Скъпи наследници - Тема 6... Семейството е всичко

• 80 527
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
"И ние не знаем какво правим, но го правим заедно!"
Много ми хареса този отговор на Боби  Heart Eyes Личеше си щастието, с което го каза.

Последна редакция: пт, 18 май 2018, 10:24 от beauty_magnolia

# 181
Много мила беше сцената Simple Smile, връщах да я гледам повторно. Боби как погледна с блеснали очи Simple Smile.
Нещо ме изнервят сега с тези инвеститори и земи, болестта на Венета,   натоварват ме.

# 182
  • somewhere near the sea
                                                                                           ЕПИЗОД 90

„Продадох земите!”- заявява Неда. Косьо и Боби са недоволни. Действала е зад гърба им. Те обикалят да възпират хората да не продават, а тя… Неда споменава Катерина…Косьо, току-що научил за връзката на Боби и Катя се вбесява и излиза. Боби гледа укорително майка си.

Купонът при Поли Генова е на Max. Пийналият Чочо се сдърпва с един як младеж, с една глава по- висок от него. Калин едва го озаптява, а мъжът се разсмива, че Чочо тръгва да му показва мускули и да му се звери и си тръгва.
На излизане Поли е недоволна, казва, че постъпва грозно, не може да го гледа такъв лигльо. Чочо фъфли, че сам не се понася, но тя тази вечер го е разтопила.
 Калин пита Ана какво му е на Чочо. Ана го кани да танцуват.

Косьо е в кръчмата и мърмори за това, че всички продават. Селяните го подкачат: няма ли да почерпи, че са се опаричили, той поръчва  ракия и излиза. Иван им се кара: „Един свестен човек има и вие ще го оплюете. Затъкнете се с тая ракия!”

Колев се разхожда с децата в гората. Срещат баба Злата. Тя поглежда Юлия, отмята кичур коса от челото ѝ и казва, че има очите на майка си. Черпи ги с курабийки и заръчва на Юлия да мине през нея някой ден.

Калин е при Любо. Не е очаквал тук да има такива яки хора, заговаря за Ана. Готина била.

Косьо е ядосан още на сина си заради връзката на Боби с Катерина. Дочеви са проклятието на селото. И на тях по-специално. Порязва се и избухва. „Ти си нервак и искаш да прехвърлиш вината на мен!” Всъщност той се обвинява, че ако не е тръгнал да преследва бракониерите, с Боби нямаше да се случи нещастие.

Милица се фръцка пред огледалото с новоушитата рокля. Баба Нинка въобще не е доволна. По-добре било да облече килима. С тази приличала на караконджул. Милица е доволна. Такива били модните тенденции.

Венета е тъжна и уплашена. Омръзнало ѝ е да се прави на безстрашна. Марин я успокоява. Тя казва, че се чувства зле. Не вярва, че ще се оправи. Но не иска да умре.

Цветан пита човек от голямата община какво става с концесията, но той не иска да му каже. Цветан насочва пушка към него и пита колко му е дал Георги. Оказва се, че е онзи е взел рушвет. Дава му половината.  Цветан му нарежда да го върне на Георги и няма да докладва за злоупотребите, които е направил.

Георги излага проектите си пред представител на еврофондовете(или нещо такова). Той отказва, не приема предложения подкуп.

Марин отива при Косьо на езерото. Заговарят за връзката между децата си. Косьо е против, защото са Дочеви. Марин е против заради Ана. „Твоята е по-сложна!”- съгласен е Косьо. Кани Марин да ловят риба. В един момент забелязват Георги и притичва до него, прави скандал, сърди се и на Марин, който се опитва да го успокои.

Дияна, Иван и Дияна си говорят за объркването на продавачката в магазина. Дияна се лигави. После казва, че с майка ѝ много си приличат, само дето „мама беше домошарка, а ти, Снежи, си малко…” Снежана се сконфузва, казва, че отива да напазарува, отказва помощта на Дияна.

Нора се бори с прасето Цоцко, което дави една кокошка.Станислав като един Батман ѝ се притичва на помощ. Тя е груба с него. Чуди се как Неда го смята за добро момче.

Отборът на Калин се губи в гората. Стигат до водопад. Всички го обвиняват. Накрая се обаждат за помощ на Любо. С Георги тръгват да ги търсят.

Косьо е сърдит на Неда заради продадените земи. Тя го нарича неблагодарник. Той нея- предателка.

Марин и Борис чакат Катерина да излезе от болницата. Тя казва, че е добре.

