Скъпи наследници - Тема 6... Семейството е всичко

• 79 980
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • Radnevo
Не знам що за човек е, като актриса ми се струва посредсвена, като излъчване надменна.

# 91
Здравейте, гледам отвреме-навреме сериала, ако успея да се прибера. Чета темата и така навързвам нишките Wink Не съм гледала и не разбрах кога баба Злата и как разбра, че Катето е бременна?

# 92
Здравейте, гледам отвреме-навреме сериала, ако успея да се прибера. Чета темата и така навързвам нишките Wink Не съм гледала и не разбрах кога баба Злата и как разбра, че Катето е бременна?

Нали си има... способности, просто знаеше.

Подкрепям всичко казано за Ана в скрития текст и извън него! Отвратително същество, като нищо

Скрит текст:
от злоба ще каже на Венета.

# 93
Скрит текст:

Нали си има... способности, просто знаеше.

Подкрепям всичко казано за Ана в скрития текст и извън него! Отвратително същество, като нищо

Скрит текст:
от злоба ще каже на Венета.

Ясно. Гадателка и лечителка. А полицаят може би й е внук? Много ядосано извърна глава и си тръгна, когато им го представяха на всички...

# 94
Аз не харесвам актрисата на Ана - има непо злобно и неистинско в нея, просто ми е антипатична..

# 95
  • Варна
Не вярвам полицаят да е внук на баба Злата. По-скоро е роднина на някой от селото, който е сътворил някакви гадости в миналото, за които тя знае.

# 96
Хора, и аз не харесвам Ана, но според мен наистина става въпрос за добра актьорска игра. Спомнете си началото на филма, когато разбира, че Боби е затрупан от лавина, как плачеше и колко мила беше. Като имаше такива приятелски чувства, още преди да разбере, че Любо е влюбен в нея, и когато му казваше „Обичам те, Любе” колко мила беше, чак ме парваше. И досега всичките ѝ превъплащения според мен ѝ се получават добре. Просто персонажът ѝ сега е лош.

# 97
Да, добра е актрисата. Много добра.

# 98
  • Radnevo
Не знам, на мен ми фалшивее от самото начало, дори си мислех - на Орлин, какво дърво са му избрали за годеница, грам страст и чувственост няма в нея.

# 99
Не знам, на мен ми фалшивее от самото начало, дори си мислех - на Орлин, какво дърво са му избрали за годеница, грам страст и чувственост няма в нея.

И аз не я харесвам. И в други роли съм я гледала, изкуствена ми е много, отделно колко ми е антипатична...

# 100
И аз мисля, че Ана се справя чудесно с образа. В началото беше типичното мило, младо момиче, а сега се превърна в лоша, арогантна и нагла. За страст - то между нея и Борко няма как да има страст, защото са дълго време заедно, но мисля, че тепърва ще я видим във вихъра си, ако се получи между нея и Любо

# 101
  • Radnevo
Е, поне малко биваше да има, все пак са гаджета от година, две максимум.

# 102
И във "Връзки" имаше отвратителна и злобна роля. Явно и иде отвътре да играеподобни образи.

# 103
  • somewhere near the sea
                                                                 ЕПИЗОД 85

Ана е пак в кожуха-пие кафе на терасата и гледа как Любо маха на гостенки на хотела.

На фона на предаването на Чочо и Поля дават утринната гимнастика и закуска на полицай Колев. На гости им е Графа, който споменава, че го е накарала Поли Генова- това смущава и двамата. Разговарят приятелски за семейството му и за него.

Прасето Цоцко е съборило клозета и парника на Неда, тя е бясна. Кара се на мъжа си защо не е заклал прасето.  Косьо обещава, че като го нахрани, то ще утихне. „Това е Цоцко, бе!”-защитава се той.

Колев иска да санкционира Георги за каране без светлини.  Той си оставя колата на средата на пътя и отива при кмета да говорят за водата. Цветан излага условията си - 50% от печалбата и с право на глас в сдружение. Георги е очаквал нещата да станат по-лесно. Идва катаджия, който съветва Колев, че като срещне кола като на Георги, и кръв да капе от багажника, да не я спира. Колев му прави забалежка, че подстрижката му не е по устав. Идва Георги и любезно се разбира с катаджията.

