Евровизия 2018 - Полуфинал II (Тема 24)

• 78 001
  • 1 760
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Темата защо не се преименува? Надали ще я изпишем само за полуфинала, че да стои така.

# 91
Явно на всеки му липсва по нещо от сценичното изпълнение, но за съжаление регламенът на формата надали ще позволи промени, а и няма време.

Днес попаднах във фейсбук на страницата на испанската RTVE Eurovision. Много “мили” и “ласкави” коментари за нашата песен... Някак тъжно ми стана. После ме хвана яд, че изобщо прочетох.
https://m.facebook.com/eurovision/?locale2=es_LA
Само 9 коментара видях.

# 92
  • София
По обяд ги четох, сега само копирах страницата. Всички, освен един, бяха негативни. Не, че и нашите коментари под статиите не са ужасни... Не знам какъв човек трябва да си, за да напишеш, че ще е срам за България ако Equinox спечели Евровизия.

# 93
Темата защо не се преименува? Надали ще я изпишем само за полуфинала, че да стои така.
О ще я изпишем.Утре също има полуфинал,пък и да не я изпишем и остане в архива се съмнявам някой да я чете след време,а и няма да я затворят веднага когато направим 50 страници.
Миналата година бяхме само с една тема.

Относно,че в групата ни има победител от музикално реалити.Не сме единствените.И мисля,че фамилията на Жана ги обърква,че и тя не е българка.

От израелски форум и като изключим фактат,че според тях те заслужават да спечелят,още повече,че тази година наистина има интерес към песента им има доста положителни коментари за нашата песен и заслужаваме ТОП 10.

# 94
  • SF
Чакайте, не разбрах! Испанците НЕ са ни харесали песента?
Само защото застрашава сериозно тяхната! Simple Smile

# 95
  • София
Essme, коментарите в никакъв случай не бяха много, ни от наличните ви казах какви бяха. То ще се разбере на финала кой ни е харесал и кой не Simple Smile

Успяхте ли да прослушате песните от втория полуфинал и имате ли вече фаворити?

# 96
Швеция
Украйна

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/gj910jFBxlc" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 20:49 от Димитринка Костадинова

# 97
Здравейте, записвам се да не ви изпусна. Все още не съм прослушала всички песни от втория полуфинал. Някои ще ги слушам направо утре на концерта.

# 98
То пък песента на испанците една прекрасна песен...
А шведите всяка година ни плюят. Не е сефте.

# 99
Саша Жан-Баптист нали е шведка, може да ни саботира този път със сценографията! Simple Smile))

# 100
Тя е от чистокръвните шведки Сашка.

# 101
Поне да им беше хубава песента на шведите,а то .... посредствена поп песничка

Тя е от чистокръвните шведки Сашка.
Точно колкото Benjamin Ingrosso (този който ги представя).

В 21 век да се говори за чужди представители в някакъв песенен конкурс буди насмешка.Joy

# 102
  • BG
Здравейте, записвам се плахо в темата, ще се радвам, ако спечели нашата песен, но от класиралите се на полуфиналите фаворитът ми е  Албания.
Скрит текст:

Много ми хареса също и песента на Австрия, но като прочетох в коментарите, че напомня много на Marlon Roudette - New Age и я преслушах да се убедя има ли прилика, нещо я разлюбих, макар че австриеца има страхотен глас.
Скрит текст:

# 103
  • Пловдив
Слушах изпълнението n на брой пъти.
Може би защото съм пристрастна и много харесвам песента си ми звучат страхотно.
Има наистина пропуски в излъчването, дано ги изчистят.
Чакам с нетърпение финала.

# 104
Срещнах критики, че песента ни е откраднала от тази на Азербайджан от миналата година - https://www.youtube.com/watch?v=z_UNpD0AvFc Има някакви извивки, които напомнят, ама чак пък толкова..

Общи условия

Активация на акаунт