Евровизия 2018 - Полуфинал II (Тема 24)

• 78 029
  • 1 760
  •   1
Отговори
# 105
A на мен тази на Чехия от 2018 ми прилича на тази от Молдова 2017.
Може и само заради саксофона да е, не съм много музикална...
https://www.youtube.com/watch?v=SWaQdHoCvYk
https://www.youtube.com/watch?v=UatZDDfc3bU
Само дето онази на Молдова харесвах, а тази на Чехия - не Grinning Много странно.

# 106
Нощен гост, някакви 2-3 такта в припева напомнят, но определено на Сизър е в пъти по-добра. Оная не би ми направила впечатление изобщо, ако я бях чула преди тази на Сизър, а песента на Сизър от първо слушане ме спечели.

Срещнах критики, че песента ни е откраднала от тази на Азербайджан от миналата година - https://www.youtube.com/watch?v=z_UNpD0AvFc Има някакви извивки, които напомнят, ама чак пък толкова..
Нищо не ми напомня на мен. Откъде ги изкопават тези прилики... хаха
Хайде, на предната на Сизър наистина има 2-3 такта, ама в тая нищо общо.
Бях чела, че нашите някаква руска група ли имитирали, украинска ли беше... Брех! Всеки си приписва някакви измислени неща... и си фантазира.

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 09:40 от Merelenda

# 107
Нощен гост, някакви 2-3 такта в припева напомнят, но определено на Сизър е в пъти по-добра. Оная не би ми направила впечатление изобщо, ако я бях чула преди тази на Сизър, а песента на Сизър от първо слушане ме спечели.

На мен пък са ми мнооого еднакви Grinning Като копие с индиго Simple Smile)) Иначе наистина на Сизър е по-добра, но той е и много харизматичен, може това да е причината. Другият изпълнител пее толкова вяло, че ти иде да спреш клипчето Grinning  

За сметка на това пък, не виждам абсолютно никаква прилика между нашата и тази на Азърбайджан.

# 108
  • Вестерос
Слушах изпълнението n на брой пъти.
Може би защото съм пристрастна и много харесвам песента си ми звучат страхотно.
Има наистина пропуски в излъчването, дано ги изчистят.
Чакам с нетърпение финала.

Днес чак го преслушвах и аз.
Проблемът за мен не е вече в хореографията, а в началото. Тримата пяха първия куплет по-слабо , някак трябваше по-твърд глас да имат, не знам дали ме разбирате. Иначе ме изкефи как им съчетаха лицата. И това как Джони удари и светна Grinning Той като почне да пее и припадам аз.

# 109
Поздравявам ви с една много любима песен от Евровизия 2016:

# 110
  • Вестерос
Коментарите под клипчето са само положителни, поне аз отрицателни не видях. Всички пишат, че трябва да спечелим, как трябвало от всички само ние да се класираме за финал и т.н.

Много съм доволна и от Жана и между другото накрая , когато пее Мия Ди и тя пее също, но по-слабо, затова е така микрофона. А преди това с така лекота изпълваше, все едно отвътре й идваха движенията, заради ефектите.

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 11:00 от Tiffany А

# 111
  • Sofia
Ей,тоз олигофрен Деян Неделчев не спря да ги плюе в фб Rage ...то злоба,завист...сигурно си мисли,че той е трябвало да ни представя Bowtie

# 112
  • Варна
Слушах изпълнението n на брой пъти.
Може би защото съм пристрастна и много харесвам песента си ми звучат страхотно.
Има наистина пропуски в излъчването, дано ги изчистят.
Чакам с нетърпение финала.

Днес чак го преслушвах и аз.

И това как Джони удари и светна Grinning Той като почне да пее и припадам аз.
Joy Joy Joy
На мен също ми харесва този момент Heart Eyes Heart Eyes
Аз настръхвам и припадам на  2.14 минута от  изпълнението  ,голяма еуфория...

Още не мога да забравя Евровизия 2016 година ,3-то място на Лазарев.. #Cussing out,то такива ефекти ,шоу,хубаво момче и глас..пуу

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 12:03 от Velina_p

# 113
Ей,тоз олигофрен Деян Неделчев не спря да ги плюе в фб Rage ...то злоба,завист...сигурно си мисли,че той е трябвало да ни представя Bowtie

И щеше да ни изстреля на върха.  Grinning
Само Джорджано би имал по-голям успех.
Явно само такива образи могат да бъдат абсолютни фаворити в конкурса на Евровизия. Ако израелката спечели или поне се класира сред първите, значи съм права.

# 114
Тоя па...що не ходи да си бере съчки, да се търкаля по полянките, да го бъзииикат тревичките... Simple Smile))

# 115
Не разбирам защо, но винаги се чува слабо. Преди малко чух песента, като звукът идваше директно от компютъра, усилен докрай. Сега разбирам мненията на някои хора. Чува се слабо и няма мощ, поради което песента не впечатлява чак толкова. Когато използвам друго устройство, което ми дава сравнително по-добро качество и усилване, нещата си идват на мястото. Има зараяд и всичко звучи въздействащо и така, както би трябвало. Само мога да си представя какво е на живо. За съжаление не ни се предоставя най-доброто качество и понягога не може да придобием ясна представа за песните. Но, то и без това конкурса отдавна не е това, което трябва да бъде.

# 116
  • в сърцето на един мъж...
И аз това писах предния ден - при мен беше страхотен звука, не знам техниката на бнт ли не става, какво има, но нашата телевизия като го излъчи, и мощ си имаше, и ефектите бяха супер, всичко беше на място.

# 117
  • София

И щеше да ни изстреля на върха.  Grinning
Само Джорджано би имал по-голям успех.
Явно само такива образи могат да бъдат абсолютни фаворити в конкурса на Евровизия. Ако израелката спечели или поне се класира сред първите, значи съм права.

hahaha hahaha Вярно е това. Догодина ще го чакаме този образ.

# 118
  • ENGLAND
Да се включа в темата ви, не съм ги гледала преди песните, не ги знам и певците. Нашите изглеждаха много мултикулти, звучаха много съвременно, тукашният, английският коментатор каза, че са най-добрите до тук когато пяха, но май след това повече се възхищаваше на следващите представяния.
Ще видим тази вечер какво ще покажат и какво ще кажат останалите.

# 119
В букмейкърите вече сме на 11 позиция. Не мисля, че песента ни е по- зле от песните на Германия, Молдова, Швеция, Литва,  Норвегия и много други.

Общи условия

Активация на акаунт