Скъпи наследници - Тема 6... Семейството е всичко

• 80 515
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Аз се чудя каксо стана с парите на Милица. Нали имаше магазин на Витошка и печелеше много пафи. Сега изведнъж пари няма.

Нали ги вложи в новия си бизнес.

# 121
  • София
Бях поизостанал с три епизода, сега ги изгледах. Тъпотия след тъпотия, не ми се пише направо.
Аз си мислех, че Милица ще се панира около бившия си мъж, но тя пак си е Милица, което е хубаво, но по друг начин реагираше когато чуваше някакви новини за него. Ето какво значи слаб и непоследователен сценарий. Не ми харесва как Снежа залита към Марин. Горкия Иван.
Според мен Васил не видя бай Дочо, а му се е привидяло.
Сега ще ви прочета какво сте писали. Благодаря на новата тема. Simple Smile

# 122
  • тук, на мястото си
Ана от злоба отиде при Борис и сега очаквам със същата злоба да каже и на Венета.

# 123
  • somewhere near the sea
Мен пък ме разтоварва вечер. Че какво му е на сериала. Непретенциозен, забавен... Е, тъпотийките на двамата селски чешити  Ваньо и Косьо верно са извън пътя, а и преекспонирането на незлобливата им глупост е толкова елементарно, че започваш да се чудиш как на теб то ти се набива в очите, а те дори не го забелязват.Но какво пък.... Който има пари, да го направи по-добре.
Иначе има схемата на една приятна и неангажираща сапунка.  Имаме лоши и добри, които ще сменят местата си в хода на действието (поне така става в чуждите сериали). Спомнете си популярния щатски сериал "Revenge" („Отмъщение“), където сума народ съвсем истински умираше, а после изневиделица се връщаше в цветущо здраве обратно в действието. Сигурно така ще стане и с дядо Дочо.

Ето какво разказва Цветана Манева за образа си на баба Злата:

„Ако мога с едно изречение да обобщя образа си – баба Злата знае всичко за всеки, а никой нищо не знае за нея. Пълна енигма е. Тя помага, поощрява, окуражава, лекува с билки. Баба Злата е свръхсензитивен човек. Вероятно е получила способностите си, или поне аз така си фантазирах, построявайки ролята си, в следствие на едно много екстремно и трагично събитие, след което се е отключила дарбата й. Освен това тя е баба без да има внуци – тя е баба на всички“, разкри Цветана Манева.

Баба Злата дълги години е била близка с главата на семейството – дядо Дочо, и отдавна починалата му съпруга Соня.

„Работата ми беше интересна, защото ролята ми е извън стереотипа, извън стандарта. Сценаристите успяха да поддържат образа, да разпределят добре участието ми, така че да не се експлоатира много – да изчезва за известно време, след това да се появява пак“

Сега една жълтина за Антоний Аргиров:
Звездата от поредицата „Скъпи наследници“ Антоний Аргиров(Васил) явно има практиката да предлага брак на всяко едно от гаджетата си. Иначе не бихме могли да си обясним признанието му, че зад гърба си има вече седем провалени годежа, като на дневен ред е и осмият, за който актьорът се надява, че ще му е и последен.

# 124
  • Разпиляна във въображението
Гледах промото. Харесва ми, че се забъркват нови и нови персонажи - били са няколко серии или за повече. Не са само Дочеви и тези от селото.

# 125
Мен ме дразнят новите линии, още повече разводняват сериала, особено ако са такива, които не касаят особено основния сюжет.

# 126
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ако няма такива странични сюжети какво да гледаме? Семейство Дочеви по цял ден се карат вкъщи и така 170 епизода.
Друг е въпроса,че повечето такива(инвеститорите,хлапетата..) бяха мега досадни..но тази с Колев има потенциал.Свързан е с миналото на Дочеви и някакви тайни,които те първа ще ни разкриват.

# 127
Трябваше повече такива като Колев да вкарат, а не някакви супер безсмислени и досадни. На Иван и Косьо сцените също често са ужасно досадни за мен. Понякога се случва в епизод да видим 5 минути от основния сюжет и другото скучен пълнеж. То е ясно, че няма как да гледаме само Дочеви, но можеше второстепенните герои и линии да са по-интересни. Сега ме дразнят примерно сцените на Георги в офиса с колегите, че сега и тийм-билдинг сигурно ще гледаме цяла седмица. Аръков с коя ли ще го забъркат - Анка, Дидка, защо не Милица?

# 128
Снощи гледах днешната серия и за който е интересно само ще загатна

Скрит текст:
Направи се намек за нова любовна авантюра, която ако се развие ще бъде интересно Grinning

# 129
  • Перник
знам една леля Здравка със същата прическа, като Боби

# 130
Само и Колев да не се окаже наследник на дядо Дочо по някаква си линия... Crazy

# 131
Интересно ми е дали Георги, ако разбере за наследството на Милица, няма да си "възроди" любовта към нея. Гледам, че с новата си жена нещо хич не ги дават в голяма романтика Grinning

# 132
  • somewhere near the sea
Интересно ми е дали Георги, ако разбере за наследството на Милица, няма да си "възроди" любовта към нея. Гледам, че с новата си жена нещо хич не ги дават в голяма романтика Grinning
Между тях се вижда, че прехвърчат искри. Нищо, че в момента само се карат. Когато Георги изживее кризата на възрастта, ще остави кухата Деси.

Време е вече Боби да се оправи. Може би затова дойде и Крум. Прохождането по всяка вероятност ще е свързано с момчето.

Чочо ми е странен. Какво му става? От скромно селянче се превърна в софийски плейбой. Със Станислав си смениха местата.

# 133
На мен пък Чочо ми харесва повече така. Хубаво момче е, защо трябваше да го представят, като задръстен момък от село. Това, което ме учудва, обаче е защо той се раздели с Поля? Тя искаше от него да отиде с нея в София, той каза, че крака му няма да мръдне от Бели вит, а сега всеки ден виси по клубовете в София

# 134
На мен пък Чочо ми харесва повече така. Хубаво момче е, защо трябваше да го представят, като задръстен момък от село. Това, което ме учудва, обаче е защо той се раздели с Поля? Тя искаше от него да отиде с нея в София, той каза, че крака му няма да мръдне от Бели вит, а сега всеки ден виси по клубовете в София

Защото взе да се прави на големия мъж. Не искаше да отиде в София защото Поля го натиска, скъса с нея, в крайна сметка взе да му харесва вниманието и нощния живот и Поля се оказа права, но той се заиграва с Поли Генова, защото нали вече е голяма звезда. Много дразнещо поведение!

И в новия епизод
Скрит текст:
адски ме издразни с отношението си към Борис и Любо.

Общи условия

Активация на акаунт