Евровизия 2018 - Полуфинал II (Тема 24)

• 77 081
  • 1 760
  •   1
Отговори
# 1 455
Пародия! Трябваше да излезем с песента на Папи Ханс и това е!
Ха-ха наистина. Папито да излезе на сцената да извърти един кекс и да им вземе акъла. Икебаната също може да свърши работа.  Mr. Green

# 1 456
Германия, Финландия, Ирландия, Дания, Австрия...дори не мога да реша от тези коя ми харесва най-много. Читави песни с музика и текст. Ако беше зрителският вот, добре. Ама ЖУРИТАТА даваха по 12 точки на Кипър и Израел, а на нас нито веднъж. Е, как е възможно?!

# 1 457
  • SF

Какви пари наливаме? Испанците изгоряха с 400 000 евро.

Тази година пак взеха точки. Миналата година бяха на 0.

Как така изгоряха с 400 000 евро?

# 1 458
  • София
И за трети пол не става, това е отмъщението,че не подписахме Истанбулската конвенция. Joy Joy Joy

# 1 459
Сринахме се при букмейкърите след първите репетиции, преди това си държахме 2-ро място.
И проблема при репетициите не беше вокален.
Точно хореографията и хаотичните ефекти ни бутнаха назад.
Чак за 14-то място не сме, трябваше поне в 10 да сме, но тук си изигра роля наказателния вот, както и прекрасните ни съседи.

Не очаквах журитата да дават точки на Израел и Кипър - доста ограничени текстове и посредствени мелодии. И пак израелската е малко по-добре в това отношение.Въпреки, че това ми е много интересно как бе допуснато и толерирано на Евровизия (Dancing with my dolls on the motha-bucka beat).

# 1 460
Хайде де, погледнете го от добрата страна - догодина часовото време на Евровизия ще е еднакво с нашето  Mr. Green

Е, това е оптимизъм Joy

# 1 461
Първоначалните прогнози на букмейкърите се оказаха верни! Но не проумявам защо нашето прогнозирано 2-ро място се срина толкова светкавично! Така се надявах поне на Австрия..

Ако шведският форум е представителна извадка, защо се сринахме, цитирам обобщено мнение на десетки списвачи: Групата ни не е истинска група и това си пролича в Португалия, по-точно групата не е стикована, поотделно може и да са перфектни изпълнители, но няма връзка и взаимодействия между тях на сцената и това си пролича на финала и полуфинала.

# 1 462
  • САЩ
Мисля, че изпускате най-надеждния ни претендент...
https://www.youtube.com/watch?v=nvYSMuJx7N8

Иначе - песента ни е добра, но не впечатлява с нищо, няма политическо послание, няма интересна нотка... за мен е цяло чудо, че сме на финал, предвид какво се "кльопа" на Евровизия по принцип. Така че поздравления на Equinox!

# 1 463
Не е вярно това. Нашата песен тръгна стремглаво надолу точно когато започнаха репетициите на живо. Хореографията беше ужасна. На финала пораздвижиха малко нещата, но вече беше късно. Кипър стигна толкова далеч почти само с хореография. Една и съща шведка Саша Жан-Баптист прави хореографията и на БГ и на Кипър, но докато Кипър спечели, българската песен беше опропастена.

# 1 464
  • SF
Сринахме се при букмейкърите след първите репетиции, преди това си държахме 2-ро място.
И проблема при репетициите не беше вокален.
Точно хореографията и хаотичните ефекти ни бутнаха назад.
Чак за 14-то място не сме, трябваше поне в 10 да сме, но тук си изигра роля наказателния вот, както и прекрасните ни съседи.

Точно!!!

# 1 465
Първоначалните прогнози на букмейкърите се оказаха верни! Но не проумявам защо нашето прогнозирано 2-ро място се срина толкова светкавично! Така се надявах поне на Австрия..
След като свърши изпълнението на нашите, тукашният коментатор(Австриец) каза, че е изненадан , че всички са звучали малко фалшиво, защото досега са се справяли чудесно. Много са изненадани от класирането на тяхната песен.

# 1 466
Поне ще имаме коментар от първо лице от страната победител Grinning Tired
Tuon, да знеш, че си ни обещала покани Praynig bouquet

Идваите и ще гласувате за България.
Тук казват,че ще е в Йерусалим.

# 1 467
  • Пловдив
Бяхте много свежи, мили бг-мами и татковци.
Помогнахте ми да понеса тази гавра по-леко.
Направо си мисля за отказване от евровизия, честно...

За мен беше чест да гледам тазгодишното издание с вас

# 1 468
  • Габрово
И Молдова са преди нас. WTF?!

Русия и републики подкрепиха Филип Киркоров.

Иначе и аз всяка година се заричам да не гледам Евровизия, хич не е моята музика, ама последните 3години вадим добри песни, еле пък тази година. Но, пак си изгубих времето.

Гласувах за Унгария с ясното съзнание, че нямат шанс. Освен тяхната и нашата само австрийската ми допадна.

# 1 469
Сценографията издигна Кипър от дъното на класацията до потенциален победител. Сценографията на същия "професионалист" закопа нашата песен и направо погреба Австралия.
Молдова бяха предпоследни при букитата и въпреки малоумната им ретро песен са в топ 10 именно заради сценографията си. Така че определено представянето на песента на сцената е от ключово значение, особено когато трябва да грабне зрителя от 1-во слушане, както е на Евровизия.

Общи условия

Активация на акаунт