Евровизия 2018 - Полуфинал II (Тема 24)

• 78 411
  • 1 760
  •   1
Отговори
# 435
  • Вестерос
Ами изказах си мнението, не съм расист, споко Simple Smile
Жана е българка, ама и тя не ми харесва)))))))

Все едно Русия да бъде представлявана от негри... Путин не би разрешил, хаха.
Ти прочете ли въобще какво написах или да ти го повторя пак от 6 изпълнители САМО 2 са чужденци. Математика, нещо?
Споко сме си, не , хич не си расистка, не JoyJoy

# 436
  • BG
Глупости, съвсем нормални хора са си.
Kaзвам, че ми харесва това как изглеждат и се обличат, не че не са нормални хора.

# 437
  • Вестерос
Казваш, че всички, които си виждала са екстравагантни, ерго от написаното ти излиза, че всички афроамериканци са екстравагантни, а това не е вярно. Екстравагантността не идва от цвета на кожата.

Австриецът беше беквокал зад сцената на Кристиян. Така че и мин.година имаше участие на чужденци.

# 438
  • BG
Казваш, че всички, които си виждала са екстравагантни...

Да, точно това искам да кажа, като уточня, че не съм виждала  толкова много, по-скоро са изключителна рядкост.

# 439
Уважавам страшно много правото на всеки да изразява свободно мнението си, дали харесва нещо или пък не го, дали обича нещо, или пък не го, но аз го разбирам така - бял или черен, красив или грозен, какъвто и да е щом отива там и пее за България, той е достоен за уважение и подкрепа от моя и от наша страна. Много негативни коментари и по отношение на Жана четох - да имиджа в обществото, който има никак не е приятен, видяхме и чухме много неприемливи неща, но когато тя излезе онзи ден на сцената и се раздаде като лъвица, а след класирането ни на финал застана най - отпред и гордо развяваше знамето ни, за да видят всички, от къде е и за кого пее - ами това за момента ми е достатъчно. Ние сме модерна (надявам се) страна вече и нека мислим малко извън рамките и клишетата. И пак казвам, това с което и започнах - най - важното е да сме свободни да изразяваме мнението си.

# 440
  • в сърцето на един мъж...
Ох, тва тука малко заприлича на спора на Левски и ЦСКА - Лудогорец български отбор ли е или не... Та и вие сега, имало било черни вътре. Има, ама излязоха и размахаха българското знаме и пяха за България. За това - респект и евала. Какво значение има цвета на кожата и от къде идват? Светът е вече едно голямо село. Като погледнете другите изпълнители, не всички са си от родината, ама за тях никой нищо не казва. Ами много е дребнаво и грозно. Тия момчета заслужават цялото уважение, което можем да им покажем, защото представят нас и го правят достойно.

# 441
# 442
  • София
Именно... Франция с песента за бежанците се говори колко е хубава и пр. и я гласят за победа, а това, че чернокожи ни представят - голям проблем. А не разбирам на тях какво им влиза в работата. Все едно да говорят защо Русия е изпратила участник в инвалидна количка. Нелепо.

# 443
Аз харесвам испанската песен по принцип, та се надявам да не останат последни както сочи статията Confused

# 444
  • BG
Аз харесвам испанската песен по принцип, та се надявам да не останат последни както сочи статията Confused
А на мен ми хареса тази на Германия от сигурните финалисти (тях честно, не бях ги слушала).

# 445
  • Benelux / Varna
Много интересно е клипчето за подредбата на песните във финала, благодаря 😊
Аз харесах Австриеца и също хореографията на Молдова.
Не ми допада много това, че ще сме след Финландия и преди Молдова.
Шведите ми бяха скучни, както и Норвегия.
Ако Кипър ще печели, по-добре да е Израел 😎

# 446
И аз съм за Израел Relaxed Само тази песен мога да си затананикам веднага. Кипър не ме впечатли изобщо. Много от участниците залагат на ефектни тоалети, визия, танци, което не че е без значение, но за мен има по-малко значение от самата музика и изпълнение. В израелската песен не ме впечатли костюма на певицата, а самата мелодия.

# 447
Аз израелската мога само да я изкудкудякам GrinningVery Happy:D

# 448
  • Варна
Аз израелската мога само да я изкудкудякам GrinningVery Happy:D

Че тя певицата не прави ли същото? Joy

# 449
Е, хайде, има си пеене - i’m not your toy, you stupid boy... Blush

Общи условия

Активация на акаунт