Спечелете комплект за успокояване на кожата от La Roche-Posay

• 18 866
  • 162
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Аз и синът ми сме с много чувствителна кожа. Обриви, екземи, зачервявания не са ни чужди, ама никак. Ползвам по-специална измивна и подхванваща козметика.

# 91
Дъщеря ми е със суха, атопична кожа. Ежедневно и от много малка кожата се мие с олиа и се хидратира с подходящи емолиенти, и лосиони.

# 92
Дъщеря ми има чувствителна кожа, често - обриви и зачервявания, придружени със сърбеж.Още търся подходяща козметика, с която да облекчавам тези моменти.

# 93
  • София
Сина ми има суха кожа и се бели по малко,ако не се използва медицинска козметика,използвам душ олио.Много съм доволна от CICAPLAST BAUME B5,но ще се радвам ако пробваме и Lipikar .Сина ми е на 10 г:)

# 94
Прескачам от съседна тема, в която похвалих крема за ръце на La Roche-Posay. От 13 години ползвам техни продукти - основно слънцезащита 50+ флуид целогодишно / понякога оцветения /. Ползвала съм и крем за лице и около очи Active C, крем за ръце Lipikar Xerand, за тяло - лосион и флуид, гел демакиант - Gel demaquillant physiologique  / последните два - многократно / и др.
Не съм използвала продукти за деца. През зимата ръцете на дъщеря ми стават като шкурка и тогава ползва моя / гореспоменатия / крем за ръце. Тя е също така с много чувствителен скалп. Заради непрекъснати сърбежи купувам успокояващи шампоани. Може би е време да се ориентира и тя като майка си към любимата марка?!

# 95
  • Бургас
Моето дете като бебе имаше атопичен дерматит. Оттогава досега ползваме серията Lipikar и измивен гел и лосион за тяло. Отлични продукти! Blush

# 96
  • При децата ми
И двете ми деца са със сухи кожи. Използвам хидратиращи продукти, изчистени откъм вредни съставки. Използвала съм продукти на "Klorane""и "Á-derma". Аз сущо съм със суха кожа.

# 97
На моето дете няколко месеца след раждането,кожата на лицето му стана на люспи.След това започнаха и по тялото да се появяват такива участъци.Вече е на 1г.5м и все още имаме проблеми със сухата кожа по тялото,с лицето вече нямаме проблеми.Използваме продукти на Uriage по препоръка от лекар.

# 98
  • София
От известно време кожата на сина ми, който е на седем месеца, е станала суха с червени петна и нещо като лишеи на две места. Първоначално си помислих, че е реакция към някоя от храните, които въвеждам, но педиатърката ме опроверга. Пера дрехите му с бебешки препарат и винаги гладя.
Предписаха му Дексерил, което е крем за атопична кожа, псориазис и дерматит. Двоумя се дали да го купя, защото не е препоръчително да се използва от малки бебета. За момента използвам мляко за тяло на Хип.

# 99
За мое щастие нямах този проблем със синът ми,но както знаем всяко дете е различно.Ще видим как ще е с другото,но също знам че  La Roch-Posay помага в превенцията!

# 100
При нас нещата бяха доста зле,но вече всичко Се нормализира.Лошото е че май е наследствено защото и аз имам такива проблеми.

# 101
Детето ми е с много суха и чувствителна кожа, много трудно попаднах на продукти който да му помогнат, разбира се избягвах такива с парфюми и парабени. Всеки път му се зачеряваше кожичката дори понякога го и сърбеше. Много съм доволна от марката Bioderma,  имат продукти и за деца, използвам хидратиращо мляко и измиващ гел-шампоан (който не дразни очите), много добре му подейства и успокой кожата му и до ден днешен използвам само тях.

# 102
  • Перник
И аз, и дъщеря ми, която е на 2 сме със суха и чувствителна кожа. Ползвам за нея медицинска козметика. Ползвала съм и ваши продукти и съм доволна.

# 103
  • София
Дъщеря ми не е мъниче, но страда от атопичен дерматит. С годините сме опитвали най-различни кремчета и мазила, но с временен или почти без резултат. Бих се радвала ако опитаме Lipikar Baume & Lipikar Syndet.

# 104
Аз самата страдам от атопичен дерматит единствено и само продуктите от тази серия на Raroche Lipikar имат действие върху него. Горещо ги препоръчвам . На мен определено са ми скъпи за това към много икономична с тях. Дано и аз някого да ги спечеля.

Общи условия

Активация на акаунт