Любители на кучета - 80

• 42 904
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • София
дам, и нас ни познават там и по име и на визия
а уж гледам да неги посещавам често
Рея няма нищо против да ходи да ги види, чак като види, че слагат ръкавици, решава, че е време да си ходим

здрасти Коте
завърна ли се ти
и как е Балу

# 676
  • София
Аз се завърнах, но добитъка не е при мен и така ми липсват и двамата. Балу е добре вече, по данни и снимки де, не е зелен вече. Сега ще чакаме да порасне растителност там (дано е бяла и пухкава козинеста растителност, а не някаква друга гадост), че милия е много смешен - лапата му е наполовина на другата.

# 677
  • София
Коте, ще порасне козината, не я мисли! Важно е, че вече е добре! Да пуснеш снимки като се съберете отново!

# 678
  • София
Коте, аз питах за клиника. Сити Джънгъл ми е сравнително удобна и май нея ще избера, защото лека-полека другите, които бях набелязала, започнаха да отпадат поради ред причини. Прави ми впечатление, че Джънгъл е малко скъпа, в сравнение с ценоразписите на други клиники, които разгледах, но се надявам, че няма да я посещаваме по-често от необходимото.

Срам не срам, породата ваймаранер за първи път я чувам. Веднага я проверих в нета, много красиво куче, което ми прилича на визла.

джуджанке, много ти е сладка козичката, страшна муцунка е! Heart Eyes
Тук виждам изключително обгрижвани и обичани животинки, не че се учудвам.

# 679
  • София
Тонка, визлите са кафеничкави, а ваймаранерите сиви, иначе са еднакви. Много са красиви и двата „модела” Heart

Ние за вет.клиника избрахме „Вяра, Надежда, Любов”. Много добро впечатление ми направиха, когато ходихме за външното обезпаразитяване.

# 680
  • София
Не знам дали са по-скъпи, но определено подобно хубаво отношение съм получавала само и единствено в Добро хрумване-център и то от определени лекари там. Ние до началото на тази година ги ползвахме само за ваксини, но тази година, откакто е почнала, съм оставила там сигурно цяло състояние. Но с 2 кучета е така, понякога се налага. Да са ни живи и здрави на всички животинките, защото когато те са болни, и ние сме болни (поне при нас е така).

# 681
  • София
мда и ние сме често там
то не бяха възпалени уши, очи, намкво си
имахме кучешка калица, разцепено разгонване, алергична реакция към ухапване от нещо си
сигурно пропускам нещо

Коте ще сте си пухкави, ще видиш

# 682
  • София
Моят мъж веднъж им каза на докторите от Добро хрумване - център, че иска те да са му лични лекари.
Тогава още я нямаше клиниката в Изток. А повечето от добрите лекари вече са там.
Сега в клиниката в центъра ходим при Поля Нго, д-р Вълчева нещо не ме кефи, въпреки че тя излекува кифлата, когато не знаех дали ще оживее.

# 683
  • София - Рим и обратно
В Изток има един д-р Иванов, който е такъв сладур. Обаче Кира не го понася, след едно мъчение с поставяне на противогрипна ваксина в носа.... Мале, как го помни незнам, месеци са минали оттогава, той всеки път се мъчи да я благоразположи с какви ли не лакомства - не и не, нищо не близва от него. 😳 А е най-корумпираното прасе, по принцип.

# 684
  • Sofia
В Изток има един д-р Иванов, който е такъв сладур. Обаче Кира не го понася, след едно мъчение с поставяне на противогрипна ваксина в носа.... Мале, как го помни незнам, месеци са минали оттогава, той всеки път се мъчи да я благоразположи с какви ли не лакомства - не и не, нищо не близва от него.  А е най-корумпираното прасе, по принцип.

hahaha hahaha Мисля, че точно този доктор Страхо-скункса напръска със съдържимото на аналните си жлези в последен опит да си спаси кожата! Ама докторът се смя и не се разсърди, вярно е голям сладур!

джуджанке, голяма терца е козичката!  Mr. Green Невинно подвила лапички, ама с див беляджийски поглед в очите!

Още веднъж благодаря на всички за милите пожелания за Страхо! Да знаете, че му ги чета, а той се пули и върти дупе и опашка  Crazy

Ето го, 3 секунди преди батко му да му тегли един къч, защото го погъделичка с мустаците, че сънуваше нещо и подлайваше насън Simple Smile)) И двамата спят иначе, и си продължиха да си спят, изобщо не се развали конфигурацията, явно не е за първи път...

# 685
  • София
За кой д-р Иванов говорите - рижавият или чернокосият?

Рижавият ми е любим. А чернокосият кастрира кифлата.

Страхо да е жив и здрав.
И сега в жегата ли спи завит?

# 686
  • Sofia

И сега в жегата ли спи завит?

Да, отвивам го, той става, мушка се под завивката и така иска да си спи, даже главата му рядко е навън, не знам как диша.... Crazy

# 687
  • София - Рим и обратно
Змия, рижавият. Много готин човек. Зимата я бях завела направо да й записвам час преди първо разгонване, за кастрация. Той седна, разрови се по едни книги, статии и ми обясни надълго и нашироко защо НЕ трябва сега да я кастрирам, а да изчакам. Че какво му пречеше да я сложи под ножа и айде, ако беше друг.

# 688
  • Euskal Herria
Същата работа е и Макс. Ей това му е най-отвитото положение, но това е много рядко:

# 689
  • София
Нашата редува под и над завивката. Като реши, че иска да е под завивката, почва да ни бие с лапа, за да й помогнем да се навре.

Кафе, рижавият е уникален човек. Бобадова е съпругата му.

Общи условия

Активация на акаунт