Скъпи наследници - Тема 6... Семейството е всичко

• 80 533
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Както казаха, за мен самия избор между майката и бебето, па макар и неродено, е страшен. Някакси ми трябваше още нещо по този въпрос.. Щом са го сложили в сюжета, да бяха го направили като хората.
И според мен ходят децата с транспорт на училище. Не че са ни показали други, постоянно живеещи в Бели вит, деца.

# 196
Може и да не е махнала бебето. Като Дидката.

# 197
  • Ямбол
То не се разбра ясно за какво е била в болницата.

# 198
Казаха.

# 199
  • ту тук, ту там
От прочетените коментари в темата през последните дни бях останала с впечатлението, че повечето от вас намират решението на Катерина за неправилно и лекомислено, затова зададох въпроса по този начин! Peace

# 200
  • somewhere near the sea
Станислав ще се измъкне, те не вкарват в затвора при смърт на пътя, а Никола си замина от цироза.
За пред съда  това, че посещава един човек в болницата или на гроба не е доказателство.
Но  бедата ще е ако го затворят дори за 24 часа, нали се сещаш. Любо го предупреди за това.

# 201
Уж гледам всяка серия, но явно нещо съм изпуснала,защото е ми стана ясно защо Васил отпадна от състезанието за наследството.

# 202
Уж гледам всяка серия, но явно нещо съм изпуснала,защото е ми стана ясно защо Васил отпадна от състезанието за наследството.

Защото Дидка го отвлече с една пушка, съблече го гол, държа го в гората и го пусна точно 20 минути преди да изтекат 12-те часа. Но докато той се прибираше беше задържан за малко от едни полицаи и закъсня за прибирането с няколко минути

# 203
  • София
Много съм доволна, че Васил го няма, дано не то върнат. Сега нямам толкова противен герой😆 Полицая много ми харесва, как е възпитал момичетата и през какви трудности са минали въпреки това. Абе Мъж с главна буква, харесвам такива мъже, трябва да са повече. Само не разбирам това със заяждането нещо не ми се вписва, може би наистина има зъб на селото или на някой там  Confused

# 204
Според мен двете момичета на полицая бяха предупредени от баща си какво да говорят, ако ги питат за майка им. Помня как се спогледаха, когато бабата ги попита за майка им и в пълен синхрон започнаха да отговарят на въпроса

# 205
  • София
ММ може и така да ецч, убегнало ми е. Според мен не бяха сигурни трябва ли да споделят. Но може и така да е, ще видим. Много интересно

# 206
  • Разпиляна във въображението
А колко е голяма голямата сестра? Заглеждат се с Любо и ми е интересно.

# 207
  • Варна/Филаделфия
А колко е голяма голямата сестра? Заглеждат се с Любо и ми е интересно.
Не ходят ли и двете на училище? Значи поне 15 години по- малка Grinning
Струва ми се, че само тя го заглежда обаче... Grinning

# 208
  • с/у ОколоМръсТното

Защото Дидка го отвлече с една пушка,

а защо го отвлече? Нещо ми се губи...

На мен Васко ми е сред любимците и много искам да го върнат. Колорит е.

# 209
Отвлече го, защото й писна от отвратителното му поведение към нея по повод нейната бременност. Кипна й й го нареди доста добре. Макар, че реално тя сама си пресметна овулацията, забременя си нарочно с надеждата, че той е принца на белия кон, който магически ще спре да пие и да залага, щом разбере, че тя е бременна, ще я грабне в обятията си, ще я заведе в София и двамата ще живеят щастливо до края на живота си. АМа тя нали си е такава - леко простовата, та какво да се очаква от нея

Общи условия

Активация на акаунт