Спечелете комплект за успокояване на кожата от La Roche-Posay

• 18 865
  • 162
  •   1
Отговори
# 75
Синът ми е на 9 години и има проблем с кожата по възглавничките на пръстите на ръцете и краката. Обикновено му изписват крем , съдържащ кортикостероид, но след използването му ефекта е временен. Затова използва овлажняващ крем за хидратиране на проблемните зони. С радост би използвал серията на La Roche-Posay и предполагам, че би имала положителен ефект при него.

# 76
Синът ми се роди със суха кожа,имаше зачервявания 3 месеца и лекарите казаха,че е аропичен дерматит.Спряхме с къпането всяка вечер и взехме козметика на А-дерма.Не знам каква е причината,но лишеите му завяхнаха и сега се появяват зачервявания рядко.

# 77
  • София
Дъщеря ми има проблемна кожа от 5-6 годишна. Водих я на няколко консултации. Проблемът при нея е по лицето в долната част на бузите, ситни червени пъпчици, като грапавини, по ръцете над лакътя също. Едната дерматоложка каза, че било гъша кожа...С какво ли не се е мазала вече, само с кортикостероидни кремове не.  Tired
Единствено лятото на морето се подобряват нещата. Nature Sunny

# 78
Синът ми е с АД от бебе. Използваме емолинта и измиващо олио на Уриаж. Овладя се положението след 2-3 месеца прием на Пробиотик Панда и използването на Коресатин розов. Последно поръчах Скинаним, но почти не го използвам.

# 79
  • Димитровград
Голямата ми дъщеря, на 12, беше с атопичен дерматит, лекувахме я с биодерма, всичко за тялото от тях. Има и слънчева алергия и без фактор не се показва на слънце.
Малката я лиших от всички възможни козметични продукти и до сега е имала само един памперс дерматит.
Лекувах я с правен крем от аптеката.

# 80
Малкият ми син страда от атопичен дерматит. През пролетта и есента се усложнява. Ползва специална козметика за хигиена и мазане.

# 81
  • Пловдив
Моето дете е с атопичен дерматит от около 6-тия месец. Борим се с пробиотици и специализирана козметика. Честно казано досега съм сменила няколко козметични серии и не виждам траен ефект от никоя. Аз ползвам продуктите ви и съм изключително доволна, задължително ще пробвам и детската серия Simple Smile

# 82
Атопичния дерматит е често срещан проблем при децата. С годините се израства. Синът ми става все по-добре със всяка изминала година, но имаше моменти, през които кожата му беше, като шкурка. Помагаше ни само изключително скъпа козметика и мазане всяка вечер. Често сме били на кожен лекар и сме ползвали и медицински мазила, за да тушираме проблема.

# 83
Нямаме кожни проблеми, но винаги използваме овлажняващи кремчета след баня, също така слънцезащитна медицинска козметика, когато сме навън. С удоволствие бихме използвали вашият продукт.

# 84
И двете ми деца са с много бяла кожа, което според педиатъра е предпоставка за честите кожни раздразнение. Зимата страдат от духа кожа и сърбящи лишеи, а през лятото от ситни обриви. С тези проблеми сме лекували с всякакви лекарствени мехлем, но ефекта е не е постоянен. Опитвали сме и с различни видове медицинска козметика, но като цяло не сме намерили решение на проблема, което да трае над 3 седмици.

# 85
Малкият ми син понякога има атопични прояви - зачервяване и сухота по бузките и ръчичките. Предимно зимата. Използвам козметика за атопична кожа - измиващ гел, лосион и крем.
С радост бих тествла продуктите на Ла рош за атопична кожа!

# 86
Моето детенце страда от подобен проблем и след консултация с дерматолог той ми изписа различни лосиони за успокоение,но те имат времеен ефект и зачервяванията отново се появяват.С удоволствие бих пробвала Lipikar ,и да се отървен от този проблем.

# 87
И двете ми сина са с атопичен дерматит използваме специална козметика.

# 88
Здравейте,
И моето момченце е с атопичен дерматит и себореен дерматит. В момента е на 6 месеца.
Козметиката, която ползваме е на А-DERMA, а понякога и лекарствен продукт, за да тушираме проблема. Всичко е изписано от лекар-специалист.
Надявам се с времето проблемът малко да отшуми.

# 89
Дъщеря ми е смного суха и чувствителна кожа, даже става на петна при най-малко запаряване или дразнене от дреха. Ползваме медицинска козметика, с променлив успех. Задължително ще ползвам  La Roche-Posay серията за раздразнена кожа.

Общи условия

Активация на акаунт