имаше години, в които направо ме беше срам да гледам към екрана когато излизаше нашия представител.
Пък и догодина половината песни ще бъдат в този стил.

песента ни е страхотна и се радвам,че участвахме с нея.

# 1 583
Според мен проблемът е в мелодията. Ако тя е грабваща нито текстът, нито изпълнителят, нито рекламата, нищо няма значение.
Всичките ни песни, които се класираха напред бяха с такива мелодии. Тази не беше такава, въобще не съм си правила илюзии, че ще бъде в челните места. Песента не е и съвсем катастрофа, но си беше на нивото на повечето средна хубост, мястото си е точно, няма какво да се сърдим.

# 1 584
  • SF
Напротив, точно 7-ми сме били на първия полуфинал с 177 точки. Трети са били чехите.

Видях таблицата, в която пишеше, че сме трети. Сериозно ти го казвам. Сигурно са добавили вота на журито, който беше скрит и сега сме събрали точки за 7-о място сред песните от първия полуфинал. Но аз с очите си видях, че сме 3-и и малко даже се разочаровах, че сме били ЧАК 3-и.

Не пяха фалшиво нашите. Но не пяха и така че, да не мога вода да пийна, докато ги слушам.
Много яка песен! Поне изкуството ни е на ниво, оценено или наказано от съседите ни.

Най-много ме заболя от този факт. Имам приятели в Сърбия и днес няма да им пиша. Не са ми виновни, но не съм на кеф да се занимавам с тях.

# 1 585
  • в сърцето на един мъж...
Аз честно казано съм учудена от вота - със сигурност има много хора, които са гласували. На места имаше коментари, че не се отчита вота, по никакъв начин не е показано, че е отчетен, а имаше и коментар за телефонните линии - когато гласуваш за Германия, че ти благодарят от името на Норвегия и подобни... Та наистина започвам да си мисля, че всичко е за събиране на пари, а вотовете са парлама за машинации. Аз гласувах с българска и немска карта - нито на едното място отчете, нито на другото. Гласовете ми бяха за България и Германия. Е чак пък толкова да ги няма отбелязани никъде...
Израелката е противно същество - не защото е дебела, не защото е подложена на унижение, а защото не е човек, който заслужава добро отношение. Не може да блъскаш така хората около теб... Безумно беше, стана ми жал за Цезар. Нормална, човешка реакция, отиде да я поздрави, а тя го избута като таран Sad За пръв път виждам такова отвратително отношение на такава голяма сцена. А най-тъжно ми стана, как докато даваха гласуването, Владо държеше високо вдигнат българския флаг и не го свали до края. Благодаря им, за това, че вярваха докрай и за това, че останаха верни на себе си!

# 1 586
  • SF
Според мен проблемът е в мелодията. Ако тя е грабваща нито текстът, нито изпълнителят, нито рекламата, нищо няма значение.
Всичките ни песни, които се класираха напред бяха с такива мелодии. Тази не беше такава, въобще не съм си правила илюзии, че ще бъде в челните места. Песента не е и съвсем катастрофа, но си беше на нивото на повечето средна хубост, мястото си е точно, няма какво да се сърдим.

Ти просто не си чела/чула и следила отзивите на публиката преди конкурса, още когато обявяваха песните. Песента спираше дъха им, а суперлативите бяха безчет. Букмейкърите ни държаха месец и половина на челните места. Паднахме до 3-о място след песента на Израел и Чехия. И двете песни не струваха и логиката беше, че е прогнозна грешка. Най-далеко ни отвяха след първия полуфинал - 9-и, което беше невероятно. След което ни забиха на 14-о място и не го промениха. В последния момент ни отреждаха 16-о място.
Така че нашите илюзии бяха подплатени. Аз следях и реакциите на влогърите - убийствена музика!

# 1 587
  • София
Аз, още първия път като я чух, си помислих ,че става точно Евровизия.Щото все такива песни печелеха досега.

# 1 588
А защо според теб в началото бяхме сред фаворитите? Според букмейкърските залагания доста време се задържахме на второ място след Израел. И в момента, в който представихме песента на живо, се сринахме до пето-шесто място. А след полуфинала изпаднахме след десето. Мелодията си е същата, защо в началото са ни харесвали, а после изведнъж спряха?

# 1 589
  • София
...
Най-много ме заболя от този факт. Имам приятели в Сърбия и днес няма да им пиша. Не са ми виновни, но не съм на кеф да се занимавам с тях.

Ами виж сега не всички се интересуват от Евровизия, пък и нека точно тя (Евровизия) да не е повод да се разделяме, сърдим амчи и да си разваляме настроението. Това просто си е едно шоу и на всички им е ясно, че всичко предварително е решено. Хайде пък чак да не са толкова прозорливи тия букмейкъри.

Общи условия

Активация на акаунт