Евровизия 2018 - Полуфинал II (Тема 24)

• 78 413
  • 1 760
  •   1
Отговори
# 420
Аз се надявам на силно изпълнение в събота, защото и двамата тъмнокожи от групата се бяха спекли на полуфинала и хич не си изпяха уверено частите от песента.

# 421
т.е. проблемът ни е, че в България се раждат и живеят афроамериканци? Fearful

Беше сарказъм Stuck Out Tongue

# 422
А, на мен ми е скучна френската, даже не съм им се заслушвала в текста, от вас разбирам, че бил за бежанци, италианската тогава сигурно още повече би трябвало да я хейтите, ама не чувам нищо:))

# 423
Пак си пуснах видеото с българската песен. И пак се чудя, толкова ли нямаше начин да се намерят български изпълнители, а не разни чужденци, че и негри... гледам-гледам, и нещо не мога да ги асоциирам с България...

То пък все едно само ние сме така. Голяма част от изпълнителите на Западна Европа са мургави. Преди няколко години спечели Швеция с певица от марокански произход. Голяма работа.

А пък тази тема с бежанците толкова досадна и банална вече, че даже да има хубава мелодия заради това не бих гласувала. Чак и на конкурса ще мисля за бежанци. Първо правят войните, пък после пеят за бежанци.

# 424
То затова беше сарказма и в моя пост. Миналата година Кристиян също имаше смесен произход, но ме накара да се гордея с него, повече от най-отявлените българи.

# 425
А? От какъв произход е?

# 426
  • На топло
Всъщност повечето черни, мароканци и други екзотични националности са родени и си живеят в страната, която представят.

# 427
А? От какъв произход е?
Майка му не е българка и на моменти също отнасяше критики за това, което беше безумно. Въпреки че съм чела интервю, в което жената обасняваше точно как се чувства българка и така е възпитавала децата си.

# 428
  • Варна
Ами изказах си мнението, не съм расист, споко Simple Smile
Жана е българка, ама и тя не ми харесва)))))))

Все едно Русия да бъде представлявана от негри... Путин не би разрешил, хаха.

# 429
  • BG

Все едно Русия да бъде представлявана от негри... Путин не би разрешил, хаха.
Joy верно

# 430
Ами като са талантливи, ще представляват, и още как - я вижте австриеца. На мен песента не ми допада, но човекът има и глас, и визия.

# 431
  • Пловдив
Аз се надявам на силно изпълнение в събота, защото и двамата тъмнокожи от групата се бяха спекли на полуфинала и хич не си изпяха уверено частите от песента.
Именно! И за мен най-големият проблем е това. Песента е страхотна. Сценография няма, но пък Лена е пример как се печели и без сценография. За съжаление обаче изпълнението на полуфинала беше доста под нивото на клипа и репетициите.

# 432
  • Вестерос
т.е. проблемът ни е, че в България се раждат и живеят афроамериканци? Fearful

Проблемът ни е, че нямаме техният стайлинг, всички негри, които съм виждала по улиците са много екстравагантни.
Глупости, съвсем нормални хора са си. Все едно да кажеш, че всички азиатци, които си виждала по улиците били екстравагантни или всички европейци.

# 433
Пак си пуснах видеото с българската песен. И пак се чудя, толкова ли нямаше начин да се намерят български изпълнители, а не разни чужденци, че и негри... гледам-гледам, и нещо не мога да ги асоциирам с България...

Сега, замисълът на тази група е основно да се направят пари, според мен. Използват евровизия за трамплин, да се покажат.  Американците са там за зарибяване на американския пазар. С американци е по-лесно да се договаря и с американски лейбъли.Защо иначе ще ги избират така, и жана е там за дъвка за очите, не толкова за гласови данни. За тава Мария Димова е зад сцената. Просто да се подведе публиката.Много е мислено по въпроса. Евровизия е по между другото  да се видят настроенията и да се създаде някаква фен база. Nerd

# 434
От една страна ми харесва Кипърската песен. Има модерно звучене и е зарибяваща. Но ако тези полуголи танци спечелят, то догодина трябва да пратим Гери- Никол и победата ще ни е в кърпа вързана.

Общи условия

Активация на акаунт