Станислав и Васил се срещат. Васко с неохота пита за Дияна. „Обади ѝ се и я питай!”-отговаря Станислав. Той не вярва, че братовчед му наистина е видял дядо им Дочо. После го пита за бащата на Васко Петър. Станислав му показва старата снимка и го пита кои са те. Васко разпознава баща си и още един, който е идвал някога у тях. За всеки отговор Васил иска пари.

Георги е донесъл една стара плоча на Марин и си говорят за старото време. Георги черпи хората в кръчмата. Идва Венета и го пита какво прави тук. Той отговаря, че чул за болестта ѝ и е дошъл да пита дали нямат нужда от финансова помощ. Венета рязко му отказва.

Милица е събрала бабите и им дава задача да ушият копие на нейна рокля за един час. В крайна сметка наема само едната баба(май беше баба Минка)

Марин чува, че Катя повръща в банята. Тя му казва, че е от храната. Казва ѝ, че инсталацията е оправена и ще се върнат в къщата.

Без предупреждение Колев е влязъл и разглежда камерите и установява, че част от записите липсват. Смята, че някой укрива липсващите записи и този „някой” е човек от селото.

Венета, Неда и Милица пият кафе заедно и си спомнят миналото. Оказва се, че са имало и добри моменти. Венета казва, че Марин тежко е приел скарването му с Милица. Тя е отказала да му даде пари. Нямала е доверие на брат си.

Георги отива в спортния клуб и иска да направи заявка за девет души за тийм билдинг. Там е Катя, но не може да я познае. Обаче това дори не го смущава. Разпитва я за плановете ѝ. Срещат Поля. Тя се сеща, че е мъжът на Милица. „По такива жени ли си падаш?”-пита го тя.

Ленин пее в параклиса, когато идва Колев, цивилно облечен и го изчаква да си изкара службата. Разпитва го за песнопенията, откъде се е учил да рисува. 

Едното куче липсва и Милица подхвърля да не би да го е изяло прасето. Косьо изпада в паника. Милица обещава да го намерят. От радост Косьо я целува, ама първо се оглежда да не е наоколо Неда. Тръгват да го издирват. Говорят си приятелски за децата и намират кучето в гората. Дори кръщават кучетата: Коко и Мици.

В кръчмата на Катя пак ѝ става лошо. Ана се досеща какво може да е. Марин- също. Казва го на Поля. Той е наясно, че Венета не трябва да разбира заради донорството. Поля го моли да не се меси на решението ѝ.

Ани казва на Марин, че се е сетила за бременността на Катя. Ядосва се, че е решила да го махне. „Донори винаги се намират! Но нищо не може да се сравни с едно внуче”-казва тя.

Милица, Станислав и Георги вечерят заедно и най-сетне той казва, че е решил да инвестира в Бели Вит. Станислав слуша как родителите му се хапят. „Все едно никога не сте се развеждали.”- отбелязва той.
Венета вика Марин да вечерят. Пита го защо е тъжен, но той  отива при Катя. Говорят си завоалирано. Разбира се, че е съгласен с решението ѝ и се прегръщат.

Колев говори с едната си дъщеря и разбира, че по-голямата му е сърдита, дето иска да ги вземе на село. Изпяват детска песничка. Очевидно само с децата си е различен. Отново разглежда снимката, която има и Станислав, и баба Злата.

Ани е дошла при Боби. Извинява му се. Тя му казва за бебето. Но твърди, че бащата е Румен. Борис е разстроен- шашва Ани като казва, че бебето може да е негово.
[/i]

Ех, тая Ана- прави последен опит да си върне Борис. Нейна работа ли е да му казва за бебето? Обаче той ѝ го заби с "Бебето може да е мое!" Как ѝ увисна ченето. В промото дават как веднага отива да се кара с Катя.

# 104

Абсолютно дърво е Лорина - чак сега, като трябва да изиграе злоба малко се поотвори.

Хареса ми колко беше нахъсана Анка - чак МАрин увещаваше, че трябва да остави Катя детето, защото беше убедена, че е от Румен 0 как й висна ченето.
Малка пикла! Преди я съжалявах, че я обличат в този грозен кафтан, но сега хич не ми е жал ...

Общи условия

Активация на акаунт