Скъпи наследници - Тема 6... Семейството е всичко

• 79 977
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Не знам, на мен ми фалшивее от самото начало, дори си мислех - на Орлин, какво дърво са му избрали за годеница, грам страст и чувственост няма в нея.

То пък щото Орлин е един страстен... Според мен, от младите единствено Любо е естествен и адекватен в реакциите си, и поведението си. А относно полиция - смятам, че ще се окаже замесен или отговорен за трагедията, която е сполетяла баба Злата.

# 106
  • Radnevo
По
Не знам, на мен ми фалшивее от самото начало, дори си мислех - на Орлин, какво дърво са му избрали за годеница, грам страст и чувственост няма в нея.

То пък щото Орлин е един страстен... Според мен, от младите единствено Любо е естествен и адекватен в реакциите си, и поведението си. А относно полиция - смятам, че ще се окаже замесен или отговорен за трагедията, която е сполетяла баба Злата.
И все пак не е такова дърво като нея, чаровен е и въобще съвсем друго излъчване има.

# 107
  • USA
За много неща мога да упреквам екипа,обаче не мога да кажа нищо лошо за кастинга.
Всички са си на мястото и играят безупречно. Peace
Приемете,че има хора и в истинския живот,които са по-малко емоционални и си стоят като дървета(Боби,Катя),има отракани и експресивни като Поля,Дидка.Има и смирени като Венета и вечно недоволни и разярени като Ани...

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 22:07 от Adorasmile

# 108
  • София
ЕПИЗОД 85

# 109
  • Варна/Филаделфия
На снимката пишеше Христо и Италианеца
Първият ден

Няма Христо до сега, нали? Че се мъчих да се сетя Grinning

Честно да си кажа до някъде е права Ани като каза на Марин, че донори се намират. Бебе не се ражда всеки ден..
Ясно ми е, че в тази ситуация не е вариант, но пък казаното не е нещо лошо..

# 110
  • тук, на мястото си
Станислав показа същата снимка на Васил и Васко позна баща си и някакъв    негов приятел. Само третият е неизвестен.

# 111
  • София
Значи аз виждам следната логика: Васил позна Петър и двама други на снимката, единия не го е виждал. Полицая като гледаше снимката пишеше Италианеца и Христо, демек излиза, че той има тая снимка от Петър?? Не вярвам Петър да е италианеца? Демек излиза, че Петър е връзката между всички?

# 112
То и при полицая нещата са мътни. Разговаряше с едната си дъщеря, питаше и за другата, но за жена му не се спомена. Дори ми се чу за някаква леля. Май няма съпруга .После, ако дойдат ,а това е сигурно, да живеят в селото, кой ще ги лекува и съветва? Баба Злата... Колев също държеше снимката, която гледаше и Стани.По тези две линии очаквам развитие.
Стани, Милица, Георги- перфектно семейство!  Образът на Катерина изжълтя. Тази бременност просто  товари ! Всички Полита ми са в повече! Този Чочи е ясно , че ще си бъде с Дидка!

# 113
На този Георги как може да му направят такава прическа от типа "Насрещен вятър" или "В окото на бурята". Толкова впечатляващ мъж, а така да се изгаврят с този перчем. Иначе наистина са перфектното семейство. Много готини и тримата Simple Smile

И на мен ми хареса на Анчето как й увисна устата, като чу Борката накрая. Иначе уж беше "добрия вестоносец", а накрая не можа да повярва какво чу.

# 114
Аз пък много съчувствам на Катето. Тя не се зарадва още на положителния тест, защото знаеше, че е много вероятно да трябва да направи аборт заради трансплантацията. И бебето е от любимия човек и това я съсипва. Ако Румен допускаше, че е негово, щеше да е много по- настъпателен. Сега не стига, че й се къса сърцето, а и таткото ще се намеси.
Анчето, с последната си постъпка, направо не отврати от себе си.
Полицаят и според мен разследва личен въпрос.

# 115
  • USA
Ани всъщност нищо лошо не целеше.Отиде да се извини на Боби,за всичко,което му причини и останах с впечатление,че намеква да пробват пак.
И спомена за Катя и Румен с идеята "Ето,чакат бебе(подразбира се,че Катето няма да е с Боби в такъв случай и няма как тя да застава между тях повече),нека да пробваме отново).

Така виждам нещата.

От всички второстепенни сюжетни линии и действащи лица,тази с полицай Колев ми допада.Според мен ще се окаже син на човека от снимките и ще има някакво инфо за Дочеви.А баба ви Злата го позна покрай баща му(по отношението й съдя,че не е бил много добър човек).

# 116
  • София
Здравейте!Не съм гледала нито една серия ,а до колкото разбирам е интересен сериал.Къде мога да го намеря и да го изгледам?

# 117
  • София
Ако наистина си мислиш, че Анка нищо лошо не целеше или не следиш последните серии и “метаморфозата” и, или си много наивна Simple Smile това го направи от чиста злоба, само и само да натрие носа на Борис с “ето аз те обичах, ти обичаше Катерина, докато тя се е** с Румен”.... аз честно казано не виждам как някой ще я вземе в тоя сериал, дори и Любо не го виждам с нея....даже си мисля, че наистина ще се окаче не в родствена връзка със Станислав и той ще си я вземе за жена, таман вече е достатъчно развратна и злобна - като за него....

# 118
  • somewhere near the sea
И аз мисля, че "извинението" на Ана беше само предлог, за да каже на Боби за бременността. Предполагам, че иска да види реакцията му, да го заболи, че Катя е бременна от друг, а той вехне по нея.  Затова и ще дотърчи веднага при Катя да я обвини, че е лицемерна. Поведението на Ана е "Не го искам, но и не го давам"

Кръчмата е постоянно задимена от цигарен дим. "Много добре" се спазват законите. Освен това забелязахте ли, когато Колев обядваше в кръчмата и се правеше на ХЕИ инспектор как от тавана прозираше слънцето.

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 09:29 от Marsia

# 119
Аз се чудя каксо стана с парите на Милица. Нали имаше магазин на Витошка и печелеше много пафи. Сега изведнъж пари няма.

Общи условия

Активация на акаунт