Цветан отново заявява условията си пред Георги- 50% участие в концесията и куфар с пари.

Калин и Ана се разделят. Тя му казва, че е готин, но между тях няма да се получи. Изненадва се, когато той веднага се съгласява с това. „Така ли?-казва тя-„защото ти ..” Той се засмива и пояснява, че обикновено се държи кавалерски с повечето момичетата.
Станислав е на гроба на бай Никола, когато решава да си тръгне, едва не пада от изненада- пред него стои невъзмутимият Колев.

# 183
  • София
     ______________________ ЕПИЗОД  90 ______________________

# 184
  • Разпиляна във въображението
Всички приеха толкова добре и с отворени обятия случилото се между Боби и Катя, все едно историята с Ани изобщо не е съществувала. Тъпо ми стана.

# 185
  • България
Дали ще се измъкне Станислав от ситуацията?
Не трябваше да ходи на гроба.
Поне докато мине известно време.

# 186
Чочо направо се разби в дискотеката. Доста прекали с поведението си - нормално беше Поли да го скастри малко

Станиславчо как го дадоха, като някакъв супер герой, когато се хвърли да спасява майката на Крум. Много ми хареса. Все повече ми харесва това момче

Калин много рязко поряза Ани. Чак не й се повярва. А тъкмо беше започнала да се усмихва и да става приятна за гледане

Катя направи аборт така ли - затова бяха в болницата?

п.п. Сцените на Марин и Косьо на риболова са снимани на Панчарево до езерото. И водопада, при който отиде групата на Калин по време на играта също е там - това е Бистришката река

# 187
  • Разпиляна във въображението
Станислав й направе име на Ани, така че е Калин се отдръпна заради "славата й". Тъпо беше.

# 188
  • Бургас
Аз останах с впечатление, че тя размисли и даде заден. Нещо подобно на: "Няма да излезе нищо от това" и не знам кво си още...Сигурно ще се съберат с Любчо. Тази връзка на довчерашния интровертен, свит Чочко и Поли Генова, не знам откъде дойде, май са "щатни" с Графа и Камелия по БТВ  та трябваше и тук да се лансират малко и тримата. Графа интервюираха, Камелия  "пя" полугола на панаира...или турнира там.
Тези дъщери на полицая защо им е да идват в това село, къде ще учат? Дори и начално да има, съмнявам се за каката. Чудят се какви нови персонажи да вкарат...

# 189
На мен пък ми е тъпо за аборта. Ясно, че Катя иска да спаси майка си, но как пък никой не каза да запази бебето...
Станислав ще се измъкне, те не вкарват в затвора при смърт на пътя, а Никола си замина от цироза.
Анчето си е за Любчо, затова не я забъркаха с Калин.

# 190
  • ту тук, ту там
Вие наистина ли бихте избрали да спасите нероденото си бебе вместо майка си?!

# 191
  • България
Не. Бебета се правят, а и на това бащата не е ясен.

# 192
  • Варна/Филаделфия
Според мен самото поставяне на въпроса е страшно. Не точно вече направеният избор. Дано на никого не се налага да избира..

Освен Поли Генова и Графа, онези двамата Куку и Пипи също са абонирани за БТВ. Забравих им имената.. Grinning Изобщо не ми харесва връзката Чочо- Поли. Confused Недоумявам как я избра пред Поля.

Аръков го харесвах до сега, но като Калин ми е много изкуствен. Особено с Ани.. И това, че и той не иска да стане нищо между тях, ми прозвуча като номер, за да и събуди интереса.

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 01:32 от Mery D Eve

# 193
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз мисля,че всяка една от нас тук би избрала майка си пред евентуална бременност.
Дразни ме,че говорят,все едно Боби е 100% бащата и все едно не е споделяла леглото си с Румен.Въобще,почна много да ми дотяга от тази сюжетна линия и драмите около бебето.

И аз се интересувам къде учат децата при факт,че 100% няма училище в селото.Ама хайде,и за това трябва да си затваряме очите.
Ама как Ани и Калин няма да ги бъде? Аз пък "кроих" планове за изпепеляваща любов между тях,а Любо евентуално с голямата сестра Колева.

# 194
Останала съм с впечатление, че има наблизо малък град. Та сигурно там са училищата и щом има маршрутка до София и до по-малкия град ще има превоз.
За бебето си мисля, че Катя е почти сигурна, защото най-вероятно се пазят с Румен от години, а с Борис не изглеждаше така Wink.Надявах се все пак да измислят вариант и да запазят бебето Sad.

Общи условия

Активация на акаунт